Ya değişirsek ?

deryamete1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
24
0
6
Ankara
merhabalar.
Martta sınava girmeyi düşünyorum Malatyada şu an Ankarada yaşıyoruz.Sınavı kazanmayı kesin gözle bakıyorum,bunun içinde elimden geleni yapıyorum eşim Ankarada ben Malatyada olcam o süre zarfında eşimde askere gitmiş olur, diye hesap ediyoruz. 6 aya tekrar Ankaralı olucaz hesaplarımıza göre !! 6 ayda tayin isteyeceğim.. Evliligimin bitmesinden korkuyorum açıkça söyleyim) ya değişirsek 6 ay az bir zaman değil hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasından korkuyorum ( SINAV KONUSUNU KESİN BAKMAM ŞÖYLE : SADECE ORDA SINAVA GİRSEM YETER BANA ) rica ediyorum bu ne kendine güven,nerden biliyorsun gibi şeyler söylemeyin zaten üzgünüm bocalama sürecindeyim kırmayalım birbirimizi emi :)
):45:

merhabalar.
Martta sınava girmeyi düşünyorum Malatyada şu an Ankarada yaşıyoruz.Sınavı kazanmayı kesin gözle bakıyorum,bunun içinde elimden geleni yapıyorum eşim Ankarada ben Malatyada olcam o süre zarfında eşimde askere gitmiş olur, diye hesap ediyoruz. 6 aya tekrar Ankaralı olucaz hesaplarımıza göre !! 6 ayda tayin isteyeceğim.. Evliligimin bitmesinden korkuyorum açıkça söyleyim) ya değişirsek 6 ay az bir zaman değil hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasından korkuyorum ( SINAV KONUSUNU KESİN BAKMAM ŞÖYLE : SADECE ORDA SINAVA GİRSEM YETER BANA ) rica ediyorum bu ne kendine güven,nerden biliyorsun gibi şeyler söylemeyin zaten üzgünüm bocalama sürecindeyim kırmayalım birbirimizi emi :)

Burası kk canım :)
Konun dışında herşeye takılıp konunu sabote edebilirler :)

Konuyla ilgili fikrime gelince bence tam tersi 6 ay çok uzun bi zaman değil. Eşinle ilgili şüphelerin mi var ki böyle bir tereddüte düşüyosun.
Mesela aynı durumda ben olsam, eşimden 1 yılda ayrı kalacak olsam uzaklaşacağımızı benden soğuyacağını falan asla düşünmem. Eşimin bana düşkünlüğünden o derece eminim yani.

Son düzenleme:
yani bence de uzun bi süre o kadar zaman ayrı kalmak birbirinizi çok seviyosanız soğukluk gireceğini sanmam ama çok büyük bi aşk yoksa problemleriniz de varsa soğukluk olabilir.

burası kk canım :)
konun dışında herşeye takılıp konunu sabote edebilirler :)

konuyla ilgili fikrime gelince bence tam tersi 6 ay çok uzun bi zaman değil. Eşinle ilgili şüphelerin mi var ki böyle bir tereddüte düşüyosun.
Mesela aynı durumda ben olsam, eşimden 1 yılda ayrı kalacak olsam uzaklaşacağımızı benden soğuyacağını falan asla düşünmem. Eşimin bana düşkünlüğünden o derece eminim yani.

kesinlikle öyle bir şüphem yok..lakin, soğukluk olurmu? Sorun çıkarmı ondan yana şüphelerim var ufff berbat bir durum cevabınız için teşekkür ederim

anladığım ortada zaruri sebeplerden ötürü bir ayrılık var.
başka da bir sorun yok .ee bu durumda benim bildiğim ve olması gereken bu sizi olumsuz yönde etkilemez.
aksine tutkuyu,aşkı,sevgiyi,bağlılığı arttırır.

6 ay çok uzun bir zaman değil aslında
birbirinizi özleyeceksiniz ve görüştüğünüzde herşey daha güzel olacak
iyi yönünden bak özlemekte güzeldir sonunda kavuşacağınızı biliyorsanız:31:

merhabalar.

Bu hayatta hiçbir şey kesin değildir...hiçbirşey...sen kendini daha konuyu açarken koruma altına almışssın ama öyle bir laf edersen elbet kırarsn kırılırsın..Neyse..Allahtan başka kimse bilemez kesin oldugunua .!:20:

Torpilci, hemsehricileri gördüğümde tüylerim diken diken oluyor. Bir sürü insanın hakkını yiyorsunuz, değişseniz de bişi olmaz.

aranızda sevgi varsa 6 ay sizi dahada yakınlaştırır özlersiniz birbirinizi çokda uzun bir zaman değil helede eşin askerde olucak sana hasret olucak nasıl uzaklaşıcaksınız ki boşuna kuruntu yapıyorsun bence :16:

biz ve bizim gibi Allah'tan başkasından torpili olmayanların hakkına giriyorsunuz.KUL HAKKI bu.olur da o sınavı kazanırsanız o işten kazandığınız her lokmayı haram ediyorum.sorunuza da gelirsek 6 ayda bi şeylerin değişeceğini düşündüren bi kocanız varsa hayatta işiniz çoooook zor.

Eşi askere gidecek bi bayan bu altı ayda ayrılır mıyız diye düşünür mü hiç ?
Özlerim der hasret çekerim der...Olaya böyle yaklaşmanızın sebebi nedir ?

Ayrıca umarım sınav konusunda torpil kullanmıyorsunuzdur ve biz yanlış anlıyoruzdur.Canım çok yandı benim bu konuda.Büyük hak iyi düşünün

kadınların nabzını yoklamak icin yazılmıs bir konu gibi geldi. kim nereye daha cok dikkat ediyor.
hatta duygusalız hemen ah canıııım kavusun vs deriz diye gozumuze sokmak icin buyuk harfle yazmıssınız,
"SINAV KONUSUNU KESİN BAKMAM ŞÖYLE : SADECE ORDA SINAVA GİRSEM YETER BANA "
keske tc nizi bilseydim de sonrasında azıcık arastırır belki sikayet ederdim dedim...

baskalarının mutsuzlugu uzerinden ankarada mutlu bir hayat sureceginizi dusunuyorsunuz ya... iste tam da bu sebeple kaygılarınız cok yerinde. torpil işi kesin ise dilerim aksilik cıkar.

Back
X