wholesale dress.net

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
116
Eskişehir
arkadaşlar bu siteden alışveriş yapanınız var mı çok güzel şeyler var içimde kaldı:sinifsinif:

hmmm gercekten guzel gornuyor ama, internetten aisverisin o kadar cok riski var ki:
1. Site guvenilir mi? Kredi karti bilgilerini veriyorsun.
2. Farzet guvenilir, gelen kiyafetler ya sitede fotosunu gordugun gibi kaliteli cikmazsa? Ya renkler cok soluksa veya ikinci el ise?
3. Yabanci ulkeden alisveris yapmanin da bir dezavantaji: kaliplar bize uymuyor!!! Ben amerikadayim, burada bazi markalarda S beden Turkiyede L bedene karsilik geliyor!!!

Ben sahsen uzerimde giyip denemek isterim..

Çılgınalışveriş.com sitesi öncelikle adı gibi çılgın tasarımıyla siteye girenleri karşılıyor. Kolay kullanımı ve teslimatta sorun yaşatmaması da bir diğer artısı. Giyimine özen gösterenler, yeni trendleri bu siteden takip edebiliyor. Yaz yaklaşırken arkadaşlarınınzın düğün törenleri için şık elbiseler, deniz mevsimine özel plaj kıyafetleri ve pek çok kostümünüzü tamamlayan aksesuarlar sizi bekliyor. Üstelik bir çok markaya sahip sitede modayı çok daha ucuza evinize sorunsuz bir şekilde ulaştırabiliyorsunuz.

cilginalisveris.com

tabi giyip denemek en güzeli ama bu sitede de çok güzel şeyler gördüm çok beğendim aslında arkadaşlarımla sipariş vercez fakat havale zorlu bi yöntem kredi kartını da annem vermiyo:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…