• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya ben ne yapmalıyım bi akıl verin :((

KJH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
435
88
73
İstanbul
kızlarben faceten nisanın 20 leri gibi falan biriyle tanıştım ünide okuyorum başka bi ilde normalde istda yaşıyorum o çocukda istda oturuyor. Sadece fotolarını gördm faceten.Bu çocukla temmuzun yarısına kadar fln konuştuk Benim okul bitip yaz tatili başlayınca yani eve gelince bu çocukla görüşcektik ben eve geldim işte haziranın sonu gibi. Görüşcektik ama bnm fikrim değişti bilmiyorum korktum ben de buluşmayı çok istiyordum ama hiç özgüvenm yok kendimi fiziksel olarak begenmiyorum boyum 1 53 yüzüm de yani normal ama buluşursam bni kesin begenmicek. Görüşmicem dedigim içinberi benle konuşmuyor 15 ttmmuzdan beri çok üzülüyorum şimdi onu düşünmeden yapamıyorum görüşürsem emnm begenmicek bni çünkü anldgm kadarıyla güzel ve uzun boylu kızlardan hoşlanıyor ona çok alışmıştım dayanamıyorum :((((((((

Ne biliyorsun belki begenir falan demeyecegim
Internet ten tanismissin zaten hiiiic bulasma derim ne cikacagi belli olmaz

valla ben mi geri kafalıyım, yeni sistem artık böyle mi bilmiyorum da

faceden taşılan adama güvenilmez, neler okuluyorz 3. sayfa haberlerinde, faceden tanıştığı..... diye giden haberler

kızlarben faceten nisanın 20 leri gibi falan biriyle tanıştım ünide okuyorum başka bi ilde normalde istda yaşıyorum o çocukda istda oturuyor. Sadece fotolarını gördm faceten.Bu çocukla temmuzun yarısına kadar fln konuştuk Benim okul bitip yaz tatili başlayınca yani eve gelince bu çocukla görüşcektik ben eve geldim işte haziranın sonu gibi. Görüşcektik ama bnm fikrim değişti bilmiyorum korktum ben de buluşmayı çok istiyordum ama hiç özgüvenm yok kendimi fiziksel olarak begenmiyorum boyum 1 53 yüzüm de yani normal ama buluşursam bni kesin begenmicek. Görüşmicem dedigim içinberi benle konuşmuyor 15 ttmmuzdan beri çok üzülüyorum şimdi onu düşünmeden yapamıyorum görüşürsem emnm begenmicek bni çünkü anldgm kadarıyla güzel ve uzun boylu kızlardan hoşlanıyor ona çok alışmıştım dayanamıyorum :((((((((

insanlar kaç yillik tanidiklarina guvenemiyoar artik..bence hic gerk yok adami yazisarak anlayamazsn gitmemelisiniz

kuzum benim
tek endişen seni beğenmemesi mi
:50::50::50:
ya adam sapık sa
ya psikopat sa
ya tek işi netten kızlarla tanışmaksa

:45::45:
emin ol
durum böyle ise
seni çok beğenecektir
:34::34:
başta saydıklarımdan korkmuyorsan
bundan hiç korkma yani
:34:

valla ben mi geri kafalıyım, yeni sistem artık böyle mi bilmiyorum da

faceden taşılan adama güvenilmez, neler okuluyorz 3. sayfa haberlerinde, faceden tanıştığı..... diye giden haberler

ya çok saf biri kötü niyetli değil ki

kuzum benim
tek endişen seni beğenmemesi mi
:50::50::50:
ya adam sapık sa
ya psikopat sa
ya tek işi netten kızlarla tanışmaksa

:45::45:
emin ol
durum böyle ise
seni çok beğenecektir
:34::34:
başta saydıklarımdan korkmuyorsan
bundan hiç korkma yani
:34:

öyle biri olmadıgını biliyorum çocuk gibi yani bn zaten 21 yaşındayım aynı yaştayız ama hiç bu yaştaki erkekler gibi değil

Bende bu netten tanisilmaz olayina karsiyim. Yani bi kitapcida kafede gorup tanistigin kisinin dogru duzgun biri olacagina nasil emin olabilirsiniz ? Pekala da sapik cikabilirler ? Bunun soylesi guvenli diye kisitlandirabilecegini dusunmuyorum ki ayni haberler amcasinin oglu karsilik alamadi diye.oldurdu yada komsusu taciz.etti diye de cikiyor.
Sana gelince canim bu cocuk hic mi gormedi seni resmini ? Bak hu sagliksiz iste. Cunku ruhsal yakinlasma evet onemli ama fiziksel uyumda onemli.

kesinlikle gitmemelisin internetten tanıştığın birine ne kadar güvenebilirsin ki yada gidiceksin buluşucaksınız 2 gün sonra çoçuk senden ayrılacak daha çok bağlanacaksın ve daha çok üzüleceksin seni mutlu edicek insanlarla mutlu ol
seçilen değil seçen ol derim :128::128::128:

kesinlikle gitmemelisin internetten tanıştığın birine ne kadar güvenebilirsin ki yada gidiceksin buluşucaksınız 2 gün sonra çoçuk senden ayrılacak daha çok bağlanacaksın ve daha çok üzüleceksin seni mutlu edicek insanlarla mutlu ol
seçilen değil seçen ol derim :128::128::128:

evet ben de bundan korkuyorum işte ona da aynısını söyledim şuan da konuşmuyoruz ama görüşürsek de bundan sonra bni bırakıcak olursa o zamman mahvolurum dhaçok üzülürüm ve bırakacagına emnim :((

Adamin sapik olabilecegi ihtimalinden korkmuyorsun da seni begenmezse diye mi korkuyorsun??
Valla sasirdim

İnsanlar binbir çeşit hâl alabiliyor. Bazen kaldı ki çok iyi tanıdığımıw insanlari bile tanıyamaz oluyoruz. O yüzden face çok mantıklı yer değil.

Klavyeyle en kötü insan bile çok iyi karaktere sahip olabilir. O yüzden hiç buluşma derim. Zaten böylelikle beğenmeme bir durum da olmaz :)

evet ben de bundan korkuyorum işte ona da aynısını söyledim şuan da konuşmuyoruz ama görüşürsek de bundan sonra bni bırakıcak olursa o zamman mahvolurum dhaçok üzülürüm ve bırakacagına emnim :((

bence görmediğin bi çoçuk için bu kadar abartma fazla değil mi ?
çıkart aklından bak umursamaaa kendini oyalayacak başka bişi bul hep mutluymuş gibi davran çoçuk ekliyse eğer facende yer bildirimleri yap güzül güzel fotolar at onunla ilfilenme takmıyomuş gibi gözük bak sana nasıl geliyo ;) gitme buluşmaya boşver aklında hep merak edilen kız olarak kal bu kadar basit olma görmediğin biri için bu kadar kendini yıpratma hep çıksanız bile aklında hep ne zaman ayrılacak acaba yanına giderken hep daha fazla güzellik isticeksin kendini beğenmediğin zaman gitmek istemeyeceksin yani falan filan işte boşver bu kadar büyütme canım herşey olacağına varır kim bilir daha niceleri çıkar karşına :) :ssz::51:

anldgm kadarıyla güzel ve uzun boylu kızlardan hoşlanıyor demişsin...eğer kendini manken gibi anlattıysan onun da kendini sana brad pitt gibi anlatmış olma ihtimali var... buluşunca tencere kapaksınızdır belki....eksikliği kendinde araman çok ilginç eğer karşı tarafa kendinle ilgili doğru olmayan şeyler söylemediysen...kaldı ki ünide okuyorsun sanalda sevgili yapıyorsun....bari buluşacaksan da çok kalabalık ortamları seç olur mu ...bu dönemde adam karısını öldürüyor ,sanalda tanıştığın neler neler yapar ....

anldgm kadarıyla güzel ve uzun boylu kızlardan hoşlanıyor demişsin...eğer kendini manken gibi anlattıysan onun da kendini sana brad pitt gibi anlatmış olma ihtimali var... buluşunca tencere kapaksınızdır belki....eksikliği kendinde araman çok ilginç eğer karşı tarafa kendinle ilgili doğru olmayan şeyler söylemediysen...kaldı ki ünide okuyorsun sanalda sevgili yapıyorsun....bari buluşacaksan da çok kalabalık ortamları seç olur mu ...bu dönemde adam karısını öldürüyor ,sanalda tanıştığın neler neler yapar ....

hyr kesinlikle kendmi oldugum gibi anlatıtım bu takıntılarımın hepsinden onun da haberi var ve ayrıca sanalda sevgili yapmadım konuştum sadece

bence görmediğin bi çoçuk için bu kadar abartma fazla değil mi ?
çıkart aklından bak umursamaaa kendini oyalayacak başka bişi bul hep mutluymuş gibi davran çoçuk ekliyse eğer facende yer bildirimleri yap güzül güzel fotolar at onunla ilfilenme takmıyomuş gibi gözük bak sana nasıl geliyo ;) gitme buluşmaya boşver aklında hep merak edilen kız olarak kal bu kadar basit olma görmediğin biri için bu kadar kendini yıpratma hep çıksanız bile aklında hep ne zaman ayrılacak acaba yanına giderken hep daha fazla güzellik isticeksin kendini beğenmediğin zaman gitmek istemeyeceksin yani falan filan işte boşver bu kadar büyütme canım herşey olacağına varır kim bilir daha niceleri çıkar karşına :) :ssz::51:

ya böyle ilişki çok yaşamadım ya ni sevgilim olmadı bi tane oldu ondan sanırım biraz bağlanmış olablrlm.Çocuk ekli değil sildm onu ama dediğin gibi yapcam hiç yazmıcam aramıcam inş döner:((

Back
X