• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp web pişmanlıktır:(

pardon? adamin ozel telefonuna casusluk yap arkasindan is cevir sonra bana yalan soyledi de. sizin ki nedir acaba?

pardon? adamin ozel telefonuna casusluk yap arkasindan is cevir sonra bana yalan soyledi de. sizin ki nedir acaba?
Ben yaptığımı savunmuyorum zaten çok saygısızca olduğunun farkındayım. Ama dediğim gibi ayrı şehirlerdeyiz ve bi ayrılık dönemi geçirdik. Şüphe çok kötü bişey ve emin olmamın başka bi yolu yoktu bu nedenle merakıma yenik düştüm.

Sürekli hayatına müdahale edip yalana sen teşvik ediyor gibisin. Bu kadar sıkboğz edilmez bir insan. İyi idare etmiş yinede.
Telefon mesajlarını takip etmekte nasıl paranoyaklıktır bilemedim. Hem kendine güvenin Yok, hem karşında ki adama. Fazla uzun süreceğini sanmam
Hayır nerden anladığınız sürekli hayatına müdahale ettiğimi çok merak ediyorum. Kendisi öğrencilik hayatını dibine kadar yaşıyor ve bana sürekli burda yapıcak bişey yok,sıkılıyorum diye kendini acındırdığı için çoğu şeyi anlayışla karşılıyorum zaten. Ama yalan söylediği konuların gerçekten tepki gösterilicek konular olduğunu bildiği için uğraşmamak adına yalana başvuruyor

Ben yaptığımı savunmuyorum zaten çok saygısızca olduğunun farkındayım. Ama dediğim gibi ayrı şehirlerdeyiz ve bi ayrılık dönemi geçirdik. Şüphe çok kötü bişey ve emin olmamın başka bi yolu yoktu bu nedenle merakıma yenik düştüm.
senin yanlisina bahanen war ama onun olamaz dimi. senin yaptigin hem suc hem yanlis. onun yaptigiyla kiyaslanamaz bile

o uygulamayı telefondan bilgisayara taratmak gerekmiyor mu, nasıl tarattınız?

becerebilecek bişey yok aslında normal telefonunuzun uygulama marketine girip whatsap Web yazın çıkan programı indirin. Daha sonra karşı tarafın telefonundan uygulamada çıkan kodu okutun. Direk Mesajlar ekrana düşüyor zaten. Ama dediğim gibi vebale girmek istemem,iyice düşünün yapmadan
o uygulamayı telefondan bilgisayara taratmak gerekmiyor mu, nasıl tarattınız?

Benim bir sorum var: böyle uzaktan izlemek için karekod mu neyse onu en azından bir kere okutmak lazım di mi? Yani ben böyle kendi kendime evde otururken herhangi biri benim mesajlaşmalarımı izleyebilir mi?

Ay iyice black mirror konusu olduk ya

Benim bir sorum var: böyle uzaktan izlemek için karekod mu neyse onu en azından bir kere okutmak lazım di mi? Yani ben böyle kendi kendime evde otururken herhangi biri benim mesajlaşmalarımı izleyebilir mi?

Ay iyice black mirror konusu olduk ya
Hayır izleyemez,sizin telefonunuzdan okutması şart. Zaten ayarlar/whatsap Web yazan yerden kontrol edebilirsiniz,biri bağlıysa bir bilgisayar bağlı diye uyarı veriyor.

Uzaktan aşk olur da. İlişki olmaz. İşte böyle oluyor genelde. Bir güvensizlik sorunu. Aynı şehirdeyken öyle mi oysa ? Evini basarım onun :cool:

becerebilecek bişey yok aslında normal telefonunuzun uygulama marketine girip whatsap Web yazın çıkan programı indirin. Daha sonra karşı tarafın telefonundan uygulamada çıkan kodu okutun. Direk Mesajlar ekrana düşüyor zaten. Ama dediğim gibi vebale girmek istemem,iyice düşünün yapmadan

:D bişey olmaz en fazla boşarım

Hayır nerden anladığınız sürekli hayatına müdahale ettiğimi çok merak ediyorum. Kendisi öğrencilik hayatını dibine kadar yaşıyor ve bana sürekli burda yapıcak bişey yok,sıkılıyorum diye kendini acındırdığı için çoğu şeyi anlayışla karşılıyorum zaten. Ama yalan söylediği konuların gerçekten tepki gösterilicek konular olduğunu bildiği için uğraşmamak adına yalana başvuruyor

Yazdıklarından çıkarmış olabilir miyiz acaba? Adama hesap sormuşsun telefonda sürekli. O kızla konuştun mu, kim geldi evine , kamera aç? ısrarla sormuşsum Oda inkar etti demişsin. Bence kimse kimseye evine gelen giden çağırdığı konuştuğu konusunda hesap soramaz . Erkeklerde bu tür muhabbetlerden çabuk sıkılır . Bu bir psikolojik baskı oluyor. Bende hiç haz almam bu tür baskılardan . Ama nedense bazı kadınların hoşuna gidiyor .

Back
X