• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WHATS'UP KAPATMA

Misir_Prensesi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.461
1.188
333
40
Arkadaşlar bır kısı ıle ılıskım var 6 aydır.dun aksam what's up ını kapatmıs bana da mesaj atttı.whats'up 'ı kapatttım kullanmayacagım canım dıye nıye olabılır sızce?

bence o uygulam çok rahatsız edici, veli grubu olmasa ben de kapatacağım, olur olmaz herkes mesaj atıyor, salak saçma gruplara ekleniyorsunuz isteğiniz dışı, çıksanız dert çıkmasanız dert, bence bu uygulama toptan kaldırılmalı:KK53::KK53:
aynen bana kalsa bende kapatıcam da ıs telefonum musterıler yazıyor:( kapatamıyıoruz

Yav gitmiş facede de yazmış diyorsunuz gelmiş neden kapadı bilmem ne siz bilmezseniz biz nerden bilelim bir açığını bulmamışsınız ki...

Belki senin görmeni istemediği şeyler vardır.
Veya seni engellemiştir de kapattım diyordur.
Bir çok sebebi ve nedeni olabilir, ama bu sorunun cevabı sadece o kişide.
Neden ona sormuyorsun?

Bide sevgiliniz whatsapptam sıkılacak kadar işsiz mi?
Yani artık toplulukla konuşmak istememesini anlarım ama faceye whatsappı kapadım burdan konuşalım orası sıktı demesi manidar.
Belkide bir kızla konuşuyordu kavga ettiler sildi ondan. Bir sürü sebep olabilir şahsen.

Belki senin görmeni istemediği şeyler vardır.
Veya seni engellemiştir de kapattım diyordur.
Bir çok sebebi ve nedeni olabilir, ama bu sorunun cevabı sadece o kişide.
Neden ona sormuyorsun?
Yoo kapamış.face e yazmıs oh whatsuptan kurtulduguma çok sevıdım,artık sms ve tellefonla konuşma ıle zman gecırıcem demıs de bırden bıre yaptı kuskulandım.

Bide sevgiliniz whatsapptam sıkılacak kadar işsiz mi?
Yani artık toplulukla konuşmak istememesini anlarım ama faceye whatsappı kapadım burdan konuşalım orası sıktı demesi manidar.
Belkide bir kızla konuşuyordu kavga ettiler sildi ondan. Bir sürü sebep olabilir şahsen.
ben olsam son yazdıgın cumle varya ondan sılerım

bence o uygulam çok rahatsız edici, veli grubu olmasa ben de kapatacağım, olur olmaz herkes mesaj atıyor, salak saçma gruplara ekleniyorsunuz isteğiniz dışı, çıksanız dert çıkmasanız dert, bence bu uygulama toptan kaldırılmalı:KK53::KK53:

katıldım

yıllardır yoktu bu sene oğlum okula başladı öğretmen grup kuruyorum dedi

yani var mı bile demedi

herhalde akıllı telefonu olmayan da gidip alacak artık

ben huzurla yaşıyordum şimdi garip garip mesajlara muhatap olacağım

katıldım

yıllardır yoktu bu sene oğlum okula başladı öğretmen grup kuruyorum dedi

yani var mı bile demedi

herhalde akıllı telefonu olmayan da gidip alacak artık

ben huzurla yaşıyordum şimdi garip garip mesajlara muhatap olacağım
benım 2 tane telefonum var ıs tel olarak ta kullanıyorum hayalım whatsup falan sılmek ama yasak:( okadar bıktım kı mıllet telle maılle ulastıgı yetmez mıs gibi bırde ordan yazıyor.aksamları hemde fılmımı bıle ızleyemıyorum

Back
X