Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bense esimsiz yasamanin beni rahatlatacagini dusunuyorum.en azindan evim8n bir duzeni olacak.esimin dirdiri olmayacak.ama cocugumla aileme de muhtac olmak istemiyorum.maddi bir yukum olmaz cok sukur.ama annemin laflari biraz geri adim atmama sebep oluyor.gerci dedim istenmedigim evde zorla kalmamimi istiyorsun diye.o gun hak verdi.ertesi gun tek basina cocuk cocuk buyutmek zor herkes cekiyor diyor.ah be anne niye yorum yaparsin anlayamiyorum.
simdiki evli erkeklerin yeni depresif modasi ben nerden evlendim seninle ruhsal bozuklugu..adida bu..
kadinlari asagilama hakaret begenmeme hep olumuz yikici elestiri..kendilerini ne sanirlar bilmem..neyse sorum su olacak..esinizle hicmi tatli iki sohbetiniz olmaz sakalar yaparmisiniz birbirinize birbirinize sarilirmisiniz o sizi gelip opermi nadir olsada arada falan burasi onemli
Valla opme sarilma oyle seyler yok zaten hep benden bekler ilgiyi.ben de bi senedir cocukla ilgilenince esim hepten uzaklasti.ben cocukla mesgulum esim evde kendi dunyadinda
bana tek yakinligi gel birlikte tv izleyelim teklifidir. Ama beni iyi tanir gozumden anlar canimin sikkin oldugunu.bazen cocugumla oyunlarimiza katilir ama hep misafirmis gibi.bi sey desem hemen isim var der kendi dunyasina devam.
Selam arkadaslar 5 yillik sorunlu bir evliligim ve bir bebegim var.
Esim kendi halinde disarda sessiz evde aslan olmaya calisan biri.bu yuzden cok kavgalarimiz oldu.
ama asla kendinden taviz vermedi.senin arkadasin ailen sana benimkiler bana dedi.mecbur degiliz gorusmeye dedi.ufak tefek bahanelerle herkese mesafe koydu.kendi cevresinde de mesafeli.bir ailesiyle gorusur o kadar.
Ailem bosanmama sicak bakmadigi icin
evliligi surdurmek adina hep ben taviz verdim. Ama sorunlar bitmedi.bu arada bir cocugumuz oldu.
sonra esim ipleri daha da kopardi.sevgi saygi yerle bir oldu.en sonunda cocuk icin bu evliligi yuruttugunu soyledi.ama aslinda pek de yurutmeye niyetli gorunmuyor.
Zaten cok alingandi.simdi her dedigim batiyor. Hakaret etmeye basliyor. Surekli evlendigim icin beni sucluyor.(sanki zorla yakasina yapistim.)
Iki de bir annen baban bunu yapti kuzenin soyle dedi vs... gecmisi konusmaktan ani yasayamiuorum.
En son evliligimde layt olmadigimi herkes goruyor dedi.ya esim inanin hastanenin vs. yolunu bilmez o derece disa kapali ama benim uzerimden hava atiyo millete.kendini kanitliyor. iyi niyetimi zayiflik olarak algilamasina cok bozuldum.
Ve evli olarak yalniz dolasmaktan da sikildim esimle sosyal ortamlara girmek benim de hakkim.aile oldugumu hissetmek istiyorum ama esimle olacagi umidimi kaybettim.bana artik yuk gelen bu evlilikten kurtulmayi dusunuyorum Sizce hakli miyim
Annemse kaderin diyor sinavin diyor sabret diyor ama aci cekmek sabir olmssa gerek.
1.Allah insana kötü kader yazmaz yollar çizer bu yolllardan hangisini seçmek istiyorsan buna sen karar verirsin.
2.Ablamda uzun süre evliliği eniştem sürekli dışarda olduğu için tek başına yaşadı.Allah var eniştem ablama kötü davranmadı hiçbir zaman maddi olarakta her istediğini yaptı.ancak adam gece gündüz eve gelmezdi.1 sene önce ablam boşandı.veyeğenimde ablamda çok mutlular.öyleki evliyken çocuğunu görmeyen adam şimdi hafta sonlarını iple çekiyo.yeğenim 9 yaşında babanın ne olduğunu şimdi öğrendi.ki sizde sözlü şiddet var.eşiniz sizi istemiyor. hiç durmayın.
Bense esimsiz yasamanin beni rahatlatacagini dusunuyorum.en azindan evim8n bir duzeni olacak.esimin dirdiri olmayacak.ama cocugumla aileme de muhtac olmak istemiyorum.maddi bir yukum olmaz cok sukur.ama annemin laflari biraz geri adim atmama sebep oluyor.gerci dedim istenmedigim evde zorla kalmamimi istiyorsun diye.o gun hak verdi.ertesi gun tek basina cocuk cocuk buyutmek zor herkes cekiyor diyor.ah be anne niye yorum yaparsin anlayamiyorum.
annelerede kizamiyorum babasiz buyuyecek bi cocuk sen essiz daha mi kotu olur diye dusunuyor gel yada gelme diye bisey soylemekten cekiniyorlar ben sebep olmayayim diye kararin neyse kararli durursan onlarda elbet arkanda olur sen gel git yasiyorsun onlar nasil yasamasin..
evet esinle yakinlasmalarimiz azaldi diyosun demekki oncede daha iyidiniz.esin senden gercekten ayrilmaya niyetlimi ve niye yani sebep ne..ben sizi sevmedigini sanmiyorum ama huysuz biri belli biraz daha karsilikli caba gosterseniz ve acikca suclamadan yargilamadan bir arkadasla dertlesir gibi dertlessiniz icinizden geldigi gibi birakin aglayin.gerci derdimiz esler dermanimizda onlar..bi tatile ciksaniz el ele gezseniz birbirinizin gozlerinin icine gulumseyip baksaniz.kurtarilir be bu evlilik arkadasim..hakkinda hayirlisi olur insallah..
Arkadasim cok mucadele ettim evliligi surdurmek icin gel gor ki esim evlendigim icin beni sucluyor.senle evlenmeseydim sorunlarin hicbirini yasamazdim kafam rahat olurdu,belki guzel bir evliligim olurdu diyor.basta karsilikli cok hatalarimiz oldu ama esim hep benimkileri hatirliyor.hep suclanan ben olunca da biseyleri duzeltmeye calismak anlamsiz kaliyor.acikca diyor bebek icin burdayim diye.ama ben bebek icin onla ayni evde yasamak istemiyorum. Ya bastan baslayalim ya bosanalim diyorum.ama onunda ugrasaci gelmiyor evliligi kuttarmaya.arkadasca yasayalim beklenti icine girme diyor.cocuk olduktan sonra bi kere bile gezmeye goturmedi.soyledigimde de oflayip puflayip gittik bi kac kere aramizdaki sicaklik ucup gitmis.hemen eve donme telasinda.
Eskiden de kavga ederdik ama barisinca sicaklik olurdu aramizda.simdi gorev gibi benimle gezmesi.zaten nrdeyse ayda bir disari cikiyoruz birlikte.o da mutsuz.istedigin oldu mu ciktik iste.
Esim evde vakit gecirmeyi sevdiginden disariyi pek aramaz.is alisveris yeterli onun icin.gezmeye ihtiyac duymuyor.haliyle benim de gezme ihtiyacimi cok da anlamiyor.tv izle cocukla oyalan evle ilgilen diyor.cocuklu herkes boyle diyor.inanin sikintidan bazen cocuktan bile bunaldigim oluyor.
beş yıllık sorunlu evliliğe bir bebek üzüldüm sorunlu anne baba ,bebek aile göremeyecek.neden yaptınız diyemem Allahın işine karışamam .bir bebek annesi olarak çok üzüldüm bebeğinize sizin adınıza da çok üzüldüm ilgisizlik iki kelamın olmayışı bir kadında derin yaralar açar kesinlikle..bebeğinizle daha sosyal olmaya çalışın bırakın eşiniz bitirsin bu evliliği.çok ta takılmayın.karşıda dikkate alınacak bir adam yok.
Annenle bu konu hakkında konuşma artık madem destek olmuyor sana. Herkes çekmiyor tabiki de. Yazık size bir ömür boyu böyle geçer mi! Burada en çok üzüldüğüm nokta anneden gelen saçma sapan yorumlar
Selam arkadaslar 5 yillik sorunlu bir evliligim ve bir bebegim var.
Esim kendi halinde disarda sessiz evde aslan olmaya calisan biri.bu yuzden cok kavgalarimiz oldu.
ama asla kendinden taviz vermedi.senin arkadasin ailen sana benimkiler bana dedi.mecbur degiliz gorusmeye dedi.ufak tefek bahanelerle herkese mesafe koydu.kendi cevresinde de mesafeli.bir ailesiyle gorusur o kadar.
Ailem bosanmama sicak bakmadigi icin evliligi surdurmek adina hep ben taviz verdim. Ama sorunlar bitmedi.bu arada bir cocugumuz oldu.
sonra esim ipleri daha da kopardi.sevgi saygi yerle bir oldu.en sonunda cocuk icin bu evliligi yuruttugunu soyledi.ama aslinda pek de yurutmeye niyetli gorunmuyor.
Zaten cok alingandi.simdi her dedigim batiyor. Hakaret etmeye basliyor. Surekli evlendigim icin beni sucluyor.(sanki zorla yakasina yapistim.)
Iki de bir annen baban bunu yapti kuzenin soyle dedi vs... gecmisi konusmaktan ani yasayamiuorum.
En son evliligimde layt olmadigimi herkes goruyor dedi.ya esim inanin hastanenin vs. yolunu bilmez o derece disa kapali ama benim uzerimden hava atiyo millete.kendini kanitliyor. iyi niyetimi zayiflik olarak algilamasina cok bozuldum.
Ve evli olarak yalniz dolasmaktan da sikildim esimle sosyal ortamlara girmek benim de hakkim.aile oldugumu hissetmek istiyorum ama esimle olacagi umidimi kaybettim.bana artik yuk gelen bu evlilikten kurtulmayi dusunuyorum Sizce hakli miyim
Annemse kaderin diyor sinavin diyor sabret diyor ama aci cekmek sabir olmssa gerek.
beş yıllık sorunlu evliliğe bir bebek üzüldüm sorunlu anne baba ,bebek aile göremeyecek.neden yaptınız diyemem Allahın işine karışamam .bir bebek annesi olarak çok üzüldüm bebeğinize sizin adınıza da çok üzüldüm ilgisizlik iki kelamın olmayışı bir kadında derin yaralar açar kesinlikle..bebeğinizle daha sosyal olmaya çalışın bırakın eşiniz bitirsin bu evliliği.çok ta takılmayın.karşıda dikkate alınacak bir adam yok.
Bebek konusunda ben de isteksizdim.tam pes ettigim bir anda surpriz yapti yavrum bana.esim aldirmayi bile teklif etti. Oysa ben yalnizligima cozumu yavrumla buldum.cok sukur ki hayatimda o var. esime aileme herkese kirginim.yavrum sayesinde degerli oldugumu hissettim.bu evliligi istemiyosam yine daha iyi bir anne olmak icin.esimde ergen gibi davraniyor.oysa ben artik sadece kendi cocugumu buyutmek istiyorum.sadece ayrilmak dogru tercih mi ona emin olamiyorum.