- Konu Sahibi Denizdekikum
Kızlar son zamanlarda yani son zaman dediğim son 3 4 aydır eşim sürekli bir baskı halinde hele dün yaptığı o terbiyesizlik.. zaten soguktum artik daha bir sogugum. Dün kızımı koltukta ayağıma aldım arasına yani gulusuyoruz ondan eşim geldi koltuğun yanına yere minder koydu ne olur ne olmaz diyo televizyona daliyosun unutuyorsun kızımı diyor dedim o kadar dusuncesiz bi insanmiyim ben? Neyse tamam dursun orda diyor birde.. evet bu size hafif gelebilir ama inanin hep böyle artık bunaldim. Bebeğim 5 buçuk aylık ve 7 kilo boyu 70 cm. Ikide bir ben bu çocuğun kilo almasını istiyorum çocuğa yemek yedir yok muhallebi yap yok aptamil doyurucu mu doyar mi çocuk o sütle diyip duruyor aynı kV lafları. Kızımı elime alınca yok dikkat et üstünü giydirince dur kemiklerini kiracaksin biberon icirince bogulacak dikkat et beni hee birde ikide bir durup durup bebek bakmayı mi biliyorsun diyip duruyor çok üzülüyorum yani tavrim ne olmalı çok bunaliyorum sıkıldım yoruldum.. birde kaynim kızımı (suan hasta gerçi hasta olmasa bile)bize gelince veya onlara gidince sap sup öpüyo o an çok kötü oluyorum birde saç sakal birbirinde daha ben kızımı öyle opemedim
( opmemde tam kulaginin ordan opuyor eşime bunu nasıl söylemeliyim kendimi zor tutuyorum yani bu kadar olmaz ya benim ailem hayatta kizimi oyle opmez koklarlar o daha bebek canı ne ki.. lütfen bir şeyler söyleyin ne yapmam gerek..