Ya çift karakterliyim...Yada şizofren töbe töbe

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Biktim bu esimin ailedinden.Biktim.
Kendi ailemde arkadaş ortamimda caliştigim is yerlerinde yani hayatimda olan bir çok insan tarafindan.
Temiz kalpli.Iyi kalpli.yardimsever hümanist biri olarak taninip sevilip değer görürke.

Bu eşimin ailesi nasil olurda beni bole cadi gorur.Seytan muamelesi yapar kafayi yiyecegim bu kin bu ofke nedir.
Bana kalirsa kültur farki ve onlarin gelin kategorisine girmemem ama yine de bana yasaattiklari cok ağir dayanamiyorum.Psikolojim bozulmus gibi hissediyorum.

Babam güzel kalpli kizim diye sewer hala:)
Dayilarim iyi kalbinin ekmegini ye canim yeğenim der kapatir lar telefonu.
9 yaşindaki yegenim ne kadae şansli coçugun hala senin gibi sevecen annesi var diye mesaj atmiş gecen nasıl duygulandim.
Yegenlerim okul tatil olsun da yanina gelelim diye sayiklar.
Evlenil gurbete geldigimde abimin karisi beni arayip aglardi keşke burda olsan.Sen varken daha iyiydi hetsey vs vs vs kendimi övmek icin atip tutmuyorum yanlişi nerdr yapiyorum diye insanlarin bana karsi tutumlarini soyluyorum.

Cok darlaniyor cok skliyorum ama napicam nasil davranicam bilmiyorum.
Asla ama asla haksizliga gelemeyen bir yapim var.Lafimi pat diye soylerim.belkide bundan bu nefretleri bilmiyorum.

Offf cok darlniyorum.9nlarin yaptiklarini yazsam insanliğimdan utanirim.
Offf

Valla madem şeytanmışsın gibi görüyorlar hakkını ver ki yanılmasınlar.
Ben hiiiiç canımı sıkmaz aynen böyle yapardım. Eşim bana destekse diğerleri hiç umrumda olmazdı kendime de hiç yüklenmezdim. Şimdiye kadar iyi oldum da ne oldu madem kötüyüm öyle olayım da boşa gitmesin derdim.

Biktim bu esimin ailedinden.Biktim.
Kendi ailemde arkadaş ortamimda caliştigim is yerlerinde yani hayatimda olan bir çok insan tarafindan.
Temiz kalpli.Iyi kalpli.yardimsever hümanist biri olarak taninip sevilip değer görürke.

Bu eşimin ailesi nasil olurda beni bole cadi gorur.Seytan muamelesi yapar kafayi yiyecegim bu kin bu ofke nedir.
Bana kalirsa kültur farki ve onlarin gelin kategorisine girmemem ama yine de bana yasaattiklari cok ağir dayanamiyorum.Psikolojim bozulmus gibi hissediyorum.

Babam güzel kalpli kizim diye sewer hala:)
Dayilarim iyi kalbinin ekmegini ye canim yeğenim der kapatir lar telefonu.
9 yaşindaki yegenim ne kadae şansli coçugun hala senin gibi sevecen annesi var diye mesaj atmiş gecen nasıl duygulandim.
Yegenlerim okul tatil olsun da yanina gelelim diye sayiklar.
Evlenil gurbete geldigimde abimin karisi beni arayip aglardi keşke burda olsan.Sen varken daha iyiydi hetsey vs vs vs kendimi övmek icin atip tutmuyorum yanlişi nerdr yapiyorum diye insanlarin bana karsi tutumlarini soyluyorum.

Cok darlaniyor cok skliyorum ama napicam nasil davranicam bilmiyorum.
Asla ama asla haksizliga gelemeyen bir yapim var.Lafimi pat diye soylerim.belkide bundan bu nefretleri bilmiyorum.

Offf cok darlniyorum.9nlarin yaptiklarini yazsam insanliğimdan utanirim.
Offf

Yazını okurken aynı ben dedim :) Bu kadar mı benzeriz yaa. Ben de haksızlığa tahammül edemem ve lafımı hiç esirgemem. İçim dışım bir. Merak ettim senin ve eşinin ailesinin memleketlerini? Aynı sorunları ben de yaşıyorum da :)

Valla madem şeytanmışsın gibi görüyorlar hakkını ver ki yanılmasınlar.
Ben hiiiiç canımı sıkmaz aynen böyle yapardım. Eşim bana destekse diğerleri hiç umrumda olmazdı kendime de hiç yüklenmezdim. Şimdiye kadar iyi oldum da ne oldu madem kötüyüm öyle olayım da boşa gitmesin derdim.

Eşim yanimda yani son zamnlarda artik iyice yanimda şukur.
Onceden gorup kabullenmiyordu.
Onun da artik canina tak etti.
Yanmda sukur

Neden goruşmek zorundasinki gorusme bencede madem şeytan gibi goruolar o zaman gorusmesinler sizinle acik acik soyleyin

Yazını okurken aynı ben dedim :) Bu kadar mı benzeriz yaa. Ben de haksızlığa tahammül edemem ve lafımı hiç esirgemem. İçim dışım bir. Merak ettim senin ve eşinin ailesinin memleketlerini? Aynı sorunları ben de yaşıyorum da :)

35.buçuk desem ben;)
Esimde guneydogulu

Neden goruşmek zorundasinki gorusme bencede madem şeytan gibi goruolar o zaman gorusmesinler sizinle acik acik soyleyin

Soyleyemem cunku zehir saciyorum ya konusmuyorlar yuzume bile bakmiyorlar.
Hal ve hareketleri resmn nasil daha fazla sinir ederiz diye.

beni kaybeden utansın de
çık işin içinden , onlar kaybeder sen degil canım sıkma canını

Akil sagliniz icin gorusmeyin onlarla.
İsine oyle geldikleri icin oyle kotu goruyorlar sizi. Sonra sizin gibi hassas insanlarda oturmus kendinden suphe duyuyor.

beni kaybeden utansın de
çık işin içinden , onlar kaybeder sen degil canım sıkma canını

Ya olmasi gereken o zaten oylede yapiyorum ama bir değil 2 değil resmen tüm sulale okadar yalan yanlış seyler anlatmislar iftiralar atmislar ki of tum dertleri ben olmusum

Ya olmasi gereken o zaten oylede yapiyorum ama bir değil 2 değil resmen tüm sulale okadar yalan yanlış seyler anlatmislar iftiralar atmislar ki of tum dertleri ben olmusum

evlendıkten birkaç sene sonra kv yiğeni ile tanıştım hoş sohbet güldük eglendik falan ,
kadın sonra benim eltime bu halaım anlattıgı insan olamaz , ben seni kafamda öyle suratsız ve kötü kalpli canlandırdım ki anlatamam kusurama bakma dedi

yok canım boşver beni öyle bile bilsin ben kendımı biliyorum dedim , o yüzden yapacak birşey yok

evlendıkten birkaç sene sonra kv yiğeni ile tanıştım hoş sohbet güldük eglendik falan ,
kadın sonra benim eltime bu halaım anlattıgı insan olamaz , ben seni kafamda öyle suratsız ve kötü kalpli canlandırdım ki anlatamam kusurama bakma dedi

yok canım boşver beni öyle bile bilsin ben kendımı biliyorum dedim , o yüzden yapacak birşey yok

Ne guzel adiniza sewindim

Benzer şeyler yaşadık bende kültür farkı diye düşünüyorum ne laflar söylediler bana evlenince oğularını saygısız bir adam yapmışım kendi aralarındaki kavgaları bile bana bağladılar ki konularını bile hala bilmem bende bir gün öylemi dedim şimdi hiç görüşmüyorlar EE artık arkadan ben yaparsam ne yaparımı görmüşlerdir diyorum bazen zorla hayel ettikleri kötü gelin olunca herkesin susduğunu bana bulaşmadıklarını da ben gördüm tavsiye ederim kötü insan olma sen kötüsün diyenlere evet bak ben kötü olursam böyle olurum de ki kimse bir daha cesaret edemesi..zaten evrene kötü gelin kötü gelin diye elektrik Yolaya yola ya evren istediklerini yoluyor bizim Suçumuz değil yani:)

Ailene karşı saydamsın. Her şekilde kabul edileceğini biliyorsun. Kendin olabilirsin. Arkadaşların içinde öyle. Ya kabul ederler davranışlarını devam edersin yada etmezler bitirirsin.

Evlilik o kadar kolay biten ve her şeyi anlayışla karşılayan bir olau değil. Öyle pat diye söyleyince her şeyi özü sözü bir seğil, patavatsız olursunuz çoğu zaman. Nasıl onların yaptıkları, söyledikleri size ailenizden daha çok batıyorsa sizde onlar için öylesiniz.

Back
X