Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailenizin duymasından korkuyorsanız ve de arkadaşlarınızın görmüş olması sizi rahatsız ediyorsa; o ''biraz'' yakınlaşmayı yaşamayacaktınız. Nefs'e hakim olmak iyidir :80:
bende katılıyorum yasınız kac ve yakınlasma derecenız nedır bılemıyorum ama bukadar uzatılacak bırsey degıl arkadasınız uzakta ımıs kı onun oldugunu varsayıyorum sız ona bıle emın degılsınız . kamerayada alamaz ya sızı nasıl ıspat edıcek aılenız cok sorun cıkarıcaksa ınkar edersınız küs oldugumuz ıcın soyluyor dersenız
Katılıyorum .
bazıları nefsine hakim ol falan demişlerde bu nefis dedikleri sadece kızlara mı var erkekler neden olmuyor.mesela böyle bir konuda erkekler sorun yaşarmı hiç. oysa aileniz size destek olmalıdır yani birisi yarın ailenize daha kötü şeyler söylese aileniz hemen inanacakmı hiç mi size güvenleri yok nasıl çocuk yetiştirmek bu böyle?
yemek yedikten sonra sevgilimle uzaklaştık ve arabayı sakin bi yere çektik o sırada biraz yakınlaştık(