• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

www.sammydress.com dan alışveriş yapan var mı güvenebilir miyiz?

ayseminn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
160
3
48
Sakarya
kızlar japon style kıyafetlerini çok beğeniyorum ancak daha önce hiç almadım...sammydress sitesini kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

kızlar japon style kıyafetlerini çok beğeniyorum ancak daha önce hiç almadım...sammydress sitesini kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Ben de bakmıştım, çok uygun fiyatları var ama ben de güvenemedim. Özellikle mini elbiseler ve abiyeleri çok beğendim. Ödemesi, kargosu, gelir mi gelmez mi emin olamadım. İndirimmall diye bir yer buldum ama seçenek çok az. Ama bu site beni benden aldı :37:

Ben de bakmıştım, çok uygun fiyatları var ama ben de güvenemedim. Özellikle mini elbiseler ve abiyeleri çok beğendim. Ödemesi, kargosu, gelir mi gelmez mi emin olamadım. İndirimmall diye bir yer buldum ama seçenek çok az. Ama bu site beni benden aldı :37:

indirimmall sitesinden aldınmı daha önce sıkıntı varmı?

güle güle giy güzelmiş..
evet başka japon style tarzı alışveriş yapanlar varsa deneyimleriyle bilgilendirsin lütfen..

kızlar ben sammydress'ten alışveriş yaptım asla ve asla tavsiye etmiyorum. fotoğraflarda göründüğü gibi değil. örneğin japon modelleri küçüktür büyük alın demelerine rağmen herşeyi L beden aldım. türkiye bedeni ile 38 beden giymeme rağmen hepsi o kadar küçük oldu. ayrıca ürünler çok basit, yani türkiyede tezgahta bulsanız almazsınız, ayrıca nakliye masrafı ile birlikte oldukça pahalıya geliyor. 3 parça ürüne 90 tl vermiş oldum. ASLA ve ASLA tavsiye etmiyorum, türk tekstil ürünlerini tek geçiyorum :)

Ben de bir kere 3 farklı ürün sipariş ettim. Etmez olaydım. Kalitesi berbat. Şort daha giyerken elimde kaldı. Üstelik buram buram kimyasal bişey kokuyorlardı. Artık ne tür bir boya kullanıldıysa üzerinde. Ve aklınızda bulunsun bedenler çoooook dar. 38 beden için XXL falan almak lazım sanırım. Beden çok sorun değil büyük beden alınarak çözülebilir tabi ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem çok dandikler hem de belli ki sağlığa zararlı kimyasal birşeyler içeriyorlar.

Sammydress ucuz ama gelmesi cok zaman aliyor ve kalitede problem yasaniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X