whatsapp profili

mavi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
16
0
86
Adana
merhaba, eski sevgili neden birlikte çekindiğiniz fotoğrafları profil resmi yapar. tabi siz kesilmişsiniz ama bellide gıcık oldum.

Belki o resimde kendini pek bi beğenmiştir

merhaba, eski sevgili neden birlikte çekindiğiniz fotoğrafları profil resmi yapar. tabi siz kesilmişsiniz ama bellide gıcık oldum.
O fotoğrafta kendini çok beğenmiş demekki . Ya da mesaj vermeye çalışıyor hayatımdan çıkardım diye

Yakışıklı çıktığını düşünüyordur:rapci:

İki seçenek var.
Ya umrunda değilsiniz iyi çıktığı için koymuş.
Ya da size 'bak o kadar umrumda değilsin ki seni kesip fotoğrafı koyuyorum o kadar rahatım' demek istiyor ki ikinci seçenek bal gibi umursadığını gösteriyor.

Kendisini o resimde begenmistir seni yanından kesmistir bu kdr basit.

2 yıl kadar eski üstünden bu kadar zaman geçtikten sonra saçma. ee diyeceksiniz ki nie bakıosun dimi kankamın telefonunda hala numarası var arada öyle bakardım. ama bana garip geldi şimdiye kadar kendini begenmedide şimdi mi beğenesi geldi.

Madem cevaplardan hoşlanmadınız;
2 yıl sonra whatsapp profil fotoğrafınıza bakacağınızı hissetmiş
köpek gibi pişman olduğundan
her gun sizin için ağladığından falan heralde

2 yıl kadar eski üstünden bu kadar zaman geçtikten sonra saçma. ee diyeceksiniz ki nie bakıosun dimi kankamın telefonunda hala numarası var arada öyle bakardım. ama bana garip geldi şimdiye kadar kendini begenmedide şimdi mi beğenesi geldi.

Ayrıldığım adamın hesabına bakıp birlikte çekilen fotoğrafımızı benim olduğum kısmı keserek profil resmi yapmasının ne anlama geldiğini merak etmek hayatta aklıma gelmez.

Bu, onun iki yıldır kullanmadığı resmi kullanmasından daha acayip.

İlle de bir anlam yükleyecekseniz sizi orada bile kesip atmış yani sizinle bir ilgisi yok durumun, bir ilgisi olsaydı mesela hala bir şeyler hissetseydi bu yolu seçmezdi, tabi zihinsel engelli filan değilse...

Back
X