• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya ben çok doğruyum yada çok ama çok yanlısı?

Nadrun35

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
470
459
23
Öncelikle herkeze Merhaba,buraya yazacağım hiç aklıma gelmedi.ama artık bende derdimi yazacağım.annemin ikinci evliligindeniki tane kardeşim oldu.ve beraber büyüdük.bende kardeşlerim karşı hiç bir ayrım olmadı.ama onların gözünde o kadar kötü ki hep üvey abla oldum.napalım yapayım bunu aşamadılar.babaları tarafından böyle asılandi,ne zaman başları sikiş sa yanlarında elimden geldiğince oldum ama yinede anlam veremediğim bir kin ve öfke var.Hep o uveyligihis ettirdiler.sorcaksinizbelkide sen de hata var diye ama inanin ki asla ve asla ayrı gayri düşünmedim.elimden geldigince ablalik ettim.ama olmuyor.en basit kız kardeşimin rabbim bagislasin3 evladı var.4 gebe.ben 13 yılık evliyim ve çocuğum yok olmuyor.buda Rabbimin bir sınavı.ama bunu suratına hiç açımadan söylüyor.sırf canımı yakın diye.annem benimle biraz ilgili konuşsun o gün kesin anneme çatıyor.bense anneme onun yanindayken bende uzak durmasını sürekli temih ederim üzülmesin diye.ama yinede bir şeyden kaynaklı yine sorun çıkarır.erkek kardesimse çıkarı varsa anladım der.işini cozuncede asla arayip sormaz.ben bir türlü anlam veremedim.bu durum beni üzüyor.uzak dursam annem uzulup sıkılıyor .onunda arada kalmasını istemiyorum.ben bu kadar nefret edilecek ne yaptım bilmiyorum.(yazım hataları için çok özür dilerim.destekleriniz ve yorumlarınız içinde çok tşk ederim.uzun oldu kusuruma bakmayin)

siz uvey kardes degilsiniz
nasil ayni evde yetisip de kardesler birbirinden bu sekilde nefret eder anlamam mumkun degil
demek ki anneniz ayrim yapmis yada becerememis sizi kardes gibi yetistirmeyi
siz de hicbirine acimayin anneniz de dahil olmak uzere ve mesafe koyun

Herkesi düşünmeye kalkarsanız ancak dert edinirsiniz. Az görüşün kardeşlerinizle. Anneniz üzülebilir ama bu sizin yüzünüzden olmuyor. Kendinizi suçlamayı bırakın.

Üzülmekte kirilmakta o kadar haklısın ki..cok üzüldüm.Nasil çözülür artik bunca yil sonra bu sorun bilemiyorum.Ama artik sen cok fazla uzulmemeye çalışarak mutlu olabilirsin.ciddiye alma sende onlari baska care yok

siz uvey kardes degilsiniz
nasil ayni evde yetisip de kardesler birbirinden bu sekilde nefret eder anlamam mumkun degil
demek ki anneniz ayrim yapmis yada becerememis sizi kardes gibi yetistirmeyi
siz de hicbirine acimayin anneniz de dahil olmak uzere ve mesafe koyun
Annemden ziyade üvey cümlesini sürekli babaları soktu.annemse bir türlü o hatayi duzeltemedi.aksine kavga olmasın diye üstünü örtü .bir evde büyüdük kardes olarak gorunmedim.şimdi ise annem hasta birsey olursa da bana emanet ediyor.bense nasıl cozerim bilmiyorum.(yorumunuz için çok tşk ederim)

Üzülmekte kirilmakta o kadar haklısın ki..cok üzüldüm.Nasil çözülür artik bunca yil sonra bu sorun bilemiyorum.Ama artik sen cok fazla uzulmemeye çalışarak mutlu olabilirsin.ciddiye alma sende onlari baska care yok
Çok tşk ederim.alamamaya çalışıyorum ama yapım gereği çok takiyorum.o kadar kırıyor üzüyor ki.kelimeler yetmez anlatmaya.sürekli kendimi istemiyorum.nerde nasıl hata yapıyorum da kazanamiyorum onları diye.

Herkesi düşünmeye kalkarsanız ancak dert edinirsiniz. Az görüşün kardeşlerinizle. Anneniz üzülebilir ama bu sizin yüzünüzden olmuyor. Kendinizi suçlamayı bırakın.
Çok tşk ederim.annem süreklibir Araya toplar bizi bir gitmesem iki gitmesem tf açıp ağlar.o agladiginda dayanamıyorum.

Annemden ziyade üvey cümlesini sürekli babaları soktu.annemse bir türlü o hatayi duzeltemedi.aksine kavga olmasın diye üstünü örtü .bir evde büyüdük kardes olarak gorunmedim.şimdi ise annem hasta birsey olursa da bana emanet ediyor.bense nasıl cozerim bilmiyorum.(yorumunuz için çok tşk ederim)
yaziklar olsun o babaya
is isten gecmis bu saatten sonra onlarin sevgisini kazanamazsiniz ama siz umirsamayarak hayatiniza devam edebilirsiniz
kusura bakmayin ama ne salak insanlar var ya , cok mi zor ufacik cocuklari ayrim yapmadan sevmek , sahip cikmak , kabullenmek?
mitlu ve huzurlu bir aile ortami yaratmak varken boyle mutsuz insanlar yetistirmek niye?
gercekten kotu insanlar var ve olan sizin gibi iyilerw oluyor

yaziklar olsun o babaya
is isten gecmis bu saatten sonra onlarin sevgisini kazanamazsiniz ama siz umirsamayarak hayatiniza devam edebilirsiniz
kusura bakmayin ama ne salak insanlar var ya , cok mi zor ufacik cocuklari ayrim yapmadan sevmek , sahip cikmak , kabullenmek?
mitlu ve huzurlu bir aile ortami yaratmak varken boyle mutsuz insanlar yetistirmek niye?
gercekten kotu insanlar var ve olan sizin gibi iyilerw oluyor
Çok tşk ederim.o kadar zormuş benimsemem.sürekli göze batım sonuçta onların suçu yok o kadar çok islediki kizamiyorum.ama buda beni derinden yaraliyor.keşke aile olabilseydik yaralarimizi sarabilseydik.olmadı.

Ama bu psikolojik şiddete girer. Size nazı geçiyor diye yapıyor. Size yazık değil mi?
Bana yazık olduğunu düşünen yok ki.sorun varsa cozulcekse ben varım .annemde toparlamada beni cagirir.ben gelmiyince kimse gelmez.ama duyarlarsa gelcegimi hemen gelirler.anneme bunu biliyor.nazıda geçiyo ağlar bende Kıyamam giderim.

Bana yazık olduğunu düşünen yok ki.sorun varsa cozulcekse ben varım .annemde toparlamada beni cagirir.ben gelmiyince kimse gelmez.ama duyarlarsa gelcegimi hemen gelirler.anneme bunu biliyor.nazıda geçiyo ağlar bende Kıyamam giderim.
Peki bundan sonra ne olacak? Hayatınız için planınız ne? 60 yaşına geldiğinizde yine böyle sorunlarla mı uğraşmak istiyorsunuz?

Peki bundan sonra ne olacak? Hayatınız için planınız ne? 60 yaşına geldiğinizde yine böyle sorunlarla mı uğraşmak istiyorsunuz?
Bundan sonrası için uzak bir şehire taşınmak olucak belkide yurt dışı uzakta olursam annem uzakta ondan gelmiyor der ve bu konuyu zamanla kapatır.onların zaten canına minnet .bense eşimle olmadığımız aileyi kurarız .

Bundan sonrası için uzak bir şehire taşınmak olucak belkide yurt dışı uzakta olursam annem uzakta ondan gelmiyor der ve bu konuyu zamanla kapatır.onların zaten canına minnet .bense eşimle olmadığımız aileyi kurarız .
Anneniz telefonla da olsa uzaktayken tüm sorunları size yansıtacak muhtemelen.
Eşinizle kendi ailenize yönlenin artık, bırakın sizi huzursuz edenleri.

Anneniz telefonla da olsa uzaktayken tüm sorunları size yansıtacak muhtemelen.
Eşinizle kendi ailenize yönlenin artık, bırakın sizi huzursuz edenleri.
Yansıtacak ama beni rahatlatansa uzaktayim istesem yardım edemem diyerek psikolojik olarak rahatlatip kendi hayatıma yonlene bilirim gibi geliyor

Istediğiniz kadar iyilik yapın... arada üvey, öz ayrımcılığı olmasada, bir yerde belli olur..
... dünyaya gelirken tek geliyoruz.. öleceğimiz zaman da tek gidecez... kimse için üzülmeye değmez..
... misal öz kardeşim var.. konuşmuyoruz 1 senedir.. sorsan böyle daha iyiyim...

Back
X