Ya 35 ama hla evlilie karar veremedim ...

sevginim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
6
0
86
40
İzmir
Benim sorunum; şu an hayatımda gerçekten beni seven ve değer veren biri var yaşı 45 herhangi ailevi problemi yok çocuğu var 18 yaşında bir kızı ama almanyada yaşıyor onun bize herhangi bir problemi yok ben bir şirkete çalışıyoırum maaşım fena sayılmaz yanlızca bir derdim var oda sevdiğim insanın iş durumu. 20 yıl almanyada yaşamış 4 yıl önce türkiyeye gelmiş ama herhangi bir birikim yapmamış şimdi serbest çalışıyor bu işi de 2 yıldır yapıyor. Herhangi bir mesleği yok ama yaptığı iş kışın iyi kazandırmasada yazın en fazla 2000 tl ye kadar çıkabiliyor sanırım kışın bundan daha az. hem iş konusunda bu kadar yıl bir istikrar sağlamamış olması hemde gerçekten çok çalışarak bol seyahat ederek tırmalayarak para kazanacak olması ve yaşının 45 olması beni düşündürüyor. Aslında azimli biri ama benim gerçekten gelecekte maddi problem yaşayacağıma dair büyük korkularım var. 22 yaşında bir evlilik geçirdim ama severken maddi imkansızlıklar yüzünden eşim istediği için ayrılmak zorunda kaldık. Kıyaslamıyorum asla çünkü eski eşimde çalışma azmi yoktu.
karar veremiyorum. :kedi:

Çok elememek mi gerekiyor yada çok beklentiyle yaşamayıp olanı kabul etmek mi. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Benim sorunum; şu an hayatımda gerçekten beni seven ve değer veren biri var yaşı 45 herhangi ailevi problemi yok çocuğu var 18 yaşında bir kızı ama almanyada yaşıyor onun bize herhangi bir problemi yok ben bir şirkete çalışıyoırum maaşım fena sayılmaz yanlızca bir derdim var oda sevdiğim insanın iş durumu. 20 yıl almanyada yaşamış 4 yıl önce türkiyeye gelmiş ama herhangi bir birikim yapmamış şimdi serbest çalışıyor bu işi de 2 yıldır yapıyor. Herhangi bir mesleği yok ama yaptığı iş kışın iyi kazandırmasada yazın en fazla 2000 tl ye kadar çıkabiliyor sanırım kışın bundan daha az. hem iş konusunda bu kadar yıl bir istikrar sağlamamış olması hemde gerçekten çok çalışarak bol seyahat ederek tırmalayarak para kazanacak olması ve yaşının 45 olması beni düşündürüyor. Aslında azimli biri ama benim gerçekten gelecekte maddi problem yaşayacağıma dair büyük korkularım var. 22 yaşında bir evlilik geçirdim ama severken maddi imkansızlıklar yüzünden eşim istediği için ayrılmak zorunda kaldık. Kıyaslamıyorum asla çünkü eski eşimde çalışma azmi yoktu.
karar veremiyorum. :kedi:

Çok elememek mi gerekiyor yada çok beklentiyle yaşamayıp olanı kabul etmek mi. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Adamın yaşından daha da önemli konular var bence..
Adamın huyu suyu,size olan saygısı,hayat görüşü ve tabii ki gelir durumu..
45 yaşında olduğu halde birikim yapmamış ya daa yapamamış olması düşündürücü:delphin:

40 yaşlarında kendini ve ailesini sağlama almış olması gerekirdi, gelecekle ilgili belirsiz olması bence de düşündürücü. Daha önce böyle bir tecrübe zaten yaşamışsınız, Saygı, anlayış, karşılıklı konuşabilmek çok önemli ama ilerde maddi sıkıntılar olursa bunları aşabilecekmisiniz?

evet 20 yıl almanyada yaşayıpta birikim yapmamış kişiyi ilk kez duydum çevremde bu şeklde insan çok ve hepsinin birikimi evi arabası vs. var her neyse.. sizin konuya gelirsek kafalar uyuşuyorsa kazandığımız parada bize yeter düşüncesindeyseniz yani olanla yetinen bir kişiyseniniz neden mutlu olmayasınız..

hemen karar veremiyor olmanız gayet doğal...öncedende bazı şeyleri yaşamış olmak sizin yoğurdu üfleyerek yemenize sebep oluyor...bazı şeylerde gerçekden sevgi kurtarıcı olamıyor malesef önceki evliliğinizde de severek ayrılmak zorunda kalmışsınız...haklısınızda sevgi yetemeyebiliyor...
bu kez de mantığınıza kulak verebilirisniz eğer aynı sorunlarla karşılaşırım diyorsanız bunu düşünmeyin..
daha gençsiniz kariyerinizde iyi daha nice kişilerle karşılaşabilirsiniz....
bu tür şeyler hassasdır...lütfen yinede çevrenizden çok etkilenmeden karar vermeye çalışın...

yaş 35 diosun sorada ilerde ne olur dıosun ilersi diye bişey kalmamıs artık zaten,

ınsan hep düşünüyor işte
ben de hep bır koca adayı sevgılı adayı gelınce düşünür dururum
ancak hıc karar veremedım ya kötuytse dıye
hayat işte..

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
20 Sene almanyada kalıp sadece 6 yıl kadar ssk lı türkiyede sadece 72 günlük ssk lı:) olup daha sonra hep başka başka işler yapıp bir çok iş deneyip en son türkiye özlemi ağır bastıktan sonra türkiyeye dönmüş sadece bir araba almış ve son iki senedir elinde çantayla gümüş takı toptancılığı yapıyor bu yüzden çok seyahat ediyor. Korkuyorum çünkü sadece severek olmadığını gitmediğini biliyorum evliliklerin çok iyi biri çok değer veriyor haydi evlenelimde denmiyor. ve çilek.35 arkadaşım hayattan hala bir beklentin varsa hem mutlu olmak hem bir çocuğa dair bir özlem taşıyorsan malesef hala ilerisi diyebiliyorsun..

Hayırdır sen 15inde evlenip 35inde kucağına torun mu aldın süprizzzzz

yaş 35 yolun yarısı eder şiiri bile var bu 1 canım

evlendim evleniom diyene kadar yaş olucak 36-37 cicim ayı cart curt cocuk olmuyo dur zorlayalım fılan derken derken geleceksin 45 yaşına e 5 senesinde de sıkıntı ceksen ne olur cekmesen ne olur zaten 50 yaşında hacca gidersin artık

yaşınızda birşey yok.
maddiyatçı olmadığım halde, bu yaşa kadar birşey yapamaması düşündürücü. bu yüzden biten çok evlilik var.
yurt dışındaki birikimleri, boşanma sırasında eşine, çocuğuna bırakmış olabilir mi?

Son düzenleme:
yaş 35 yolun yarısı eder şiiri bile var bu 1 canım

evlendim evleniom diyene kadar yaş olucak 36-37 cicim ayı cart curt cocuk olmuyo dur zorlayalım fılan derken derken geleceksin 45 yaşına e 5 senesinde de sıkıntı ceksen ne olur cekmesen ne olur zaten 50 yaşında hacca gidersin artık

Matematik doktorası mı yapıyosunuz zemuszemus

Maddi durum günümüzde gerçekten çok önemli.Bunun dışında evleneceğiniz kişinin sürekli seyahat edecek olması durumunuda düşünmelisiniz.Bu durum evlendikten sonrada devam edecek anladığım kadarıyla..
İlerisi için bence buda önemli.Çünkü evin her şeyiyle siz ilgileneceksiniz.Evin bütün sorumluluğu size ait olacak.İleride çocuk sahibi olduğunuzda bu konu daha önemli olacaktır.

eşinden ayrıldıktan sonra ne verip vermediğini bilmiyorum ama zaten bir birikimi olduğunuda düşünmüyorum boşanmadan önce karı koca geze geze yemiş içmişler. kadının maddi durumu zaten iyiymiş ailesininde öyle. ayrıldıktan sonra 14 yıl almanyada kalmış erkek arkadaşım bir çok iş yapmış birbirinden farklı. ve ne kadar bir parayla döndü bilmiyorum ama izmirde iki dükkan açmış ikisde gitmemi
ş kapatmış sonra bir araba alınca toptan gümüş satıcılığına başlamış. Ama bu da ne kadar devam eder bu işi ne kadar sürdürür bilmiyorum. en kötüsüde 72 günlük ssk ödentisinin olması ve yeni ödemeye başlamış olması. Benim anlamadığım ve kızdığım mantığıma yatmayan 45 yaşına kadar hayatı nasıl bu kadar boş geçirdiği bu kadar geleceği düşünmeden yaşadığı. Durum bu ama sanırım bu iş devam etmeyecek çünkü mantığıma yatmıyor. sevgide bir yere kadar....

bence size uygun bir insan değil daha fazla zaman kaybı olmadan düzgün işi gücü olan biriyle karşılaşıp evlenmenizi ve anne olmanızı tavsiye ederim:olmaz::olmaz::olmaz:

Back
X