• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya ben böyle hemşeriyi ne yapayım?

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Ya sinirlerim hopladı arkadaşlar..
Erkek arkadaşım facebooka bak bakalım neler var dedi kendisi sinopta köylerinde cafe yok tamam dedim bende girdim bakındım buraya kadar herşey normal..Sonra listesinde olan aynı zamanda liseden bir arkadaşı selam yazdıBende erkek arkadaşıma söyledim sende yaz dedi yazdım..
Selan naber kısmı normal geçiyorum orayı.
Sevgilinle aran nasıl iyi allaha şükür dedim..Senin dedim limoni dedi anladım dedim aşk bitti falan dedi bişey demedim sormak ne haddime:olmaz:
Sadece e hayırlısı o zaman dedim neden belki seni alırım olamaz mı dedi?:1shok:
Şimdi bir arkadaş sevgilisini bildiği halde arkadaşım dediği insana benim bildiğim böyle bir şakayı yapamaz..
Ben tabi baştan şaşırdım ne diyo bu diye meraklandık iyice özkanda şaşırdı olur yazıyorum dedim şaka yapıyodur hesabıfisfisfis
Kızla neden erkek arkadaşın gibi konuştun diyeceksiniz evet konuşmamam gerekirdi ama iyiki konuştum diyorum kendi adıma konuşsaydım bunları öğrenemezdim çünkü..
Gülücük gönderdim neden gülüyorsun dedi..Hiç güldüm öylesinde dedim karşı değilsin yani e sevgilin ne olacak dedi artık orda ipler koptu özkanın kız arkadaşı olduğumu ve böyle bir konunun arkadaşlar arasında geçmesinin saçma olduğunu söyledim..
Özkan benim okuldan arkadaşım ben ona hep böyle takılırım dedi özkana söyledim..
Hayır ya alakası yok ben ilk dafa duydum böyle bir saçmalığı dedi:olmaz:
Bana kız kıskandın mı dedi..Hayır kıskanmadım sadece saçma buldum ama kıskansam bile anormal birşeymi sevgilimi kıskanmam:oklava:
Biz hemşeriyiz falan dedi..Ya hemşerilik mi böyle birşeyin normal olduğunu ispatlayacak dedim..ınsan hemşeri diye böyle şaka yapamaz bence kii onlar akraba evliliği yapan insanlar hemşerilik mi böyle birşeye engel kaydirigubbakcemile
Şahsen ben çok sinirlendim sevgülümün o kızı silmesini isteyeceğim..Çünkü hiç doğru bulmadım aralarında samimiyet olmadığı için erkek arkadaşım okuldan sonra ne görüşmüş nede facebookta konuşmuş ilk defa selam yazmış oda bana denk geldi..
Hem içimi döktüm hemde haksızmıyım?
Yanlış mı düşünüyorum yanii:delphin:..

haklisin canim.... bircok yerde hemserilik evlilik yapmak icin arti bir yondur bile. yani isi masumlastiracak bir tarafi yok bunun. sen sevgiline bak... anladigim kadariyla o da hoslanmamis. hemfikirsiniz. sorun yok...

ben de aynı tepkiyi verirdim..hatta biraz abartırdım sanırım :kedi:

valla arkadaşımın sevgilisi olmasa da, en samimi arkadaşım da olsa benimle böyle konuşmasına izin vermem.şakası bile çok çirkin benim için :olmaz:

kızın halt yemesi bu,sen erkek arkadaşına çok çıkışma bence

Daha kötüsü ben gene işi abartmadım özkan okulda nasıl biriydi dedim..
Demezmi iyi biriydi okuldayken bende gözü vardı:1shok:
Ben başkasıyla çıktığımdan cesaret edememişti teklif etmeye ikinci bir :1shok:
Ya şimdi böyle birşey yokmuş sordum özkana
Kızın amacını anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorCADIARZU
Hem olsaydı bile o zaman olup bitmiş ne olursa olsun bir ilişkin var karşındaki insanında var bunu nasıl böyle söyleyebiliyorsun ben nedense hiç iyi niyet göremiyorum böyle bir insan arkadaş olamaz bence:olmaz::kızgın:

Ayrıca böyle insanları görmekten arkadaşlıklardan korkar oldum
özellikle kızlar için bu sitemim gurur diye birşey yok artık çoğunda ellerinde olsa beğendiği insan ayrılsında onunla çıksın öyle bile kabul edecek yani..

Benim erkek arkadaşımın görünüşü liseden sonra ciddi anlamda değişti(Saç baş giyim tarzı)
falan baya değişti doğal olarak beğeniliyo ki onun arkadaşları bi tuhaf özellikle bayanlar erkeklerin içine düşücek gibiler çok gördüm oda biliyor aslındakaydirigubbakcemile

Kıza karşı kıskançlık yapmadığını vurgulaman tam yerinde bir davranış olmuş, hemen celallenip ağzına geleni saysaydın kız zevkten 4 köşe olurdu.
Seni sinirlendiremediğini görmek ona yetmiştir.
Her zaman bu gibi durumlar da soğukkanlı ol, aynen şimdi olduğu gibi..
Bir daha da muhattap olma, ama kontrolü elden bırakma.Erkek aradaşına güveniyorsan, yapmayacağından eminsen üstünde bile durma bu konunun vereliniortak

Bu tur kızlarin civki çıktı artık, her yone saldırıyorlar,evlisine,nisanlisina,sevgilisi olana.. Ne gurur,ne kisilik, nede ar kalmis masallah.
Bence dogru olani yapmissin, ben senin yerinde olsam dahada abartirdim sanirim.

Kıza karşı kıskançlık yapmadığını vurgulaman tam yerinde bir davranış olmuş, hemen celallenip ağzına geleni saysaydın kız zevkten 4 köşe olurdu.
Seni sinirlendiremediğini görmek ona yetmiştir.
Her zaman bu gibi durumlar da soğukkanlı ol, aynen şimdi olduğu gibi..
Bir daha da muhattap olma, ama kontrolü elden bırakma.Erkek aradaşına güveniyorsan, yapmayacağından eminsen üstünde bile durma bu konunun vereliniortak

Zaten şaşırdığım facebook listesinde olan normal bir arkadaşı
Onca aydan sonra şimdi bide bi anda patlayıverdi alıp veremediği ne?
Neden böyle birşeye gerek duydu onuda anlamış değilim zatenfisfisfis

ben olsaydım ağzının payını çok sert bir şekilde verirdim sen az bile yapmışşsın arkdaşım vallaa :oklava:.. şöyle yerli yersiz konuşanları densiz insanları hiç sevmem arkdaşlık nasıl birşey artık anlayamıyorum gerçekten...

böyle insancıklara kızmadan güzel ve ağır bir şekilde lafını vereceksin..

özkan beni istedi ilk başta demişya, " öylemi, senden sonrada çok olmuş. haberim var.. bana hep şu şarkıyı söyler: dalgalandımda duruldum, en son sana vuruldum" yazıp gülücük atacaktın birde...

erkek arkadaşından izin al ve onun gibi kıza çıkış..( sen olduğunu bilmeyecek) manyakmısın sen filan diye kız..bakalım kız ne yazacak?

ama erkek arkadaşına güven.. eğer birşey olsa sana yaz demezdi..

böyle insancıklara kızmadan güzel ve ağır bir şekilde lafını vereceksin..

özkan beni istedi ilk başta demişya, " öylemi, senden sonrada çok olmuş. haberim var.. bana hep şu şarkıyı söyler: dalgalandımda duruldum, en son sana vuruldum" yazıp gülücük atacaktın birde...

erkek arkadaşından izin al ve onun gibi kıza çıkış..( sen olduğunu bilmeyecek) manyakmısın sen filan diye kız..bakalım kız ne yazacak?

ama erkek arkadaşına güven.. eğer birşey olsa sana yaz demezdi..

Aynen öyle yaptım canım!
Çok safım ben şaka dedi inandım gibi birşey
Özkan nasıldı okulda bahsetsene dedim yalnız ben okuldaki halinden bahset dedim
Seninle bir ilgisi varmı? demişim sanki
Birde bende gözü vardı demesi hiç hoş bi cümle değil..
Özkanın ağzından sen ne saçmalıyorsun amacın ne diye mesaj gönderdim facebook'tan bakalım ne diyecek..

mutsuz dişi örneği işte :olmaz:...kıskanmış sizi canım huzursuzluk verince zevk oluyo bazı cinsler...üzme sen canını :1ninca:

boyle kızlar var ya dovesim geliyor sevgilisi olan bi arkadasım oldugunda fazla konusmak bile istemiyorum millettekiş rahatlıga bak

gel de kızma :oklava: sevdiğine güvensen başkasına güvenemiyosun işte. böyleleri adamda paranoya yaptırır vallaa kötükedihüso

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum
Sabahtan beri hop oturuyorum hop kalkıyorum ne cevap gelicek diye..
Birde ilişkisi var arası limoni insan böyle bir kıza nasıl güvenir acıyorum çocuğa..
Zaten belki seni alırım demesi biraz tuhafı birde normal konuşurken bu cümleleri büyük harfle yazdı..
Sanırım aaa olur bende zaten bunu duymayı bekliyodum diyecekti karşındaki yani erkek arkadaşım böyle saçmalık olmaz..Erkek arkadaşım da çok sinirlendi amacı ne bu kızın dedi
Ben söyleyim amacını baştan sulandı sonra özkan değilde kız arkadaşı olduğumu görünce nasıl ayırsam diye tilkilik yapmaya başladı işte:oklava:

Yav acıktan sevgiline yazmış kız o kızla gorusmemesını sagla rahatsız oldugunu belirt bence.. ki ben cocugada güvenmedim demekki aralarında daha öncedende bu sekılde konusma gecmıskı bunu söyleyebilme cesareti bulabiliyor kendinde

Ben kimseye çok güvenmem babama bile.Kimse kimseye gözü kapalı güvenmesin.ınsanoğlu çiğ süt emmiş.Tabiki insan ister istemez daha önce konuşmuş olabilirler mi? diye düşünüyor..

Ama öyle olsa şakaydı falan ben hep takılırım demezdi erkek arkadaşım kızla konuşacağımı çok iyi biliyor eğer öyle birşeyde varsa ondan duymak isteyeceğimi çok iyi biliyor
Artık onuda attığım mesajın cevabında alıcam:kahve:

Son düzenleme:
Back
X