• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya benim derdim :(

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
1,5 yıl sonra ilk defa başka birinden hoşlandım ve sürekli onu düşünür onunla çok mutlu olduğumu olduğumu gördüm ve o da benden hoşlanıyo gibiydi beraber film falan izledik bana dersler vermeye başladı benle ilgileniyordu ama gel görki bugün onun en yakın arkadaşı hatta kardeşi diyebileceğim insan bana açıldı hemde onun yanında şimdi ikimizinde eli kolu bağlandı ben aşk konusunda ne kadar bahtsız bi kızım ya 2 yakın arkadaşta benden hoşlandı olan bana oldu offff offffffffff

eğer karşındakı de oyle düşünüyosa ki bırbırınz ıçın en uygun ınsanlar oldğunuzu anlamışsanz aranıza kımseyı sokmayın derım gelecekte ıkı kışılık bı dunya kurcaksınz bence

ya birbirimizi daha yeni tanıyoruz yani ben ikisiylede tanışalı 15-20 gün oldu birbirimiz için doru insanmıyız bilemeyiz zaten ondan bana bi açılma gelmedi sadece yeni yeni yakınlaşıodukki kardeşim dediği insan açıldı :2:

Bu yakın arkadaşlar maalesef 1 adım önde oluyor :). Çünkü her şeyini bildiği, anlattığı ve uzun zamandır iyi geçindiği insanla ilişki daha rahat ve bir seviye atlamış şekilde başlıyor. Ben erkek olsam açıkçası bir şeyler hissettiğim ve çok iyi tanıdığım insanla denemeyi tercih ederdim. Elbette burada hoşlandığın kişinin arkadaşını sadece arkadaş olarak görme ihtimali de var. Bekle biraz bakalım, renk verir zaten kendisi.

/

Bu arada ben konuyu yanlış anlamışım :). Hoşlandığın kişinin kız arkadaşı ona açıldı zannettim (başıma benzeri geldi de :D).

Son düzenleme:
bana sanki rengi kalmadı gibi geliyor yani bana açılsa arkaaşına ihanet edeceğini biliyor hani ben olsam bende açılmazdım yapmazdım yakın arkadaşıma bunu

benzer bı durumu bende yaşamıştım ve olmamıştı ama ıyıkı de olmamış :)
o da byle bı drumda açılamycaktr sana ama tabı arkdşı ne derece öneml o da var

bana sanki rengi kalmadı gibi geliyor yani bana açılsa arkaaşına ihanet edeceğini biliyor hani ben olsam bende açılmazdım yapmazdım yakın arkadaşıma bunu

Bence sen önce şu sana teklif eden çocuğa gereken cevabı ver düzgünce. Ondan sonra tavırlarına göre şekillenir her şey. Hoşlandığın çocuğa da ondan hoşlandığını ufak ufak belli et, gerisi ona kalmış artık. Senden hoşlanıyorsa gerçekten ve cesareti de varsa su akar yolunu bulur bir şekilde :).

Bence sen önce şu sana teklif eden çocuğa gereken cevabı ver düzgünce. Ondan sonra tavırlarına göre şekillenir her şey. Hoşlandığın çocuğa da ondan hoşlandığını ufak ufak belli et, gerisi ona kalmış artık. Senden hoşlanıyorsa gerçekten ve cesareti de varsa su akar yolunu bulur bir şekilde :).

ona gereken cevabı verdim zaten benm hoşlandığım çocukta bana mesaj atmış çokmu şaşırdın diye ona cevap bile vermedim vermiycemde

Bu yakın arkadaşlar maalesef 1 adım önde oluyor :). Çünkü her şeyini bildiği, anlattığı ve uzun zamandır iyi geçindiği insanla ilişki daha rahat ve bir seviye atlamış şekilde başlıyor. Ben erkek olsam açıkçası bir şeyler hissettiğim ve çok iyi tanıdığım insanla denemeyi tercih ederdim. Elbette burada hoşlandığın kişinin arkadaşını sadece arkadaş olarak görme ihtimali de var. Bekle biraz bakalım, renk verir zaten kendisi.

/

Bu arada ben konuyu yanlış anlamışım :). Hoşlandığın kişinin kız arkadaşı ona açıldı zannettim (başıma benzeri geldi de :D).

haha olsun canım bu da onun kadar kötü bi durum nasılsa

Bu sana teklif eden çocuğa gereken cevabı vermişsin zaten canım. Hoşlandığın çocukta sana şaşırdın mı diye yazmış. Daha çok erken tabi biraz daha zaman geçtikçe eğer ki arkadaşının teklif etmesinden dolayı bişey diyemezse (anlarsın zaten) sende ona zarf atarsın diye düşünüyorum. Açık açık teklif etmek değilde.. 'Bana teklif edersen kabul edicem duygularımız karşılıklı' bu duyguyu ona yansıtıp cesaret verirsen zaten kendisi teklif edicektir bi zaman sonra, eğer ki duyguları arkadaşlıktan öte bi hoşlantıysa...

ya ben zaten bu şaşırdın mı mesajını da anlamadım ne diye yazmış olabillirki zarf atmaya gelince inan bilmiyorum ama eğerki o seviyosa yani hoşlanıyosa benden bi şekilde gelir ona göre davranırım bende sanırım

Şaşırdın mı diye sorup senin tepkini ölçmek istemiş belli ki canım. Eğer bişeyler hissediyosa sana karşı bunu arkadaşınada diyememiştir haliyle senin duygularından emin olmak için şaşırdın mı yazmıştır belki de... :ssz:

Hoslandıgın cocugun arkadasına gereken cevabı verip beklemek en dogrusu, su akar yolunu bulur demisler.

bugün hoşlandığım çocuk aradı açtım telefonu halimi hatrımı sordu x şahsına( bana açılan çocuk) veriyorum dedi ve verdi hemen oda benden tonla özür diledi sarhoş olduğunu bana şaka yaptığını olanları söylediklerini unutmamı istedi benm samimiyetime güvendiği için böyle bişey yapmış falan filan :(

Back
X