Ya arkadaslar ben kafayi yiyebilirim.

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar bilen vardir ben 43 gun once ameliyat oldum. Burun ucum cok etliydi ve ameliyattan sonra cok sisti. Ya 43 gun boyunca sislik hic mi inmez. Burun ucum hala cok sis cok kocaman. Bide burun yanim sol tarafim cok daha sis bombe gibi sanki icinde birsey var bi sertlik. Sismi degilmi anlamiyorm. Burnum incelirmi yoksa boylemi kalir. Lutfen yardimci olun. Sislikler ne zamana kadar suruyor bu normal bi durummu

Ben de ameliyat olalı 23 gün oldu benim de burun ucum top gibi ve uyuşuk. Bir de burnumda gözlük izi gibi iki yanda iz çıktı. Başına boyle sey gelen var mi sonradan geçer mi ki

Ben de ameliyat olalı 23 gün oldu benim de burun ucum top gibi ve uyuşuk. Bir de burnumda gözlük izi gibi iki yanda iz çıktı. Başına boyle sey gelen var mi sonradan geçer mi ki
Yok canim uyusukluk ve top gibi durumu bende de var ama iz yok cnm

Seninle ayni durumu yasiyorum canim 16.gunum hem burun ucum sis ki normalde eski burnumun ucu daha kucuktu ve gozluk izi gibi bisey var burun sirtinda buda yaptigim masajdan kaynakli galiba insallah gecer

Seninle ayni durumu yasiyorum canim 16.gunum hem burun ucum sis ki normalde eski burnumun ucu daha kucuktu ve gozluk izi gibi bisey var burun sirtinda buda yaptigim masajdan kaynakli galiba insallah gecer
16 gun cok erken canim en azindan bi tesellin vsr çok erken dhaa iner diye benim 43. Gun oldu hic degisme yokkk :(

doktorunuza sorsanıza kızlar böyle kendinizi üzeceğinize. havalarda sıcak ondan olabilir

Back
X