- Konu Sahibi greeneyes3543
yaklaşık 3yıldır bir ilişkim var ve birbirimiz çok seviyorz ama artık sorunlar çok büyümeye başladı. Erkek arkadsım benden 1 bucuk yas küçük ve ben bunun için bi cok güzellikten mahrum kalıyorum. o üniv sınavına 2.kez hazırlanıyo bnse üniv 2. sınıfta okuyorym.onun sınava hazırlanması bizi çok büyük etkiledi. örnegin aramızda yüzük taktık 2yıldr var ve o hala ailesinden hiç kimsenin yanında takamıyo. hep ertledi askım söyle askm böle sınava girince diyodu simdi sınavı kazanınca diyo.bktım artık bi çok seyden. kac yıl oldu bn hala annesi ve babsıyla tanısamadım beni biliyolar ablasının dügünene gittim kardesleri dediklerinde bende cıktım kardesleriyle oynadım ama bu kadar.ablası ve abisi var onlarla görüsüyrm.fakat annesiyle evine giidip tanısmadım.gecen gün abisinin kız arkadsının dogum günü vardı ve sevgilimin evlerinde kutlayacaklardı ailece askım bana artık sende gel zamanı geldi götürücem seni hazırlıklı ol dedi sevinçten uçtum ama kısa sürdü çünkü annesi gelmesin daha zamanı var demiş niyetleri ne anlamış değilim daha beni tanımıyolar ki sevmesinler. bu çok zoruma gidiyo gecici gözüyle bakıyolar erkek arkadsımda ailesiyle tartısıyo ama sonucta onların dedikleri oluyo. bende onlar beni istemezse bende beni istemeye geldikleri güne kadar tanısmıcam dedim ama onun ailesinin icine girmek istiyorum siz olsanız ne yaparsınız cook doluyum çok anlatacak cok sey var ama.....:teselli::bbo::
Son düzenleyen: Moderatör: