Bence hiç cevap verme. Sevgiline de sakın söyleme. Kız cevap alamadıkça çıldırcaktır. Biliyorsun bir insana verilebileek en büyük ceza tepkisiz kalmaktır. Direk attığı maili sil. Sevgiline de hiç söyleme. hatta bundan sonrada mail atmaya devam edecek. Onları da aynı şekilde sil. Bir zaman sonra o da bıkacak yaptıklarından. Çünkü başka çaresi kalmayacak. İnş bu kızdan en kısa zamanda kurtulursun.
Cevabın için teşekkür ederim canım..Sanırım en doğrusu muhattap olmamak ama içim içimi yiyiyor..
Sevgilim asla kıza dönmez ( kız aldattı ) bu gibi bir korkum yok ama halini hatrını sormak için bile konuşmasını istemiyorum asla ve asla..
mail engelleme varmış arkadaşım bak bunu yap istersen, kıza hiç cevap verme,maillerini de sil erkek arkadaşına hiç söz etme bile bence..sonra da kızın adresini engelle
E-Mail Gelmesini Engellemek
Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin
Continue
girip mailinizi açıyorsunuz oradan POSTA kısmına girin sağ üstte SEÇENEKLER yazan yeri tıklayın ordanda ÖNEMSİZ E-POSTA KORUMASI yazan yeri tıklayın ordanda GÖNDERENİ ENGELLE ye tıklıayın ve solda bulunan bölüme size mail göndemesini istemediğiniz adresi yazıp ekle yi tıklayın en sonunda da tamam ı tıklayıp işlemi sonlandırıyorsunuz
sakın kızla muhatap olma. Görmezden gel. Zaten kızın yapmak istediği de seni delirtmek sevgilinle aranı bozmak. istediğini eline vermemekle kıza en iyi cevabı vermiş olursun.
ben böyle kızlardan nefret ediyorum. Nasıl insanlar var anlamıyorum.
Bunu biliyordum ama aklıma gelmedi çok teşekkür ederim hatırlattığın için..
Sevgilimin iki mail adresinden de engelledim..
Sevgilinize güvenmeyi deneseniz bir de. Onun bu kadar üstüne giderseniz sıkıntıya dayanamayabilir. Bu da hem sizi hem onu üzer. Kendinize yeni hotmail adresi alın. Telefonunuzu zaten bilmiyormuş. Bir daha da kızın bahsini açmayın. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşüren de siz oluyorsunuz burada. Bence erkek arkadaşınız unutmuşken hatırlatıp kavga etmeniz ikinizi de yıpratır. Kendinize iyi bakın.
Kızla konuştum..Ben maildeyken web msn açılmış bi baktım yazmış ve durmadan da yazıyor
Sürekli hakaret etti bana..Bende cevabını verdim ve devam ederse erkek arkadaşına logları yollayacağımı söyledimçekindi sanırım, çok fazla yazmadı öyle dedikten sonra çıktı.
Erkek arkadaşım uysal bi tiptir ne yaparsam yapayım bıkmaz, sesini yükseltmez bana..Ben yıkarım, o düzeltir..O derece yani..Ama bu tarz durumların ilişkiyi yıprattığı bir gerçek..
Ben eger ki kızın profilinde o arkadaşlık durumunu görmeseydim erkek arkadaşıma söylemeyecektim bile ..
Bir an kan beynime sıçradı ve o sinirle söyledim, kavga ettik..Yani ben ettim
Anladım ki yanılmışım..Kızın oyunuymuş..Kız dedi ki daha 3 hafta önce aradı mesaj attı bana..Bende dedim ki söyle bakalım numarasınıkaldı öyle
Çocuğun günahını almışım :26:
Söylemek istediğim de bu işte:) Ona güvenin. Erkek arkadaşınız gibi birini bulmak zor:)
yorumları okumadım ama madem 3 ay önce bunun için tartıştınız artık neden bunun için yaln olan şeyler için aranızı açasın bence ya ona anlat durumu artık bi el atıp ona hattini bildirsin yada hiç söyleme kızlada muhatap olma sil gitsin hırs yapmış olamalı kız bi sürreden sonra o da zaten vazgeçecektir
Haklısın da tutamadım kendimi, bi durum gördüm kızın profilinde,birden parladım sevgilimeama hata yaptım..Kızın oyunuymuş..
Allahtan çokta sabırlı bi insan..Başkası olsa şu zamana kadar 100 kere bırakmıştı beni :)
Üzmeyin kendinizi:) ALLAH MUTLU ETSİN. ÇOK SABIRLIYMIŞ GERÇEKTEN:)
böyle kızlara tüm kk bir girişsek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?