• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya bu adam beni delirtecek yada ben onu

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
35
İstanbul
Kızlar son zamanlarda yani son zaman dediğim son 3 4 aydır eşim sürekli bir baskı halinde hele dün yaptığı o terbiyesizlik.. zaten soguktum artik daha bir sogugum. Dün kızımı koltukta ayağıma aldım arasına yani gulusuyoruz ondan eşim geldi koltuğun yanına yere minder koydu ne olur ne olmaz diyo televizyona daliyosun unutuyorsun kızımı diyor dedim o kadar dusuncesiz bi insanmiyim ben? Neyse tamam dursun orda diyor birde.. evet bu size hafif gelebilir ama inanin hep böyle artık bunaldim. Bebeğim 5 buçuk aylık ve 7 kilo boyu 70 cm. Ikide bir ben bu çocuğun kilo almasını istiyorum çocuğa yemek yedir yok muhallebi yap yok aptamil doyurucu mu doyar mi çocuk o sütle diyip duruyor aynı kV lafları. Kızımı elime alınca yok dikkat et üstünü giydirince dur kemiklerini kiracaksin biberon icirince bogulacak dikkat et beni hee birde ikide bir durup durup bebek bakmayı mi biliyorsun diyip duruyor çok üzülüyorum yani tavrim ne olmalı çok bunaliyorum sıkıldım yoruldum.. birde kaynim kızımı (suan hasta gerçi hasta olmasa bile)bize gelince veya onlara gidince sap sup öpüyo o an çok kötü oluyorum birde saç sakal birbirinde daha ben kızımı öyle opemedim :(( opmemde tam kulaginin ordan opuyor eşime bunu nasıl söylemeliyim kendimi zor tutuyorum yani bu kadar olmaz ya benim ailem hayatta kizimi oyle opmez koklarlar o daha bebek canı ne ki.. lütfen bir şeyler söyleyin ne yapmam gerek..

Allah yavrunuzu size bagislasin.masallah boyuda iyi kilosuda.Benimde oğlum 16 aylik ara sira esimde söylüyor bana soyle yap böyle diye bende diyorum sen gunde 3 saat görüyorsun ben 24 saat nasil davranmam gerektigini biliyorum diyorum cok kizdirirsa al sen bak diyorum sesi çıkmıyor. Bosver konussun dikkate alma.opme konusuna ggelince izin verme soyle hic birsey evlattan onemli değil

Erkeklerin kaynanalık yapmasına hastayım.Biyolojik olarak yaptıkları bir tane sperm bahşetmek.Annesi onu taşıyor,doğuruyor,emziriyor...Ama ne hikmetse baba kişisi, kendisinin daha iyi bir ebeveyn olduğunu düşünüyor.Kimse annesinden daha iyi bakamaz çocuğa.İddia ediyorsa verin eline baksın biraz.Yarım saat onra geri getirir :ssz: Konuşmak kolay.Kaynınıza da 'X,sakalların batıyor,bebek rahatsız olur,öpmeden sevsen olmaz mı?' diyebilirsiniz.Ben bebek severken kucağıma bile alamam,bu ne rahatlık.

Son düzenleme:
Allah yavrunuzu size bagislasin.masallah boyuda iyi kilosuda.Benimde oğlum 16 aylik ara sira esimde söylüyor bana soyle yap böyle diye bende diyorum sen gunde 3 saat görüyorsun ben 24 saat nasil davranmam gerektigini biliyorum diyorum cok kizdirirsa al sen bak diyorum sesi çıkmıyor. Bosver konussun dikkate alma.opme konusuna ggelince izin verme soyle hic birsey evlattan onemli değil

Bakmıyor lafa gelince de annesisin sen bakmak zorundasın diyor kafa bir gidiyor bir geliyor rahatsız olduğu için.

Erkeklerin kaynanalık yapmasına hastayım.Biyolojik olarak yaptıkları bir tane sperm bahşetmek.Annesi onu taşıyor,doğuruyor,emziriyor...Ama ne hikmetse kendisinin daha iyi bir ebeveyn olduğunu düşünüyor.Kimse annesinden daha iyi bakamaz çocuğa.İddia ediyorsa verin eline baksın biraz.Yarım saat onra geri getirir :ssz: Konuşmak kolay.Kaynınıza da 'X,sakalların batıyor,bebek rahatsız olur,öpmeden sevsen olmaz mı?' diyebilirsiniz.Ben bebek severken kucağıma bile alamam,bu ne rahatlık.

Evet katılıyorum, ama o annesinin daha iyi baktığını söz eder hep. Almaya gelincede almıyor. Eşim ne der öyle diyince birde bana tepki verdi mi rezil olurum arkamda durmaz ailesi daha önemli kizindan

Evet katılıyorum, ama o annesinin daha iyi baktığını söz eder hep. Almaya gelincede almıyor. Eşim ne der öyle diyince birde bana tepki verdi mi rezil olurum arkamda durmaz ailesi daha önemli kizindan

İşte hep laf söylerler,icraate gelince ara ki bulasın.Çenesi çok çalışanlar da genelde işin ucundan tutmayanlar oluyor.Madem sizi takdir ediyor,neden hep uyarıyor? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :44: Evladın aileden daha değersiz olmasını da mantığım almadı.Vallahi ben uyarırdım ne olursa olsun.Her baktığınızda içinizin gitmesinden iyidir.

İşte hep laf söylerler,icraate gelince ara ki bulasın.Çenesi çok çalışanlar da genelde işin ucundan tutmayanlar oluyor.Madem sizi takdir ediyor,neden hep uyarıyor? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :44: Evladın aileden daha değersiz olmasını da mantığım almadı.Vallahi ben uyarırdım ne olursa olsun.Her baktığınızda içinizin gitmesinden iyidir.
Bu gidişle o uyarı değil kavga olacak çünkü sinirdayim çok bunaldim suan düşününce bile surat ifadem değişti.. çok teşekkür ederim en azından içimi döktüm :/

canım basta oyle oluyorlar gerci benm cocugum 17 aylık esim hala söyle yapma giydirirken dikkat et sunu yedir lafları vardır tamam deyip geciyorum. kaynının yaptıgına gelince esin onu nasıl farketmiyor anlamadm benm cocugumun yuzu ısılık olmustu opulmekten basta esimde bişe demiyordu kimseye ben doktor opulmekten olmus dedi diyince daha dıkkatlı davranmaya baslamştı opmeyin diyordu böyle bır yontem deneyebilirsin doktor soyledi dersen daha etkili oluyor

Bu gidişle o uyarı değil kavga olacak çünkü sinirdayim çok bunaldim suan düşününce bile surat ifadem değişti.. çok teşekkür ederim en azından içimi döktüm :/
Rica ederim.Anlayış göstermesi lazım.Bebeklerin teni hassas olur.Eşiniz nasıl göz yumuyor hayret.Siz bir güzelce uyarın,yine yapmaya devam ederse üslubunuzu biraz değiştirin derim.Ne olacaksa olsun,kızınızdan değerli mi.

Erkeklerin kaynanalık yapmasına hastayım.Biyolojik olarak yaptıkları bir tane sperm bahşetmek.
Annesi onu taşıyor,doğuruyor,emziriyor...Ama ne hikmetse baba kişisi, kendisinin daha iyi bir ebeveyn olduğunu düşünüyor.Kimse annesinden daha iyi bakamaz çocuğa.İddia ediyorsa verin eline baksın biraz.Yarım saat onra geri getirir :ssz: Konuşmak kolay.Kaynınıza da 'X,sakalların batıyor,bebek rahatsız olur,öpmeden sevsen olmaz mı?' diyebilirsiniz.Ben bebek severken kucağıma bile alamam,bu ne rahatlık.

kırmızıya isaretledigim yere dikkat:52::52::52:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:9::9::9:

Allah sabır versin size esinz konusunda diğer konuya gelince koklasinlar ya nasıl kiyiyorlar küçücük bebeğe :( yakın zManda bebegim olacak ve ınan ilk düşündüğüm şeylerden biride üç sakallı kaynimin,bir kayinpedeerimin ve cahil kaynanmn çocuğu sapur supur opecek olması. Arkadasimn bebegine kayınvalidem neler yapmıştı bilsen dışı kazınıyor diye altı aylık bebegin ağzına parmaklarini sokuyor sonuna kadar :(( torununa neler yapmaz bide ben ise gidince zaman hiç gecmicek bebegi gelip alana kadar :(

Benim henüz çocuğum yok ama eşim kaynana gibidir, bende bunu çok düşünüyorum banada aynen Allah nasip ederse bi gün çocuğum olursa böyle yapar işte bilmiyorum benim tahammülümde pek yok naparız acaba :31: yakın bi akrabanın yeni çocuğu oldu ona davranışlarından anladım ben annesi babası olduğu halde benim eşim şöyle yapın bunu giydirin onu çıkartın şuraya koyun diye diye daralttı milleti herkes bana sabır diledi :1:

bende ılk ay cok cektım ne kavgalar ettık.hayır sankı tecrubelıde kaç çoçuk buyuttude tovbe tovbe...şimdi 5,5 aylık kızım.karıştırtmıyorum oda zaten pes ettı az bakınca yoruluyo verıyo

Çok biliyorsa kendiii baksın çocuğa allam yarabbim..
Bir kadının işine bu kadar karışıldı mı kadın agrasifleşirr..
Bu sefer huzursuzluk artar ewin içinde..
Kaynınızda öptüğü zaman, amcası yavaş yavaşş onun tenii
Çok hassas sakallarını kes amcasıı felan de şakayla karışıkk..
Ne düşüncesiz uyuz insanlar war yaa .................

Son düzenleme:
bende olsam sinirlendirdim:( haklısın aşırıyakaçmayan tepkilerle rahatsızlığını dile getir. kaynının bebeğinizi öpmesi konusundada açık açık konuş derim ben.

Allah sabır versin size esinz konusunda diğer konuya gelince koklasinlar ya nasıl kiyiyorlar küçücük bebeğe :( yakın zManda bebegim olacak ve ınan ilk düşündüğüm şeylerden biride üç sakallı kaynimin,bir kayinpedeerimin ve cahil kaynanmn çocuğu sapur supur opecek olması. Arkadasimn bebegine kayınvalidem neler yapmıştı bilsen dışı kazınıyor diye altı aylık bebegin ağzına parmaklarini sokuyor sonuna kadar :(( torununa neler yapmaz bide ben ise gidince zaman hiç gecmicek bebegi gelip alana kadar :(

Allah sabır versin tavrını koy bence örnek vere vere etraftan :(

Benim henüz çocuğum yok ama eşim kaynana gibidir, bende bunu çok düşünüyorum banada aynen Allah nasip ederse bi gün çocuğum olursa böyle yapar işte bilmiyorum benim tahammülümde pek yok naparız acaba :31: yakın bi akrabanın yeni çocuğu oldu ona davranışlarından anladım ben annesi babası olduğu halde benim eşim şöyle yapın bunu giydirin onu çıkartın şuraya koyun diye diye daralttı milleti herkes bana sabır diledi :1:

Bizimki de milletin yanında yapınca Allahım kolaylik versin diyorlar çok yoruyor beni sıkıldım artık..

Back
X