- 19 Mayıs 2011
- 937
- 608
- 333
- Konu Sahibi Nil desperandum
Watsappını silmiş.Peki engellemişse eğer engellediğini nasıl anlarız? Bu arada önceden resmi vardı, artık yok resmini de kaldırmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Watsappını silmiş.Peki engellemişse eğer engellediğini nasıl anlarız? Bu arada önceden resmi vardı, artık yok resmini de kaldırmış.
Daha önce son giriş tarihini gördüğünüz kişinin artık son giriş tarihini görmüyorsanız, o kişi sizi engellemiş mi demek oluyor bu?
Msj gönderdiğinde birtane çengel oluşuyorsa engellemiş oluyor iki tane olunca msj ulaşmış oluyor griden renk değişince okumuşPeki engellemişse eğer engellediğini nasıl anlarız? Bu arada önceden resmi vardı, artık yok resmini de kaldırmış.
Hayir biru sizi rehberden sildiyse fotosuda kaybolur son gorulmede gider sadece son gorulme yoksa foto varsa ayarlardan son gorulme gostermeme secilmis demekDaha önce son giriş tarihini gördüğünüz kişinin artık son giriş tarihini görmüyorsanız, o kişi sizi engellemiş mi demek oluyor bu?
Hayır, yanlış söylenmiş. Fotoğrafı duruyorsa, o kişi sadece ayarlardan kendi son görülme zamanını kapatmış demek. Birine özel bir müdahale söz konusu değil.Ben engellemıs dıyordum ama gecende bır konuda okudugum kadarıyla rehberden silmiş demıslerdı