Whatsapp

sekerparem67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
102
24
118
34
Merhaba KIZLAR ben almanyada yasiyorum bana bir konuda yardim edermisiniz?? acaba benmi sacmaliyorum sevgilimle ayrildik 1 ay once ama Ara Ara knstk havadan sudan,yani msj atinca cvpliyor onda sorun yok ama Geri donmuyor onca msj yazdim 1hafta once beni kalbinden sildiysen beni engelle sil dedim OK dedi,ama yapmadi tabikide snra tekrar msj attim icimdekileri doktum msj goruldu ama cvp yok,neyse dun baya sinirlendim aynen sunlari yazdim. 2 haftadir gonlunu almaya calisiyorum.. ama yok beyefendi istemiyormusmus sen bilirsin daha fazla ugrasicak dglm Ben gerekeni yaptm..bende bitirdm bu iliskiyi tamam sen yoluna Ben yoluma vallahi engeller misin siler misin umrumda dgl ama sanirim engelle ve bidahada kaldirma engeli tmmi hadi hoscakal ama hala engellemedi sebep ne sizce?? Simdi diceksiniz ki ee o zmn engelle yapamiyorum geri kaldiriyorm o engellerse en azindan gormem alisirim yokluguna..sizce ne olabilir? Simdiden tesekkurler..

Merhaba KIZLAR ben almanyada yasiyorum bana bir konuda yardim edermisiniz?? acaba benmi sacmaliyorum sevgilimle ayrildik 1 ay once ama Ara Ara knstk havadan sudan,yani msj atinca cvpliyor onda sorun yok ama Geri donmuyor onca msj yazdim 1hafta once beni kalbinden sildiysen beni engelle sil dedim OK dedi,ama yapmadi tabikide snra tekrar msj attim icimdekileri doktum msj goruldu ama cvp yok,neyse dun baya sinirlendim aynen sunlari yazdim. 2 haftadir gonlunu almaya calisiyorum.. ama yok beyefendi istemiyormusmus sen bilirsin daha fazla ugrasicak dglm Ben gerekeni yaptm..bende bitirdm bu iliskiyi tamam sen yoluna Ben yoluma vallahi engeller misin siler misin umrumda dgl ama sanirim engelle ve bidahada kaldirma engeli tmmi hadi hoscakal ama hala engellemedi sebep ne sizce?? Simdi diceksiniz ki ee o zmn engelle yapamiyorum geri kaldiriyorm o engellerse en azindan gormem alisirim yokluguna..sizce ne olabilir? Simdiden tesekkurler..

Yaslariniz kac?

Onca laf sayip kendin neden engelleyemiyorsun ? Ona sil engelle diyorsun biliyor senin hala ondan birseyler bekledigini ve suanki gibi seni silip engellemedigi icin ondan medet umdugunu :) ondan olabilir mi?

Yinede her ihtimale karsi hazirda beklesin diyodur elinde biri varsa bu gidince tekrar ona donerim nasilsa ne olursa olsun benden vvazgeçmez diyodur

o şimdi başka limanda. eğer orada umduğunu bulamazsa diye size yedek gözüyle bakıyor. ama şu bir gerçek sizi sevmiyor. seven adam kendi döner

Tel.numarasını rehberden silin.
İlk önce engelleyin ondan sonra da silin...
Bağımlılık yapmış size bu durum...

Vurdumduymaz insanla uğraşmaya gerek yok...

Ciddiye almıyor. GERÇekten bitirdiğine inanmıyor. Senin kendini paralamandan zevk alıyor. Yedekte bekletiyor.

engellemeyi bilmiyordur belki... herneyse boşverin gitsin belli ki gitmiş zaten...görüp yazmaması çok açık.

Ben benim eski sevgilime biterken engelle beni diye cok direttim, bana önce "ugrasamam, sen engelle" dedi, ben de hayir sen engelliceksin bunu istiyorum senden diye direttim deli gibi, bana dedigi, "nasil engellendigini bilmiyorum, sen yap", sacmaliga bak inanmadim bu dedigine ama buna ragmen nasil engelleyecegini tarif ettim ona, yine de engellememisti sonunda ben engelledim. Sizce benimkinin amaci neydi???

Ben benim eski sevgilime biterken engelle beni diye cok direttim, bana önce "ugrasamam, sen engelle" dedi, ben de hayir sen engelliceksin bunu istiyorum senden diye direttim deli gibi, bana dedigi, "nasil engellendigini bilmiyorum, sen yap", sacmaliga bak inanmadim bu dedigine ama buna ragmen nasil engelleyecegini tarif ettim ona, yine de engellememisti sonunda ben engelledim. Sizce benimkinin amaci neydi???
Sen hayret yaşlarınız kaç diye sormadın şoklardayım :KK57:

Engellemesi bu kadar önemli mi sen engelle sil rehberden olsun bitsinn..
Bunu laf haline getirmeniz bile naz yaptığınızın bir göstergesi bana göre...

Sen hayret yaşlarınız kaç diye sormadın şoklardayım :KK57:

Engellemesi bu kadar önemli mi sen engelle sil rehberden olsun bitsinn..
Bunu laf haline getirmeniz bile naz yaptığınızın bir göstergesi bana göre...

Tamam da madem beni istemiyor, ki öyle diyodu, neden engellemedi sizce? Anlamak istiyorum sadece

Back
X