- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
1 yıldır evliyiz arkadaşlar sabah birlikte işe gelirken diyorki evimize köpek alsak hayal etsene ne güzel olurdu.sonra dediki ama sorumlulukları var ilgilenmek lazım.bende dedim ki evet damla ben dışarı çıkmak istemiyoruma benzemez hergün çıkartmam lazım.buna alındı beyefendi. Çünkü yaşadığımız yer küçük biryer sürekli bu bunaldığımda hava alalım mı derim hayır der gezmeyi sevmez ve ilçenin küçüklüğünü bahane eder.haklıyım ya alındı beni sinirlendirme konuşmayı bilmiyorsan konuşma dedi.adam gibi sohbet de yapılmıyor artık seninle dedi.uzun soluklu kızgınlığım devam ediyor saçma sapan şeylere belki o yüzden içimde tutamıyorum söylemek istediklerimi.sürekli yaptığı hakaretler geliyor aklıma.affedemiyorum bir türlü. Konuşuyorum normal.geçen gün çay doldurma konusunda espirili yaptım alındı doldurduğum çayı döktü kendi dolduruyor çaylarını artık dün uzatıp çekti bardağını kendince kini devam ediyor.o yapınca sorun yok ama ben eleştireyim olay oluyor.sinir oluyorum ve aklıma geldikçe affedemiyorum içimde yaptıklarını.