Benim sorunum; şu an hayatımda gerçekten beni seven ve değer veren biri var yaşı 45 herhangi ailevi problemi yok çocuğu var 18 yaşında bir kızı ama almanyada yaşıyor onun bize herhangi bir problemi yok ben bir şirkete çalışıyoırum maaşım fena sayılmaz yanlızca bir derdim var oda sevdiğim insanın iş durumu. 20 yıl almanyada yaşamış 4 yıl önce türkiyeye gelmiş ama herhangi bir birikim yapmamış şimdi serbest çalışıyor bu işi de 2 yıldır yapıyor. Herhangi bir mesleği yok ama yaptığı iş kışın iyi kazandırmasada yazın en fazla 2000 tl ye kadar çıkabiliyor sanırım kışın bundan daha az. hem iş konusunda bu kadar yıl bir istikrar sağlamamış olması hemde gerçekten çok çalışarak bol seyahat ederek tırmalayarak para kazanacak olması ve yaşının 45 olması beni düşündürüyor. Aslında azimli biri ama benim gerçekten gelecekte maddi problem yaşayacağıma dair büyük korkularım var. 22 yaşında bir evlilik geçirdim ama severken maddi imkansızlıklar yüzünden eşim istediği için ayrılmak zorunda kaldık. Kıyaslamıyorum asla çünkü eski eşimde çalışma azmi yoktu.
karar veremiyorum. :kedi:
Çok elememek mi gerekiyor yada çok beklentiyle yaşamayıp olanı kabul etmek mi. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
karar veremiyorum. :kedi:
Çok elememek mi gerekiyor yada çok beklentiyle yaşamayıp olanı kabul etmek mi. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.