- 19 Ekim 2024
- 42
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi sevdozdmr34
Kızlar merhaba ben pkos hastası olan biriyim aynı zamanda insülin direncim var 120 kilodan metofin kullanarak 110 indigim de gebe oldugumu ögrendim ve doktora gittim kan tahlili yaptılar bana vucudunda toksoplazma diye bir virüs oldugunu bebege geçip onda gelişim geriligi olabilecegi söylendi sonrasında devlet hastanesinde detaylı kan verdim onlar bana yok dediler ama yinede araştırmaya bi git emin olalım dediler gittim e nabızdan takip ettim negatif çıkmıştı calıştıgım için testlerin zamanlarını hastane randevularını cogu zaman kaçırıyorum derken Allaha emanet dedim içini rahat tut olacagına varır herşey ama zehir zemberek geçti gebeligim nasıl olucak kötü bişey varmı diyerek suan 20 haftalıgım ufak tefek hareketlerini hissediyorum 18 haftadan beri bugun hastaneye gittigimde bana yine tokso denilen illetten bahsettiler ve karnımdan sıvı almak istediler istemedim ben imza aldılar ve erken şeker yüklemesi istediler 10 hazirana randevu verdi ama insülin direncim oldugu için yaptırsammı yaptırmasammı çok endişe ediyorum araştırma yaptıkça testlerden soguyorum yok tetenoz aşısı sakat bırakır şeker yüklemesi zararlı allak bullak oldum neredeyse evde dogurayım gitsin kafasına bürünücrm başına gelen varmı bu olaydan cok uzun oldu hakkınızı helal edin teşekkür ederim okuyanlara