- 14 Ocak 2007
- 252
- 18
- 643
- Konu Sahibi hayalperesttt
whole sale sitesinden alışveriş yapan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birkaç şey beğendim almak istiyorum ama kargosu nasıl olur tane hesabımı ya da malzemeler nasıl paylaşımlarınızı bekliyorum..
wholesale toptan satış demektir ve toptan satış yapan bir sürü site var sitenin linkini yazarsanız hangi siteden bahsettiğinizi anlamış oluruz
wholesale-dress.net var siteye girseniz modellere ölür bitersiniz.Türkiyeden çok kişi alıyor o siteden ama ürünler 5 para etmez leş gibi boya,plastik kokuyor onlardan alacağına pazardan al daha iyi.Ayrıca dikişleride berbat söylediğin bu site ise tavsiyem uzak dur!
wholesale-dress.net var siteye girseniz modellere ölür bitersiniz.Türkiyeden çok kişi alıyor o siteden ama ürünler 5 para etmez leş gibi boya,plastik kokuyor onlardan alacağına pazardan al daha iyi.Ayrıca dikişleride berbat söylediğin bu site ise tavsiyem uzak dur!
ödemeyi nasıl yapıyoruz, kaç günde ulaşıyo , memnunmusunuz ??![]()
ödeme paypalla oluyor ben defalarca ayakkabı aldım zara kalitesinde hemen hemen ayakkabılar yani öyle hotiç gibi falan beklememek lazım ama zaradakiler de zaten çin malı... ayak numarası için orda bir tablo var ordan kendi ayagınızı avrupa numarası kabul edip çin numarasına göre bakıp öyle almak gerekiyor,hemen hemen 1 numara fln büyük oluyor yani.tavsiye ederim o fiyatlara göre gelen ürünler çok başarılı.sonuçta 10 dolara ayakkabı alıyourz yani mucize beklemek anlamsız