• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya ben çok doğruyum yada çok ama çok yanlısı?

Öncelikle herkeze Merhaba,buraya yazacağım hiç aklıma gelmedi.ama artık bende derdimi yazacağım.annemin ikinci evliligindeniki tane kardeşim oldu.ve beraber büyüdük.bende kardeşlerim karşı hiç bir ayrım olmadı.ama onların gözünde o kadar kötü ki hep üvey abla oldum.napalım yapayım bunu aşamadılar.babaları tarafından böyle asılandi,ne zaman başları sikiş sa yanlarında elimden geldiğince oldum ama yinede anlam veremediğim bir kin ve öfke var.Hep o uveyligihis ettirdiler.sorcaksinizbelkide sen de hata var diye ama inanin ki asla ve asla ayrı gayri düşünmedim.elimden geldigince ablalik ettim.ama olmuyor.en basit kız kardeşimin rabbim bagislasin3 evladı var.4 gebe.ben 13 yılık evliyim ve çocuğum yok olmuyor.buda Rabbimin bir sınavı.ama bunu suratına hiç açımadan söylüyor.sırf canımı yakın diye.annem benimle biraz ilgili konuşsun o gün kesin anneme çatıyor.bense anneme onun yanindayken bende uzak durmasını sürekli temih ederim üzülmesin diye.ama yinede bir şeyden kaynaklı yine sorun çıkarır.erkek kardesimse çıkarı varsa anladım der.işini cozuncede asla arayip sormaz.ben bir türlü anlam veremedim.bu durum beni üzüyor.uzak dursam annem uzulup sıkılıyor .onunda arada kalmasını istemiyorum.ben bu kadar nefret edilecek ne yaptım bilmiyorum.(yazım hataları için çok özür dilerim.destekleriniz ve yorumlarınız içinde çok tşk ederim.uzun oldu kusuruma bakmayin)
yokmus gibi davranin kardessuz de oluyor

Büyük oğlumda tıpkı sizin gibi kardeşini koruyup kolluyor ilerde aralarında bir sıkıntı olmaması için bende elimden ne gelirse yaparım,annenizin eksikleri var mıydı sizce? yada nerede hata yaptı?tabi sizde sorun babadan kaynaklanıyor sanırım.
Yalnız bu saatten sonra bir şeylerin düzelmesini beklemek de mucize olur,sadece sizi üzmelerine izin vermeyin diyebilirim.
Rabbim gönlünüze göre versin...

şu evladı olanla olmayan arasında ki fark nedir.
o evladı Yaratıp verenle arasında ayrı bir diyalog mu var?
o evladın havasını atacagına otursun düzgün yetiştirmeye gayret etsin
siz de üzülmeyin Rabbim sizi imtihan etmiyor size cennetinde ikram edecek bu nimetini.
biraz argo olacak ama malzeme belli o babalıktan böyle evlat çok normal.
bir araya gelmeyin annenizi ayrı davet edin evinize
bulunmaz hint kumaşı degiller

Büyük oğlumda tıpkı sizin gibi kardeşini koruyup kolluyor ilerde aralarında bir sıkıntı olmaması için bende elimden ne gelirse yaparım,annenizin eksikleri var mıydı sizce? yada nerede hata yaptı?tabi sizde sorun babadan kaynaklanıyor sanırım.
Yalnız bu saatten sonra bir şeylerin düzelmesini beklemek de mucize olur,sadece sizi üzmelerine izin vermeyin diyebilirim.
Rabbim gönlünüze göre versin...
Amin hepimizin.annemin eksiklikleri vardı.babalari bunları konuşurken korkusundan müdahale edemiyordu.Susup dinliyordu.beni uyardı kadar kardeşlerim led konuşup kaynaştirsaydi ve o ruh hastası adamdan uzak tutmayı Başara bilseydi hersey daha farkli olurdu.en basiti babalari evde yokken bu ablam değil istemiyoruz dediklerinde çocuk bunlar anlamaz deyip kulak ardı etmeseydi herşey bambaska olurdu.umarım siz ve çocuklarınız hiç bunu yasamaz

şu evladı olanla olmayan arasında ki fark nedir.
o evladı Yaratıp verenle arasında ayrı bir diyalog mu var?
o evladın havasını atacagına otursun düzgün yetiştirmeye gayret etsin
siz de üzülmeyin Rabbim sizi imtihan etmiyor size cennetinde ikram edecek bu nimetini.
biraz argo olacak ama malzeme belli o babalıktan böyle evlat çok normal.
bir araya gelmeyin annenizi ayrı davet edin evinize
bulunmaz hint kumaşı degiller
Çok tşkederim.gelmesinde kötü birşey olduğunda icimdenüzülüyorum.annemde onların ve benim sürekli bir araya getirmeye çalışıyor.calismasabile annemin sağlık durumlarında geliyoruz.kardeş insan görüşmeye biliyor ama aklının hep bir köşesinde iyi olmalarını isteyip dusunuyor

Bebek meselesini okuduktan sonra ne kadar kotu kalpli olduklarini idrak ettim.
Kendin icin bu insanlardan uzak dur . Annen seni anlamiyorsa ona bile mesafe koy. Ben bu sekilde bir iliskiyi asla kabul etmem

Back
X