3 aydır cıktıgım biri var 20 yaşındayım ve o da 22 yaşında.. ama ilişkimde mutlu değilim..sorun ya benim kuruntularım ya da onun sorumsuz halleri..başlarda her şey güzeldi yani biz bu ilişkiye ciddi olrak baktık.. ama o biraz çocuk gibi..aramızda 1.5 saat yol farkı var ve her hafta sonu yanıma gelıyo..ama bişi eksikk ilk günler bir şeye kızsam hemen gönlümü almaya çalışır uğraşırdı .. bi süredir ben sdce kendimle kavga ediyorum.. ona neden böylesin şöylesin diyorum takmıyosun diyorum misal takıyorum ama diye cevap alıyorum....ne kdr uuzn mesajlar cekıyorum cevabı iki kelime oluyoo sonra da deliriyorum senı cok sevıyorum falan fılan bunlar..ama benim için önemli olan bu değil işte sorun varsa aa melisanın bi sorunu var rahatsız oturup konuşalım demıyo ..hep ben üzülüyorum ağlıyorum o rahat hep benden çıkıyo sorunlar her şeye takık hala geldim ..evet hep yanıma geliyo iyi biri falan ama .. bir şeyler eksildi..olgun tavırlar göremiyorum ondan.. ayrıldım kaç kere ama dayanamadım barıştım. bir türlü de kopamıyorumm..persembe yanıma geldi.. bugün de gelme şansı vardıı hatta demişti ama aşkım gel moralın bozuk yanına geliyim de konuşalım demedi..ben mi çok detaycıyım yoksa gerçekten dogru mu söylüyorum bilmiyorum ama bildiğim tek şey çok huzursuzum çok.. konuşamıyorum onla sert biri de değil farklı biri çocuksu.. nolur yardm edın napablrmm..