Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bingolde gorev yapıyorum dogum ıznındeyım ıkıncı donem gıdıcem tekrar bıngole annem gelecektı ama sımdı ben gelemem kayınvaıden gelsın dıyo kayınvalıdem hayatta gıtmem oralara dıyo zaten anlasamıyoruz hıc daha bı haftalık lohusayken gelen mısafırlerıne hızmet ettırdı kahve yaptırdı normal dogum yaptım 2gun 2gece delı sancı cektım dıkısım var dıye sen normal dogum yapmadın dedı ne yapıcam ben o dag basındakı koyde kuzucumla
Bingolde gorev yapıyorum dogum ıznındeyım ıkıncı donem gıdıcem tekrar bıngole annem gelecektı ama sımdı ben gelemem kayınvaıden gelsın dıyo kayınvalıdem hayatta gıtmem oralara dıyo zaten anlasamıyoruz hıc daha bı haftalık lohusayken gelen mısafırlerıne hızmet ettırdı kahve yaptırdı normal dogum yaptım 2gun 2gece delı sancı cektım dıkısım var dıye sen normal dogum yapmadın dedı ne yapıcam ben o dag basındakı koyde kuzucumla
Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor annen niye gelemem diyor ki,eşin ne diyor peki bu duruma seni yalnız mı gönderecek,yalnız başına da dağ başındaki köyde durulmazki birde bebeğin var hastalansa gecenin bir yarısı kim götürecek doktora,ailelerinle iyice konuş derim canım Allah yardımcın olsun
Eşim calışıyo işini bırakıp gelemez benimle annem gelecek diyo eşlm yani kayınvalidem ama her günü burnumdan getirir biliyorum kuzucum için görmez duymaz olucam ne yapayım ama zor olacak cok annemede kırıldım kardesımın okulu varmıs babama yetısemıyomus ıkısı yanlız kalmasın dıye gelemezmıs
yanında götürebileceğin yalnız yaşayan akrabanız yokmu hiç teyzen halan felan onlarda olabilir veya eşinin tarafından birisi. bazı yalnız yaşayan kişilerde var böyle aileyle nereye giderse oraya giden belki öyle birisini bulabilirsin. hem annen neden öyle bişey yapıyorki babanla kardein 6 ay idare edemiyeceklermi pes doğrusu. gerçi ben aynı şehirde olduğum halde düşünüyroum şimdiden bebişim olursa ne yaparım diye yapmayan yapmıyor sıkma canını bir yolunu çaresini bulursun
Evet bence de ücretsiz izni düşünebilirsin şöyle haziranı da kapsayacak şekilde. Zaten kayınvalden gelecek orda masrafların olacak vs vs bide ömrü billah lafını edecek 4 5 aylık ücretten vazgeçmek daha mantıklı gibi geliyor bana. Tabi şartlarını tam bilemiyorum. Sonuçta yeni bir bebek var masraflarını kaldıramam diyebilirsin de iyi düşün.
bingöldesiniz esiniz de orda degilmi...benim eltimde dogumdan sonra calisti...ama kardesi geldi kaldi arada kaynanam gitti...hep icinde kaldi kendi buyutemedi vicdanen rahatsiz oldugunu söyluyordu...bilmiyorum ozaman neden calisti?sordugumda ihtiyacim yok sosyallik olsun diye calisiyorum diyordu ögretmenlik yapiyor...simdi hamileymis...ucuncuye ins....sanirim dogumda kendi buyutur....cunku kardesi evlendi....bilmiyorum birde icinde kaldi....kaynim docent oldu maasida yulseldi buyuk ihtimal yani eger maddi yönden iyiysen kendin buyut canim...isini kaybetmek istemiyorsan ucretsiz izin varmis galiba...annende ne yapsin oda hakli bilemezsinki herkesin bir hayati var simdi birsey diyemeyiz canim...Allah buyuktur elbet uzulme...belki karar degistirir gelir babana yazik ama...tek kalacak...kiz kardesin yokmu...eger musaade verirlerse...
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bende çalışan bir kadınım 2,5 aylıkta hamileyim ama ne kaynanam neden annem bakmaya yanaşmıyor. Kaynanam zaten süs bitkisi hiç bir şeye yaradıgı
yok. Annemde yaşlı tansiyon hastası. Şimdiden kara kara düşünüyorum ne olacak diye. Çalışmakta
zorundayım borcumuz var. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
anneniz size kirilmis olmasin? sanki cok direk ve ters bir sekilde soylemis gibi. hani size kizginmiscasina. gerci ne kadar sureligine istiyorsunuz gelmesini, onu da bilemiyorum. cok uzunca bir sure kalicaksa tabi kucuk kardesinizle babanizi da yanliz birakmasi zor olabilir. ama kayinvalidenizle donusumlu kalsalar en azindan iyi olurdu. eger annenizi kirmis olma ihtimaliniz varsa once gonlunu alin. yine de gelmem derse sonucta kendi uzulucek. kizini kayinvalidesinin ellerine birakinca daha iyi hissetmeyecektir herhalde kendini...
Güvendiğiniz bir komşunuzla cüz-i bir ücret karşılığında anlaşamaz mısınız? Başkalarına minnet edeceğinize kendiniz bir çare bulun derim. Anneniz ya da kayınvalideniz gelse bile huzurlu olamazsınız bu durumda... Aklıma konu ile ilgili bir atasözü geliyor ama burası yeri değil. Kimseye minnet etmeyin derim ben...