ya arkadaşım görmüş se ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aradan aylar geçmiş, söyleyecek olsa çoktan söylerdi.
Buradan teselli etsekte sizi söyleyeceği varsa söyleyecek.

Bir durum eğer utanılacak bir durumsa, insanlardan saklanıyorsa onu yaşamamak için direnmek gerekiyor.
Eğer utanılacak bir durum olarak görünmüyorsa kimseden saklamanın gereği yok.

Son düzenleme:
aradan 5 ay geçmiş sonuçta bişey deseydi şimdiye kadar derdi...hiç kafana takma.ayrıca ona ne ki..öyle bir durumda baktıysa bile size utanması gereken sen değilsin o...sonuçtA sevgilinle aranda özel bişeyler geçmiş uluorta da olmamış...hiç kafana takma derim...

bazıları nefsine hakim ol falan demişlerde bu nefis dedikleri sadece kızlara mı var erkekler neden olmuyor.mesela böyle bir konuda erkekler sorun yaşarmı hiç. oysa aileniz size destek olmalıdır yani birisi yarın ailenize daha kötü şeyler söylese aileniz hemen inanacakmı hiç mi size güvenleri yok nasıl çocuk yetiştirmek bu böyle?

Arkadaşınız gördüyse bile 5 ay içinde söyleyecek olsa söylerdi. Zaten arkadaşınızın gördüğünden de emin değilsiniz. Yani sizinki boş yere dert yaratmak olmuş. Boşuna üzmeyin kendinizi :)

böyle birseyi sorun etmeniz biraz abarti degilmi?

Insanlar ne dertlerle ugrasiyor :S
Anne ve Babanizdan baskasina hesap vermek zorunda degilsiniz bence.

bende katılıyorum yasınız kac ve yakınlasma derecenız nedır bılemıyorum ama bukadar uzatılacak bırsey degıl arkadasınız uzakta ımıs kı onun oldugunu varsayıyorum sız ona bıle emın degılsınız . kamerayada alamaz ya sızı nasıl ıspat edıcek aılenız cok sorun cıkarıcaksa ınkar edersınız küs oldugumuz ıcın soyluyor dersenız

siz nasıl 'onu' gördüğünüzden emin değilseniz, o da 'sizi' gördüğünden emin değildir.
madem çekiniyorsunuz 'ne saçmalıyorsun' der gibi bakın (asla muhattap olup kendinizi savunmaya kalkışmayın,bu onu ilgilendirmez), ailenize söylerse de iftira attığını, niyetinin iyi olsa olay gerçek bile olsa bunu onlara söylemeyeceğini belirtin ve kendinizden emin durun.
burda yazılan 'neden yakınlaştınız?' 'vah madem öyleydi de neden böyle' gibi ahlak derslerine de kulak asmayın, ortada bir pişmanlık zaten var ve derdinize çare arıyorsunuz sadece...

Son düzenleme:
bazıları nefsine hakim ol falan demişlerde bu nefis dedikleri sadece kızlara mı var erkekler neden olmuyor.mesela böyle bir konuda erkekler sorun yaşarmı hiç. oysa aileniz size destek olmalıdır yani birisi yarın ailenize daha kötü şeyler söylese aileniz hemen inanacakmı hiç mi size güvenleri yok nasıl çocuk yetiştirmek bu böyle?

Bazıları olarak cevap veriyorum; nefs kadın erkek diye ayrılmıyor, her insanda var. Kullanabilene...

yemek yedikten sonra sevgilimle uzaklaştık ve arabayı sakin bi yere çektik o sırada biraz yakınlaştık :((

Arabayı UZAĞA çekmişsiniz,
yani o kişinin görme ihtimali yok ama arabada neler olabileceği hakkında sadece fantazileri olabileceği anlamına gelir.
Aradan 5 ay geçmiş,demek ki elinde bir görüntü,foto yok,yani arabaya yaklaşamamış :34:
Bundan sonra halka açık alanda ''biraz yakınlaşırken'' riskleri de gözönünde bulundurup ona göre hareket eder,önlemlerinizi alırsınız..

Bana göre boşe yere sorun yapıyorsun,şimdiye kadar kokusu çıkardı :34:

ya görmemişse?

gördüm derse eğer inkar edersin olur biter
kanıtı yok ya sonuçta...

ayrıca ona ne?

Back
X