X Factor Türkiye Kanald D

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Amerika , Hollanda ... gibi ülkelerde büyük ilgi gören ses yarışması X Factor Türkiye'ye geliyor.

Med yapımın başarılı uygulayıcısı Armağan Çağlayan geçenlerde konuk olduğu
2. sayfa programında X Factor'ün haklarını satın aldıklarını açıkladı. Sadece pop yarışması olacak. Kanal D 'de yayınlanacak.
Bu yarışmanın ödülü diğerlerinden biraz farklı. Birinciye direk para vermek yerine yapılacak çalışmalarla
1 yıl içerisinde 2 trilyon kazanması sağlanacak. Yani yarışma bitti herkes kendi yoluna denmeyecek,
bir nevi elinden tutacaklar. Yarışmanın orjinalinde de ödül bu şekilde. Bana çok mantıklı geldi.
Güzel şeyler çıkacağını ümit ediyorum. Kimisi o sesin daha iyi olduğunu bunun tutmayacağını düşünüyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Not: Hatta bir delilik yapıp kendim ön elemelerine bile gittim :52:

Son düzenleme:
ses yarışması izleyen hiç kimse yok mu bu forumda ?

bestim yettim gari :)))

ben ılgılenıyorum valla zaten x factor cok kalıtelı bır yarısmaydı umarım turkıyedede bu boyle olur. ınsallah senı cagırırlar da bızde bakın bu arkadasım derız :==)

bestim yettim gari :)))

ben ılgılenıyorum valla zaten x factor cok kalıtelı bır yarısmaydı umarım turkıyedede bu boyle olur. ınsallah senı cagırırlar da bızde bakın bu arkadasım derız :==)

hoşgeldin canım:16:

bende merak ediyorum buradakide çok iyi olur umarım

acun olsa kesin tutuardı ama popstar 2013 gibi bir faciayla karşılaştık en son :) bakalım armağan çağşayan başarabilecek mi

Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek olan ve yayınlandığı ülkelerde büyük ses getirmiş olan "X Factor" yarışmasının sunucusu belli oldu.

Med Yapım Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstleneceği ve sunuculuğunu Gamze Özçelik'in yapacağı programın jürisinde, müzik dünyasının aranan isimlerinden Hande Yener, Justin Bieber'e benzerliğiyle dikkat çeken Sinan Akçıl, MFÖ grubunun başarılı ses sanatçısı Mazhar Alanson ve yer aldığı programlarda sivri diliyle dikkat çeken Armağan Çağlayan.

Yarışmayı sunacak olan Gamze Özçelik, aynı zamanda yeni sezonda yine Kanal D'de başlayacak olan Fatih dizisinde de başrol oynayacak.

Hangi jüri üyenin hangi grup için jüri üyelik yapacağı program başladığında belli olacak.