ya bedduam tutarsa ya bebeğime yada bana bişey olursa

MaVili_06

♥♥MERT♥♥
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
1.685
6
641
43
Ankara
merhaba kızlar..şu an ikinci çocuğuma hamileyim..tek çocuk istiyordum şiddetle..soranlarada artık sussunlar diye Allah nasip etmesin gibisinden bir sürü ağır cümle kuruyordum..hastanede hamile olduğumu öğrenincede ya ben öleyim ya o dedim.kimsemde yok yardımcı olacak,şu an hafif depresyona girmiş durumdayım..hem ben napıcam iki çocukla düşüncesi ama ondanda çok ya bebeğime yada bana bişey olurmu yoksa Allah bana bi şekilde cezamı verecek düşüncesi(bebeğin sakatlığı,ölümü) beni çok etkiliyo..ailem aldır diye çok baskı yapma ama ben asla ona kıyamam,kıymadımda..ya o an duaların kabul vaktiysede duam kabul olduysa diye çok korkuyorum..zaten kafam karmakarışık:43:

merhaba kızlar..şu an ikinci çocuğuma hamileyim..tek çocuk istiyordum şiddetle..soranlarada artık sussunlar diye Allah nasip etmesin gibisinden bir sürü ağır cümle kuruyordum..hastanede hamile olduğumu öğrenincede ya ben öleyim ya o dedim.kimsemde yok yardımcı olacak,şu an hafif depresyona girmiş durumdayım..hem ben napıcam iki çocukla düşüncesi ama ondanda çok ya bebeğime yada bana bişey olurmu yoksa Allah bana bi şekilde cezamı verecek düşüncesi(bebeğin sakatlığı,ölümü) beni çok etkiliyo..ailem aldır diye çok baskı yapma ama ben asla ona kıyamam,kıymadımda..ya o an duaların kabul vaktiysede duam kabul olduysa diye çok korkuyorum..zaten kafam karmakarışık:43:

annenin bedduası kabul olmaz, üzülmeyin

ben düşmanıma bile beddua edemem..
hele anneliği tatmış bir kadın
nasıl içi el verir de doğmamış ya da karnındaki bebeğe beddua eder
çok çirkin geldi bana..

o nasıl bir laf .. ya ben öleyim ya o. Yani her ihtimalde de bebeğinin ölmesini istemişsin. O ne kadar masum garip.. Çocuğum olsun diye insanlar neler neler yapıyor.. Hayırlısı buymuş demek.. O meleğe üzüldm sadece senin gibi bir annesi olacağı için..

İnsan bazen bir anlık sinirle,saçma sapan,aslında hiç de düşünmediği şeyleri söyleyiveriyor malesef.
Ama bu konu da aynı şeyi söyleyemiycem.
Bebek sahibi olmadan önce,çevrende ki baskıdan bunalıp gereksiz konuşmuş olabilirsin ama
o bebeğin içinde olduğunu öğrendiğin zaman söylediklerin beni de çok kızdırdı.
Bizler o ihtimal için nasıl çırpınıyoruz bir bilsen.
Neyse olmuş artık,farkındasın da hata olduğunun.
Artık daha dikkatli konuşursun,bin düşünüp bir söylersin.
Sürekli bu konuyu düşünüp daha da çok bunalıma sokma kendini.
Allah bebeğini size bağışlasın.

kim demiş annenin bedduası tutmaz diye öylebir tutarki vakti geldiyse
hem istemiyorsanız korunsaydınız

Son düzenleme:
kafanı böyle şeylere takma..
Dua et sadece,sağlıklı doğumlar

Nasıl bir depresyon ki ya beni ya onu demişsin.
Bu kadar abartma lütfen.
Çocuğuna arkadaş, kardeş geliyor ne güzel.
İlk çocuğun kaç yaşında*?
Umarım Allah sözünle imtihan etmez...

İnşaallah bedduanız tutmaz. tevbe edin Allah neleri affetmiyor ki ! en azından hata yaptıgınızın farkındasınız. ya birde o bebegin katili olsaydınız.?? Bence dua edin ve beddua etmemeye çalışın pişmanlıkla Allah a yalvarın derim

Rabbim merhametlilerin en merhametlisi..sen pişman olmuşsun eminim rabbim seni affeder ..=)) sen tövbeni et..emin ol yapılan duaları geri çevirmezzz Rabbim =)) bir anlık öfkenle söylemişsin birşey olmaz inşallah...=)) hem bak sen ki, çocuğuna birşey olacak diye korkuyorsun rabbim nasıl düşünmesin kullarını

Psikolojinizi hiç iyi görmedim, tövbe edip Allah a sığının da uzman yardımı almayı da ihmal etmeyin.

dilin kemiği yok ki.bazen ne kadar düşüncesizce konuşuyoruz.peki şimdi istiyormusun o bebeği.eğer gerçekten istiyorsa bol bol tövbe ve dua et Allaha

Ben 15 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim o bebeğe çok zor ikna olmuştum ve eşimin bazı tavırları yüzünden inşallah bu bebekte bende ölürüz demiştim.O gitti ama ben kaldım malesef,bence de tövbe et ve şunu da unutma,bebeği aldırmak gerçekten çok günah,hatta bebeğin sakat olduğunu bilsen bile!(bir müftüye danıştım)Allah o çocugun sayesinde o ana babaya,çevresindekilere cennetin kapısını açıyor dedi.

ne biçim kelımeler bunlar?
ya o ölsün ya ben..
valla inş dunyaya gelmez cunku annesi onu sevgi dolu beklemıyor ömür boyu cocukda eziklik olacak.
miillet cocugu olmadgıgı için mılyarlar harcıyo senın dedıgın lafa bak sen zaten bir cocugu hak etmiyorsun
yüce rabbım hak edenlere versin inşallah

Back
X