• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

X Diyeti Yapıyorum Sizce Sağlıklı Mı?

Anindaherbal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
2
0
36
İzmir
Herkese Selamlar.Bildiğimiz çok fazla diyet ve zayıflama yöntemleri var.Peki bunları uygularken sağlığımız? Etrfamızda çok fazla saçma sapan söylentiler var "bunu bunu yaparsan zayıflarsın". Önemli olan zayıflarken sağlımızdan ödün vermemek ; zaten Zayıflama amacımız sağlık değil mi ? Hadi arkadaşlar zayıflamak için neler yapıyoruz ve sağlık açısından doğru mu?
SORU KALIPLARIMIZ

1)..... yapıyorum veya duydum sizce sağlıklı mı?
2)..... diyeti yapıyorum sizce sağlıklı mı?

Tüm duyarlı üyelerden yorum bekliyorum.... Sağlıklı günler...

Bunun için midenin sağlam olması gerekiyor. Benim midemi mahvetmişti. Suya elma sirkesi karıştırıp içmek yerine limon sıkıp içmek daha az etkiliyor.

Merhaba bayanlar,

xxxx diye bir ürün grubu var, xxxx gibi Milkshake, toz gıda esasına dayanıyor. Çok iddialılar. En az 1 hafta sadece o ürünler içilmekte, sabah kahvaltısı hariç.
Bunu yapan var mı aramızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk konu benden gelsin. Sabah aç karına elme sirkesi içiyorum sizce sağlıklı mı ?
Canım elma sirkesini ılık su ve balla karıştırıp içiyorsundur herhalde, değil mi? Ben bir zamanlar 3 gün boyunca kullandım ve faydasını gördüm. Elma zaten zayıflatan bir meyve, malum. Umarım sen de faydasını görürsün. :7:

Back
X