ya burun sırtım eskiye göre kalın??

Meri3326

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
187
14
18
31
Kızlar hiç mi estetik tecrübe geçmişi olan Yok ya 15. Günüm ve burun sırtım eskisine göre kalın neden böyle offff canım sıkılıyor ağlıyorum

Kızlar hiç mi estetik tecrübe geçmişi olan Yok ya 15. Günüm ve burun sırtım eskisine göre kalın neden böyle offff canım sıkılıyor ağlıyorum
Kime oldunuz acaba yaa bende olmak istiyorum ama sırf burun sırtı kalın oluyor diye korkuyorum. Ama arastırmalarıma göre ödem oldugu İcin şişiyormuş sonradan ödem gittikce inceliyormuş insallah öyle olur seninde canım 😩

Şuan doktor hakkında bişey diyemiyorum 1 ay olmadığı için daha ama tavsiyem burnun çok kötü değilse asla ameliyat olma aşırı psikoloji bozan bi süreç ve ben sağlık açısındanda çok zorlandığım için oldum 3 senedir kaçıyordum sırf görüntüm bozulur ye psikolojik olarak çok zor bi süreç gerçekten böyle olduğunu bilsem asla olmazdım ama artık nefes alamıyordum

Şuan doktor hakkında bişey diyemiyorum 1 ay olmadığı için daha ama tavsiyem burnun çok kötü değilse asla ameliyat olma aşırı psikoloji bozan bi süreç ve ben sağlık açısındanda çok zorlandığım için oldum 3 senedir kaçıyordum sırf görüntüm bozulur ye psikolojik olarak çok zor bi süreç gerçekten böyle olduğunu bilsem asla olmazdım ama artık nefes alamıyordum
Anladım ya cok sorunlu degl burnum yandan hafif kemerli ama işte daha kötü olur korkusu cok kötü bakalım bu gidişle vazgeçecegm umarım düzelir sizinde 🙏💐ödemdir psikolojinizi güzel tutun. Bende araştırmadan liplift ve bişektomi yaptrdım basta cok pisman oldum ama geçen zaman icerisinde oturdu artık sürekli yüzüme bakıyordum emin ol sizinde oturur zamanla küçülüyormuş kaba görüntüsü

15 günde burun sırtı daha çoook ödemlidir. Ayrıcı eski burnunuzda kemer varsa kemerin törpülenmesi burun sırtında bir miktar kalınlaşma olmuş gibi illüzyon yaratır. Gayet normal yani, korkmayın.

15 günde burun sırtı daha çoook ödemlidir. Ayrıcı eski burnunuzda kemer varsa kemerin törpülenmesi burun sırtında bir miktar kalınlaşma olmuş gibi illüzyon yaratır. Gayet normal yani, korkmayın.
Burun sirti kalinligi kac ayda geciyor acaba?

Çok kemerim yoktu sivilce gibi küçük bi kemer ben 15 gün diye yazmışım ama bugün 19. Günüm ve sol gözle burun arasındaki yerde elime sertlik geliyor ödem mi acaba bide eski burun kemerim inceydi

Back
X