whole sale sitesi?

birkaç şey beğendim almak istiyorum ama kargosu nasıl olur tane hesabımı ya da malzemeler nasıl paylaşımlarınızı bekliyorum..

wholesale toptan satış demektir ve toptan satış yapan bir sürü site var sitenin linkini yazarsanız hangi siteden bahsettiğinizi anlamış oluruz

birkaç şey beğendim almak istiyorum ama kargosu nasıl olur tane hesabımı ya da malzemeler nasıl paylaşımlarınızı bekliyorum..

canım aldıgın ürün kadar kargosu tutuyor hemen hemen ama zate herşey çok uygun fiyatlı... üye olup bakabilirsin kargo eklenmiş fiyatlarına..

wholesale-dress.net var siteye girseniz modellere ölür bitersiniz.Türkiyeden çok kişi alıyor o siteden ama ürünler 5 para etmez leş gibi boya,plastik kokuyor onlardan alacağına pazardan al daha iyi.Ayrıca dikişleride berbat söylediğin bu site ise tavsiyem uzak dur!

wholesale-dress.net var siteye girseniz modellere ölür bitersiniz.Türkiyeden çok kişi alıyor o siteden ama ürünler 5 para etmez leş gibi boya,plastik kokuyor onlardan alacağına pazardan al daha iyi.Ayrıca dikişleride berbat söylediğin bu site ise tavsiyem uzak dur!

ben ayakkabılarından çok memnunum sitenin...kıyafetleri almadım bilemiyorum

ewet canım o site bende heveslendim bak şimdi hayal kırıklığı:( ama çok teşekkür ederim iyi ki söyledin..

bende baktım siteye babetleri falan güzel ama alışveriş yapan arkadaşlar paypallamı yaptınız güvenilirmi sizce ???

Ben paypalla yaptım oldukça güvenilir.Ayakkabıda aldım idare eder Tavsiyem kendi ayak numaranıza göre alın tam oluyor birde eğer aldığınız ürün bittiyse para iadesi yapmıyorlar para içerde kalıyor sadece yerine ürün alabiliyorsunuz bilginize

Ödemeyi paypalla yaptım .Hayır memnun değilim 5 kuruş bile etmez ürünleri.Pazardan alın gözünüz göre göre hiç olmazsa hayal kırıklığına uğramazsınız.Kaç günde geldi siparişlerim min. 20 günde
ve artık o siteye gözümün ucuyla bile bakmıyorum çünkü koca bir kandırmaca

ödemeyi nasıl yapıyoruz, kaç günde ulaşıyo , memnunmusunuz ??:17:

ödeme paypalla oluyor ben defalarca ayakkabı aldım zara kalitesinde hemen hemen ayakkabılar yani öyle hotiç gibi falan beklememek lazım ama zaradakiler de zaten çin malı... ayak numarası için orda bir tablo var ordan kendi ayagınızı avrupa numarası kabul edip çin numarasına göre bakıp öyle almak gerekiyor,hemen hemen 1 numara fln büyük oluyor yani.tavsiye ederim o fiyatlara göre gelen ürünler çok başarılı.sonuçta 10 dolara ayakkabı alıyourz yani mucize beklemek anlamsız

ödeme paypalla oluyor ben defalarca ayakkabı aldım zara kalitesinde hemen hemen ayakkabılar yani öyle hotiç gibi falan beklememek lazım ama zaradakiler de zaten çin malı... ayak numarası için orda bir tablo var ordan kendi ayagınızı avrupa numarası kabul edip çin numarasına göre bakıp öyle almak gerekiyor,hemen hemen 1 numara fln büyük oluyor yani.tavsiye ederim o fiyatlara göre gelen ürünler çok başarılı.sonuçta 10 dolara ayakkabı alıyourz yani mucize beklemek anlamsız

Ben de ilk kez alışveriş yapıcam oradan, ama ayakkabının küçük gelmesinden korkuyorum. Valla bu mesajaı gördüm nasıl sevindim. Ayakkabıyı kendi ayak numaradan mı alıyorsun, yoksa bir numara büyük mü ?

Back
X