Ya 35 ama hla evlilie karar veremedim ...

bence size uygun bir insan değil daha fazla zaman kaybı olmadan düzgün işi gücü olan biriyle karşılaşıp evlenmenizi ve anne olmanızı tavsiye ederim:olmaz::olmaz::olmaz:

Çok teşekkür ederemim cevabınız için 2-3 gün önce annesi ile konuştum kadın yaşlı 78 yaşında ve en son çocuğum olduğu için elbebek büyüttük zorluk görmedi abileri çalışkandır ama bu aklını kullanamadı falan dedi.Kadın çok azimliymiş zamanında çalışmış 5 çocuk büyütmüş sevgilime göre istersen hayatta herşey olur bizde çalışarak istediğimiz hayatı yaşarız falan ama bunlar çok iyimser yaklaşımlar. ortada kötü bir geçmiş ve elde var sıfır durumları. Yani çok zor evlenmeye karar vermem. Çok öpüyorum...

45 yaşına gelmiş yıllarca almanyada çalışmış ama dikili tek ağacı yok...

bu yaşına kadar bunları aşamayıp bud udrumda olan bi insanla zor....

eski eşinizlee bu yüzden ayrıldığınza göre siz daha iyi bilirsiniz bu durumun ne kadar önemli olduğunu....

hayat sizin siz karar verin....

hakkınızda hayırlısı olsun......

canm o kadar gtmiş almanya da çalışmş eğer azimli bir insan olsa şimdi en azından 1 ewi bir arabası kenarda da parası olrdu sizin yaşınız daha çok genç benm çevremde 30 yaşnda daha yeni ewlenen ve çock hala düşünmeyen insanlar var .. bir kere sıkıntı çekmişsnz bence artk rahat etmeyi hakediorsnz .. bence kafanızı bu denli karıştran şeylerle uğraşp yıpranmayn yolunuz açık olsn allah m kalbinize gre versn

Çok teşekkür ederemim cevabınız için 2-3 gün önce annesi ile konuştum kadın yaşlı 78 yaşında ve en son çocuğum olduğu için elbebek büyüttük zorluk görmedi abileri çalışkandır ama bu aklını kullanamadı falan dedi.Kadın çok azimliymiş zamanında çalışmış 5 çocuk büyütmüş sevgilime göre istersen hayatta herşey olur bizde çalışarak istediğimiz hayatı yaşarız falan ama bunlar çok iyimser yaklaşımlar. ortada kötü bir geçmiş ve elde var sıfır durumları. Yani çok zor evlenmeye karar vermem. Çok öpüyorum...

Canım bu iş çoktan bitmiş olabilir tabii.Ama bitmesi en güzeli bencede...:50:

Back
X