Ya ben neden böyleyim:(

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
Mrb iyi geceler kızlar,5 aydır bebek deniyoruz.ben de eşim de testlerimizi yaptırdık çok şükür birşey çıkmadı.sadece 1ay prolaktin hormonum yüksekti onu dusurmek için ilaç kullandım tedavi bitti.herneyse her ay sanki hamilelik belirtisiymis gibi en ufak bir ağrıyı ya da farklı bir durumu kafamda buyutuyorum ve sonuç hüsran olunca çok üzülüyorum. Bir iki gundur sol kasigim da bir batma ve çok hafif bir ağrı var .adetime de 1 hafta var ama dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı.yine çok üzüldüm.kızlar bana bir akıl verin kafamdan nasıl atıp rahatlarim?çalışıyorum gün içinde pek aklıma gelmiyor.ama akşam uykularim kaçıyor resmen:( Sizler kaçıncı ayinizda hamile kaldiniz?biraz rahatlatmaya ihtiyacım var uzun oldu kusura bakmayın nolur.

Gece gundz dusunursen hormanlar otomatik etkileniyor bunun orneyide cok var rahat birak kendini,şartlamissin istiyon istoyom diye her agrida degiklikte hamilemiyim diye dusunursen hasta olursun rahat birak kendini 5 ay nedirki kendini rahata birak umarim allahim gonlune gore verir insallh:KK46:

Canim dr. Lar 1 yil deneyin diyor olnuyorsa bir sorunmu var diye kontrol ediyor. Acele etme ve kafana takma. Hicbir problemi olmayan larinda olmaya biliyor bu nasip kismet meselesi.. Stres yapma yedigine ictigine dikkat et dua ni eksik etme .. Rabbim inş en kisa zamanda nasip eder ..

5 ayda bu kadar stres yaparsan işin zor.Her ilişkiye girmede çocuk mu olacak sanıyorsun.Dr bile 1 sene mühlet veriyor.1 sene sonra tedaviye başlıyor.Adete 1 hafta varken test yapılmaz zaten.Olsa bile yok çıkar.

Canim dr. Lar 1 yil deneyin diyor olnuyorsa bir sorunmu var diye kontrol ediyor. Acele etme ve kafana takma. Hicbir problemi olmayan larinda olmaya biliyor bu nasip kismet meselesi.. Stres yapma yedigine ictigine dikkat et dua ni eksik etme .. Rabbim inş en kisa zamanda nasip eder ..
İnş canım çok sağol Duan için :)

Bizim kacinci ayda kaldigimizin ne onemi var ki ... Siz bu kadar stres yaparsaniz kendinizi yipratirsiniz bi tek. İnsh hayirlisiyla olucak simdinin tadini cikarin derim ben ;)

O kadar erken belirti olmaz. Onu kafana yerleştir. İnşallah kısa Zaman'da bebeğiniz olur.

Mrb iyi geceler kızlar,5 aydır bebek deniyoruz.ben de eşim de testlerimizi yaptırdık çok şükür birşey çıkmadı.sadece 1ay prolaktin hormonum yüksekti onu dusurmek için ilaç kullandım tedavi bitti.herneyse her ay sanki hamilelik belirtisiymis gibi en ufak bir ağrıyı ya da farklı bir durumu kafamda buyutuyorum ve sonuç hüsran olunca çok üzülüyorum. Bir iki gundur sol kasigim da bir batma ve çok hafif bir ağrı var .adetime de 1 hafta var ama dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı.yine çok üzüldüm.kızlar bana bir akıl verin kafamdan nasıl atıp rahatlarim?çalışıyorum gün içinde pek aklıma gelmiyor.ama akşam uykularim kaçıyor resmen:KK43: Sizler kaçıncı ayinizda hamile kaldiniz?biraz rahatlatmaya ihtiyacım var uzun oldu kusura bakmayın nolur.

kafaya takmamakla baslayin ise, birde su yumurtlama gunlerinizi ogrenin sasli gunlerde denemeye calisin :KK36:

Back
X