Ya Ben Bu Kızı Ne Yapayım ????

1.cu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
650
44
123
İstanbul
Arkadaşlar çok canım sıkkın..
Benim bir erkek arkadaşım var kendisi Türk değil ve şuanda farklı ülkelerdeyiz..

Eski kız arkadaşı rahatsızlık veriyor..Daha öncede msn de benimle konuşarak aramızı açmaya çalışmıştı,ilişkisi hakkında yalanlar söyledi, erkek arkadaşımı kötüledi ama ben ilişkilerinde ki herşeyi tam olarak bildiğim için yalan söylediğini farkettim..
Daha sonra erkek arkadaşım benim gözümün önünde artık rahatsız etmemesi gerektiğini,beni gerçekten sevdiğini yazdı..Bu olay akabinde kızın buna yalvardığı mesajları gördüm cebinde..

Kız da Türk değil ama sevgilimin ülkesinden de değil..

Sorun şu ki kız şifresinin bende olduğunu bildiği mail adresine yolluyor maili ve gözüme soka soka dün Türkiye'den tatilden döndüm yazıyor - ki yalan..Nasılsın falan diye sormuş görüşemiyoruz online olmuyosun demiş..Kızın erkek arkadaşı var ve olduğu süre içerisinde bile nasıl yalvardı yakardı sevgilime aramızı açmaya çalıştı..

Hani bir deyim var ya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye :90: , acaba kızı sevgilimin hiç aklına getirmeden silsem mi maili?
( çünkü bu kız yüzünden baya tartıştık 3 ay önce ve şuan sevgilim en ufak bi şekilde iletişime geçip halini hatrını bile sorsa ayrılırım )

Yoksa kıza hokkalı bir cevap mı yazsam??

Yani erkek arkadaşıma numarasını da değiştirttim, kız durmadan mesaj atıp cepten de rahat bırakmıyordu..

Sanırım şuan cepten ulaşamadığı için,benim sinirlenmemi sağlayıp erkek arkadaşımın bi şekilde onunla iletişime geçmesini sağlamaya çalışıyor..

Çok canım sıkıldı..
Sizce ne yapmalıyım ??

Bence hiç cevap verme. Sevgiline de sakın söyleme. Kız cevap alamadıkça çıldırcaktır. Biliyorsun bir insana verilebileek en büyük ceza tepkisiz kalmaktır. Direk attığı maili sil. Sevgiline de hiç söyleme. hatta bundan sonrada mail atmaya devam edecek. Onları da aynı şekilde sil. Bir zaman sonra o da bıkacak yaptıklarından. Çünkü başka çaresi kalmayacak. İnş bu kızdan en kısa zamanda kurtulursun.

Bence hiç cevap verme. Sevgiline de sakın söyleme. Kız cevap alamadıkça çıldırcaktır. Biliyorsun bir insana verilebileek en büyük ceza tepkisiz kalmaktır. Direk attığı maili sil. Sevgiline de hiç söyleme. hatta bundan sonrada mail atmaya devam edecek. Onları da aynı şekilde sil. Bir zaman sonra o da bıkacak yaptıklarından. Çünkü başka çaresi kalmayacak. İnş bu kızdan en kısa zamanda kurtulursun.

Cevabın için teşekkür ederim canım..Sanırım en doğrusu muhattap olmamak ama içim içimi yiyiyor..

Sevgilim asla kıza dönmez ( kız aldattı ) bu gibi bir korkum yok ama halini hatrını sormak için bile konuşmasını istemiyorum asla ve asla..

mail engelleme varmış arkadaşım bak bunu yap istersen, kıza hiç cevap verme,maillerini de sil erkek arkadaşına hiç söz etme bile bence..sonra da kızın adresini engelle

E-Mail Gelmesini Engellemek
Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin
Continue
girip mailinizi açıyorsunuz oradan POSTA kısmına girin sağ üstte SEÇENEKLER yazan yeri tıklayın ordanda ÖNEMSİZ E-POSTA KORUMASI yazan yeri tıklayın ordanda GÖNDERENİ ENGELLE ye tıklıayın ve solda bulunan bölüme size mail göndemesini istemediğiniz adresi yazıp ekle yi tıklayın en sonunda da tamam ı tıklayıp işlemi sonlandırıyorsunuz

Cevabın için teşekkür ederim canım..Sanırım en doğrusu muhattap olmamak ama içim içimi yiyiyor..

Sevgilim asla kıza dönmez ( kız aldattı ) bu gibi bir korkum yok ama halini hatrını sormak için bile konuşmasını istemiyorum asla ve asla..

sakın kızla muhatap olma. Görmezden gel. Zaten kızın yapmak istediği de seni delirtmek sevgilinle aranı bozmak. istediğini eline vermemekle kıza en iyi cevabı vermiş olursun.
ben böyle kızlardan nefret ediyorum. Nasıl insanlar var anlamıyorum. :47:

mail engelleme varmış arkadaşım bak bunu yap istersen, kıza hiç cevap verme,maillerini de sil erkek arkadaşına hiç söz etme bile bence..sonra da kızın adresini engelle

E-Mail Gelmesini Engellemek
Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin
Continue
girip mailinizi açıyorsunuz oradan POSTA kısmına girin sağ üstte SEÇENEKLER yazan yeri tıklayın ordanda ÖNEMSİZ E-POSTA KORUMASI yazan yeri tıklayın ordanda GÖNDERENİ ENGELLE ye tıklıayın ve solda bulunan bölüme size mail göndemesini istemediğiniz adresi yazıp ekle yi tıklayın en sonunda da tamam ı tıklayıp işlemi sonlandırıyorsunuz

Bunu biliyordum ama aklıma gelmedi çok teşekkür ederim hatırlattığın için.. :34:

Sevgilimin iki mail adresinden de engelledim..

sakın kızla muhatap olma. Görmezden gel. Zaten kızın yapmak istediği de seni delirtmek sevgilinle aranı bozmak. istediğini eline vermemekle kıza en iyi cevabı vermiş olursun.
ben böyle kızlardan nefret ediyorum. Nasıl insanlar var anlamıyorum. :47:

Bu kızın sevgiliside var :1:

Yazık çocuğa..Haberi yok bişeyden..

Ay bide msn e eklemiş :63:

Aslında msnden kabul edip iki laf söyleyesim var ama tutuyorum kendimi..

Sevgilim aradı dedim ki egle ile görüştün mü, seni rahatsız etti mi hiç son günlerde..Nerden çıkartıyorsun tüm msn, face, skype şifrelerim sende istediğin gibi kontrol edebilirsin dedi..Bende rüyamda gördüm de sorasım geldi dedim :1:

Çok çocukça ama tutamadım kendimi..

Utanç verici :17: :1: :1:

Son düzenleme:
kendinde söylemişsin farkındasın bak sizi ayırmaya çalışan briymiş..onunla iletişime geçipte eline koz verme canım..istediği zaten bu değilmimiş..sen sevgilinden soğu ona güvenin azalsın oda rahatlasın atlasın hemen..dikkatli ol derim..sevgilinle konuşmaya çalış..ama öyle kızar tarzında değil..

Bunu biliyordum ama aklıma gelmedi çok teşekkür ederim hatırlattığın için.. :34:

Sevgilimin iki mail adresinden de engelledim..

rica ederim :71:
çok iyi yaptın, kendi kendine debelenip dursun kız da şimdi:60::60:

Çok kötüyüm :43: sevgilimle kavga ediyorum şuanda..

Kızın msn profiline girdim ve şu yazıyı gördüm ;

Egle Petrikaityte and Khaled Hussien are now friends - 20 hours ago

Kendi hussien soy ismini kullanmıyor normalde başka bir hesap bu..

Çok büyük yemin ediyor kesinlikle başka adres açıp, eklemedim konuşmadım diye..Acaba kız başka profil açıp ben göreyim diye mi yaptı inadına, biliyor çünkü adresin şifresi bendede var ..

Bide kız 19 saat önce eklemiş benim bildiğim msne ama o kişi ile 20 saat önce arkadaş olmuşlar..
Bir akıl verin bana..

Son düzenleme:
Sevgilinize güvenmeyi deneseniz bir de. Onun bu kadar üstüne giderseniz sıkıntıya dayanamayabilir. Bu da hem sizi hem onu üzer. Kendinize yeni hotmail adresi alın. Telefonunuzu zaten bilmiyormuş. Bir daha da kızın bahsini açmayın. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşüren de siz oluyorsunuz burada. Bence erkek arkadaşınız unutmuşken hatırlatıp kavga etmeniz ikinizi de yıpratır. Kendinize iyi bakın.

Sevgilinize güvenmeyi deneseniz bir de. Onun bu kadar üstüne giderseniz sıkıntıya dayanamayabilir. Bu da hem sizi hem onu üzer. Kendinize yeni hotmail adresi alın. Telefonunuzu zaten bilmiyormuş. Bir daha da kızın bahsini açmayın. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşüren de siz oluyorsunuz burada. Bence erkek arkadaşınız unutmuşken hatırlatıp kavga etmeniz ikinizi de yıpratır. Kendinize iyi bakın.

Kızla konuştum..Ben maildeyken web msn açılmış bi baktım yazmış ve durmadan da yazıyor :63:

Sürekli hakaret etti bana..Bende cevabını verdim ve devam ederse erkek arkadaşına logları yollayacağımı söyledim :1: çekindi sanırım, çok fazla yazmadı öyle dedikten sonra çıktı.

Erkek arkadaşım uysal bi tiptir ne yaparsam yapayım bıkmaz, sesini yükseltmez bana..Ben yıkarım, o düzeltir..O derece yani..Ama bu tarz durumların ilişkiyi yıprattığı bir gerçek..

Ben eger ki kızın profilinde o arkadaşlık durumunu görmeseydim erkek arkadaşıma söylemeyecektim bile ..

Bir an kan beynime sıçradı ve o sinirle söyledim, kavga ettik..Yani ben ettim :9:

Anladım ki yanılmışım..Kızın oyunuymuş..Kız dedi ki daha 3 hafta önce aradı mesaj attı bana..Bende dedim ki söyle bakalım numarasını :D kaldı öyle :1:

Çocuğun günahını almışım :26:

Kızla konuştum..Ben maildeyken web msn açılmış bi baktım yazmış ve durmadan da yazıyor :63:

Sürekli hakaret etti bana..Bende cevabını verdim ve devam ederse erkek arkadaşına logları yollayacağımı söyledim :1: çekindi sanırım, çok fazla yazmadı öyle dedikten sonra çıktı.

Erkek arkadaşım uysal bi tiptir ne yaparsam yapayım bıkmaz, sesini yükseltmez bana..Ben yıkarım, o düzeltir..O derece yani..Ama bu tarz durumların ilişkiyi yıprattığı bir gerçek..

Ben eger ki kızın profilinde o arkadaşlık durumunu görmeseydim erkek arkadaşıma söylemeyecektim bile ..

Bir an kan beynime sıçradı ve o sinirle söyledim, kavga ettik..Yani ben ettim :9:

Anladım ki yanılmışım..Kızın oyunuymuş..Kız dedi ki daha 3 hafta önce aradı mesaj attı bana..Bende dedim ki söyle bakalım numarasını :D kaldı öyle :1:

Çocuğun günahını almışım :26:

Söylemek istediğim de bu işte:) Ona güvenin. Erkek arkadaşınız gibi birini bulmak zor:)

Söylemek istediğim de bu işte:) Ona güvenin. Erkek arkadaşınız gibi birini bulmak zor:)

Haklısın çok teşekkür ederim cevabın için :71:

Şimdi biraz durulduk bakalım..Erkek aradaşım şuanda tüm adreslerini değiştirmekle meşkul..Yeni adresler alıyor kendine..Diğer adreslerinin şifrelerinide ben değiştiricem bi daha giremiycek, öyle anlaştık :65:
Bu hatun facebook tan da engelli ama msj atma linkini kapatıcam tam olsun :9:

Son düzenleme:
yorumları okumadım ama madem 3 ay önce bunun için tartıştınız artık neden bunun için yaln olan şeyler için aranızı açasın bence ya ona anlat durumu artık bi el atıp ona hattini bildirsin yada hiç söyleme kızlada muhatap olma sil gitsin hırs yapmış olamalı kız bi sürreden sonra o da zaten vazgeçecektir

yorumları okumadım ama madem 3 ay önce bunun için tartıştınız artık neden bunun için yaln olan şeyler için aranızı açasın bence ya ona anlat durumu artık bi el atıp ona hattini bildirsin yada hiç söyleme kızlada muhatap olma sil gitsin hırs yapmış olamalı kız bi sürreden sonra o da zaten vazgeçecektir

Haklısın da tutamadım kendimi, bi durum gördüm kızın profilinde,birden parladım sevgilime :30: ama hata yaptım..Kızın oyunuymuş..
Allahtan çokta sabırlı bi insan..Başkası olsa şu zamana kadar 100 kere bırakmıştı beni :)

Haklısın da tutamadım kendimi, bi durum gördüm kızın profilinde,birden parladım sevgilime :30: ama hata yaptım..Kızın oyunuymuş..
Allahtan çokta sabırlı bi insan..Başkası olsa şu zamana kadar 100 kere bırakmıştı beni :)

Üzmeyin kendinizi:) ALLAH MUTLU ETSİN. ÇOK SABIRLIYMIŞ GERÇEKTEN:)

böyle kızlara tüm kk bir girişsek!

Birde bana kalmış diyor ki arkadaşıyım :9: ki daha önce konuşmuştuk, eski sevgilisi olduğunu bildiğimi söylemiştim.

Sen her arkadaşına ( Sevgilime attığı mesajın aynısını yazarak ) bu şekilde yalvarıyor musun dedim :9:

Facebook'tan tüm bilgilerini gizlemiş..Sevgiline yazışma loglarını göndereceğim dediğim için korktu büyük olasılıkla..

Bundan sonra kolay kolay rahatsız edemez, en azından sevgilisi olduğu sürece :34:

Back
X