• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya çok mutsuzum bu adamlaaa..yardım edin ne yapmalıyım..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar akşama kadar işte gelincede tv başında ilgi yok sohbet yok yapmaya çalışıncada 1 2 konuşmadan sonra gene aynı tavır yaptım surat yaptım güzellikle söyledim..ilgi ilgi ne anlamıyorum diyo..telde 1 saat konuşuyo maça gidiyo kendine bakıyo eve gelince şunu getir bunu yap..kendimi hizmetci gibi hissediyorum,sanki bana eş olarak ihtiyacı yokmuş gibi..görevlerimi yapıyorum sadece iş arıyorum meşgalemde yok kimsemde yok burda gurbetteyim delirmek üzereyim artık anlamıyo bu adam beni..anlaşamıyoruzz..sevgim azalıyo kendimi kullanılmış gibi hissediyorum abartıyomuyum sizce?

Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar akşama kadar işte gelincede tv başında ilgi yok sohbet yok yapmaya çalışıncada 1 2 konuşmadan sonra gene aynı tavır yaptım surat yaptım güzellikle söyledim..ilgi ilgi ne anlamıyorum diyo..telde 1 saat konuşuyo maça gidiyo kendine bakıyo eve gelince şunu getir bunu yap..kendimi hizmetci gibi hissediyorum,sanki bana eş olarak ihtiyacı yokmuş gibi..görevlerimi yapıyorum sadece iş arıyorum meşgalemde yok kimsemde yok burda gurbetteyim delirmek üzereyim artık anlamıyo bu adam beni..anlaşamıyoruzz..sevgim azalıyo kendimi kullanılmış gibi hissediyorum abartıyomuyum sizce?

nekdar oldu evlenelı cnm

aynı benim gibisin cnm seni çok iyi anlıyorum.kapıdan elinde telefonla konusarak girer bi saat arkadaslarıyla telde konusur sonra tvde ntvsporu acar internettende sporxi açar oturur sunu getşr bunu götür anlattıklarımı dinlemez bile bazen bende okdar bunalıyorumki ve senin durumdayım bende eşimin memleketndewyim

sizde onu takmayın baska mesgaleler bulun.
bakalım farkedecekmi??
belki adamın huyu budur.evlenmeden öncede böylemiydi?

bu anlattıklarınız benim eski eşimde de vardı okuyunca o günler geldi aklıma... 9 yıl düzeltmek için uğraştım olmadı neler denemedim ki adam kütüğümde kütüğüm anlamam dedi seninde işin çok zor inş. düzeltirsin eşini...

kendin için yapacağın en güzel şey şuanda hemen iş bulup çalışmak en azından ekonomik özgürlüğünü kazanırsın ve eşinin bu yaptıklarını görmemezlikten gelirsin birazda olsa mutlu olursun...

Tüm ilginizi dikkatinizi kocanıza verdiğiniz için size daha çok batıyordur bu halleri. Bence eğer mümkünse mutlaka çalışın, Evdeyseniz de kendinize başka uğraşlarda bulun.

3 Yıllık evliyim 1 oğlum var..Evlilik zaman ile rutinleşiyor..Çıtayı çok yüksek tutmamak lazım :D

tavsiyem çocuk yapın =D sonra eşiniz sizden ilgi bekliyor hahah =)))

Kurslara gidin bir hobi edinin aklınızı meşgul edecek bir şeyler bulunca bu bu kadar sıkıntı vermeyecek emin olun ;))

sende eşine odaklanma canım..başka şeylerle meşgul et kendini..hayatının merkezi yapma kocanı ve bukadar bağımlı olma..

kendine zaman ayır..ayrıca şunuda belirteyim ilgisizlikten şikayet ettikçe,güzellikle konuşarak yada bağırarak yada tartışarak yada surat asarak hiç farketmez siz ilgisizlikten şikayet ettikçe daha ilgisiz olacaktır..

yani alıp karşına kocacım benimle az ilgileniyorsun lütfen biraz banada zaman ayır demen hiç para etmez..surat asman , tamamen olumsuz etkiler..

kısacası

gündüzleri kendine hobiler edin,akşamlarıda kocanla birlikte güzel vakit geçir..FİLMLER ALIN AKŞAMLARI İZLEYİN,YÜRÜYÜŞE ÇIKIN..MAÇ OLDUĞU ZAMANLAR sende forma giy evi takımın bayraklarıyla filan süsle çerez tabağını cipsini filan hazırla..sende heyecanlı heyecanlı izle..hatta küfür et böylece sende dejarj olmuş olursun..eşinede farklı bir atmosfer yaratmış olursun..

her zaman neşeli ve hayat dolu ol..hiçirzaman sıkıldığını belli etme..ve bu durumdan şikayet etme..çünkü şikayet ettikçe ters tepecek..kabullendiğin zamanda eşin kendisini değiştirme gereği duymucak..ama az evvel yazdığım gibi ufak tefek değişiklikler yapmak ikinizde iyi gelecek ve zamanla eşinde değişecektir ..buna inanıyorum..
benim verdiğim örnekler dışında kendi evliliğinize göre başka şeyler yapabilirsin..

Klasik türk erkek modeli malesef:)Eşinizden çok kendinizi değiştirmeye,meşgale bulmaya çalışın
Tabi arada bir dürtmeyi ihmal etmeyin kendi haline de fazla bırakmayın yani:))
Baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor malesef,yemekti v.s tamam ama
onu getir bunu getir dediği zaman da lütfen uyarın bir zahmet arada kendisi alıversin
hem böylece aranızda laf dalaşı başlar action olur:))
O konuşmasa da siz konuşun ki evde sesinize alışsın
benim eşimde aynen öyleydi ilk zamanlar konuştum konuştum o pek konuşmazdı
şimdi ben konuşmasam bakıyorum o bir mevzu açıyor bu seferde ben üşeniyorum konuşmaya:)))

Galiba hepsi aynı bu adamların...Sen değiştiremezsin onu, o yüzden sen değişmelisin.

Yapacağın tek şey var: hayatını ona endeksli olarak yaşama. Kendine yönel.

İşe girebilirsin ya da sevdiğin şeyleri yapabilirsin ya da benim gibi yalnız yaşamayı öğrenebilirsin:(

valla bence sende fazla ilgilenme onunla.ben artık öyle yapıyorum.
artık eşimde benle ilgilenmeye baslıyor.tabi bazen gene aynı ilgisizlik oluyor
ama onuda yorgunluguna veriyorum. onu anlamaya calısıyorum.
komsuma falan iniyorum.pc basında ugrasıyorum.baska seylerle oyalanıyorum.
artık kafama takılmıyor.

2 yıl olck cnm işte...

2 yıl az bı zaman ama evlılık ıste rutınlesıor bı sure sonra canım..ınsan hep yenılık heyecan beklıo oyle olmuo.anaaam evlılık bumuymus dıosun kalıosun oyle sap gıbı:) yanı dusun canm bu adam evlı olmadan öncede eve gelıodur aksam tv ızlıodur yatıodur sabah ıse gıdıodur..evlılık heyecanlı bı durum deıl pek..çocuk yapmak ıcın sart ama:) bı beklentiye gırme canım varsın oyle takılsın

Galiba hepsi aynı bu adamların...Sen değiştiremezsin onu, o yüzden sen değişmelisin.

Yapacağın tek şey var: hayatını ona endeksli olarak yaşama. Kendine yönel.

İşe girebilirsin ya da sevdiğin şeyleri yapabilirsin ya da benim gibi yalnız yaşamayı öğrenebilirsin:(

bazen ınsan dıo deılmı ee ben tekkende böyle yapıodum eee evlendım yıne tekım yalnız yasamaya mahkum oluosun:) ayyy ne ıyı anlıoum senı en ıyıııııı:)

bende sadece benim ki öyle sanırdım demekki başkaları da varmış böyle olan . yazık bize yaa aynen benim ki de öyle bi arkadaş çocuk yapın o sizden ilgi bekliyor diyor evet aynen öyle oluyor ama çocuk yaşına girene kadar . daha bebekkekn uyandı mı uyanmadı mı demekten sürekli çocuga döner bakardım o da kızardı sana sarılıyorum sen dönüp dönüp çocuga bakıyorsun diyordu . ama ne zaman çocuk toparladı kendini oturmaya yürümeye başladı herşey eskiye döndü ve o zaman hemencecik geçti gitti . diyeceğim o ki değişmez anam bunlar ömrümüzü yerler gene de değişmezler. benle ilgilenmiyorsun deyince niye dışarı çıkıyoruz gezmiyor muyuz falan diyor eminin sizinkilerde öyle diyordur gezmeye çıkmayı ilgilenmek sanıyorlar işte hangi akılla sanıyrlarsa

off off bunların hepsi böyle diyemicem bu piyangolar bize vurmuş sadece Benim çevremde 6 yıllık evli olan adam karısına şiirler yazıyo... hala aşkla bakıyo Bunların kanında öküzlük var Benim adamda seninki gibi 1.5 hafta konuşmadım daha döğrusu ilgilenmedim ne anlatırsa hıhı dedim geçtim kısa cvplar verdim ağzımdan laf alamadı ve rahatsız oldu biliyrm Çünkü ben hep ilgi gösterenim ya Ama yinede ağzını açıp niye konuşmuysn demedi çünkü bi yandanda işine geldi Yani cnm yalnız değilsin Sevgiye gelince bitmez merak etme o orda duruyo Benim sevgide arada tatiile çıkıyo sonra yine geliyo :)

Back
X