- 14 Eylül 2024
- 442
- 385
- 18
Selam kızlar, dayanamadım ve reglime 3 gün kala kan verdim… betahcg 35 çıktı
, bugün regl günüm betahcg 149 çıktı. Sizce artış nasıl??? Pazartesi günü tekrar beta vericem, normalde pazar vermem gerekiyormuş ama özele gitmem gerekir, karar veremedim. Neyse bi süre “2 günde bir” beta kontrolü olacakmış. Sevinmek için hep erken hissediyorum, tam anlamıyla sevinemiyorum, ama aynı zamanda kendi kendime “ben artık anne oluyorum” diyip birden coşuyorum. Sürekli dilimden dualar düşmüyor. Umarım bu günlerde geçer ve sağlıklı bir şekilde minik kalp atışlarını duyarım.
Bu arada ben aşılama yaptırdım ama asilama ile mi hamile kaldım bilemiyorum… sonuçta o süreçte evde de calışmalarımız oldu…
Burdan hepinize umut olmak istedim, 2 yıldır bebek hayaliyle yaşıyoruz ve inşallah bu sefer tutmuştur. Bizim çok şükür herhangi bir sorunumuz çıkmadı, tüm değerler normaldi, çeşitli testler yapıldı, en sonunda sebepsiz infertilite dediler. Bu nedenle bizde bir kaç kere aşılama yaptırdık.
Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Bu arada ben aşılama yaptırdım ama asilama ile mi hamile kaldım bilemiyorum… sonuçta o süreçte evde de calışmalarımız oldu…

Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Son düzenleme: