ya benimsin ! ya toprağın

peptyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
360
13
643
son günlerde çoğalan karşılıksız aşk adı altında işlenen cinayetler ne kadar çoğaldı? aşk iki kişinin karşılıklı beğenisidir . neden erkekler bir kadını sevdimi o da onu sevmek zorunda ? rahatsız olduğunuzu istemediğinizi açıkça belli etsenizde bunu naz yapıyor ,olarak algılayan ,o salakça özgüveni nasıl edinmişler ,merak ediyorum . madem beni beğenmedin , yaşama artık ya benimsin ya toprağın . öldürmeyenlerde yakanızdan düşene kadar hayatı zehir etmeye devam ediyorlar .

çok haklısın arkadaşım
zaten öyle bir durumda sadece bu iki seçeneği sunsalar senin olucağıma, toprağın olurum dersin

Çok şükür bu güne kadar öyle bi psikopat sevgili edinmedim

Beyinlerinin bir kısmını kullanamayan insan toplulugudur...
ya benimsin ya toprağın düşüncesinde olup öldüren zavallılar:mymeka::mymeka:

aminn canımm.... ya inanamıyorum böyle zihinlere ne kadar sinir bir durum zorla güzellik olmaz lafını boşuna dememiş atalarımız ama insan pardon ama ök*z olunca anlamıyor.. bu nedenle yapılan cinayetler aklıma geldi çok yazık çok. kimse hak edemez kendine aşk adı altında öldürmeyi allah ıslah etsin böyle düşünenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…