- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
Arkadaşlar bır kısı ıle ılıskım var 6 aydır.dun aksam what's up ını kapatmıs bana da mesaj atttı.whats'up 'ı kapatttım kullanmayacagım canım dıye nıye olabılır sızce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok engellememıs kontrol ettım ,kocaman facebook 'a yazmıs arkadaşlar kapadım uygulamayı ,bundan sonra telde konusalım cok sıkıldım whatsupptan dıyeKız whats'up yazayım diye ne kasmışsın ya. Halbuki adamlar kolayını yapmış whatsapp
Belki de engellemiştir seni
aynen bana kalsa bende kapatıcam da ıs telefonum musterıler yazıyorbence o uygulam çok rahatsız edici, veli grubu olmasa ben de kapatacağım, olur olmaz herkes mesaj atıyor, salak saçma gruplara ekleniyorsunuz isteğiniz dışı, çıksanız dert çıkmasanız dert, bence bu uygulama toptan kaldırılmalı![]()
valla mıdem bulandı kapadı bırden,kesin yazan birileri vardır ordan.
Yoo kapamış.face e yazmıs oh whatsuptan kurtulduguma çok sevıdım,artık sms ve tellefonla konuşma ıle zman gecırıcem demıs de bırden bıre yaptı kuskulandım.Belki senin görmeni istemediği şeyler vardır.
Veya seni engellemiştir de kapattım diyordur.
Bir çok sebebi ve nedeni olabilir, ama bu sorunun cevabı sadece o kişide.
Neden ona sormuyorsun?
ben olsam son yazdıgın cumle varya ondan sılerımBide sevgiliniz whatsapptam sıkılacak kadar işsiz mi?
Yani artık toplulukla konuşmak istememesini anlarım ama faceye whatsappı kapadım burdan konuşalım orası sıktı demesi manidar.
Belkide bir kızla konuşuyordu kavga ettiler sildi ondan. Bir sürü sebep olabilir şahsen.
bence o uygulam çok rahatsız edici, veli grubu olmasa ben de kapatacağım, olur olmaz herkes mesaj atıyor, salak saçma gruplara ekleniyorsunuz isteğiniz dışı, çıksanız dert çıkmasanız dert, bence bu uygulama toptan kaldırılmalı![]()
benım 2 tane telefonum var ıs tel olarak ta kullanıyorum hayalım whatsup falan sılmek ama yasakkatıldım
yıllardır yoktu bu sene oğlum okula başladı öğretmen grup kuruyorum dedi
yani var mı bile demedi
herhalde akıllı telefonu olmayan da gidip alacak artık
ben huzurla yaşıyordum şimdi garip garip mesajlara muhatap olacağım