Ya değişirsek ?

merhabalar.
Martta sınava girmeyi düşünyorum Malatyada şu an Ankarada yaşıyoruz.Sınavı kazanmayı kesin gözle bakıyorum,bunun içinde elimden geleni yapıyorum eşim Ankarada ben Malatyada olcam o süre zarfında eşimde askere gitmiş olur, diye hesap ediyoruz. 6 aya tekrar Ankaralı olucaz hesaplarımıza göre !! 6 ayda tayin isteyeceğim.. Evliligimin bitmesinden korkuyorum açıkça söyleyim) ya değişirsek 6 ay az bir zaman değil hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasından korkuyorum ( SINAV KONUSUNU KESİN BAKMAM ŞÖYLE : SADECE ORDA SINAVA GİRSEM YETER BANA ) rica ediyorum bu ne kendine güven,nerden biliyorsun gibi şeyler söylemeyin zaten üzgünüm bocalama sürecindeyim kırmayalım birbirimizi emi :)
):45:

Askere giden bir insan az çok değişir. Hoş, askere gitmese bile değişir. Siz de değişeceksiniz. Önemli olan birbirinize olan sevginizin değişmemesidir. Sınava Malatya'da değil Ankara da girin. En azından eşinize bir tık yakın olursunuz. Neden Malatya diye ısrar ediyorsunuz anlamadım.

Dipsiz Not: Ola ki torpil meselesi varsa; (-var demiyorum)

1- Hiç bir sınav hakkınızla kazandığınız bir sınavdan daha tatlı değildir.
2- Hakkımı helal etmiyorum olayına takılmışsınız ama başkalarının kul hakkına girmeye çekinmiyorsunuz. Bunu herhangi bir torpil meselesine karşı söyledim. Torpilsiz hakkınızla kazanıyorsanız sorun yok.

Son düzenleme:
nasıl da zorunuza gitmis... hırsınızı alamamıs tekrar tekrar yazmıssınız.
insanlar karşısındakini kendisi gibi bilirmiş; nitekim size hakaret etmemem, yine kendimi bilmemden ileri geliyor...
maasınızı nerede nasıl yukselttiginiz beni ilgilendirmez, baskalarının haklarının yenmemesidir muhim olan.
madem calıstıgınız kurumda rutin birsey, neden sınav yapıyorlar? herhangi bir sınavın kesinligini nasıl bu kadar net soyleyebiliyorsunuz.
ayrıca hakettigim yeri de su anki pozisyonumu da belirleyecek olan siz degilsiniz.
her ne kadar beddua etmeye calısmıs olsanız da yanlıs kullandıgınız niyaz cok yerinde olmus, hosuma gitti :1: su an bulundugum konumun sabit olması benim icin kafi :ssz:
en sonunda da torpil işi kesin ise diye eklemistim, içerlediginize gore dogruymus.
"gıdım" degil, milyarları önüme koysalar başkasının hakkını kabul edemem şahsen,
siz icinize sindiriyorsanız... başka birsey diyecek degilim.

senin için kafi olduğu nasılda belli hırsından kudurmuşsun ..Sen bana hakeret edecek seviyede değilsin zaten .Torpil yok bunu Allah biliyor,dediğim gibi hak ettiginiz yerde olduğunuzu biliyorum banada bu kafi.. hadi ekmegine bak . haddini bil :36::45:

Biz 'athenenoctua' mızı size yedirmeğiz :51: :51:

Yine bilip bilmeden yorum yazan üyeler.Konuyu amacından saptıran birileri hep oluyor.

6 ay tamam uzun bir süre eşler için ama direk evliliğim tehlikeye girer diye düşünmenize niye onu anlamadım ben
Özlem hakkında daha çok endişe edilir benim bildiğim ama

Tamam size yüklenilmiş diye ağlayan topik açan bi arkadaş bile var ama

Siz de bir alemsiniz
Torpil yok sebep şu deyin o zaman, şu cümlemdeki
Bedduaymış, saçma bulmakmış, gülücükmüş.. Bunlar hoş değil ve sorulan soruların cevabı da değil

Napim şimdi bende mi topik açayım
Hayret birşey

Torpil varsa diye başlayan cümlelere bedduayla karşılık verdiğinizde torpili kabul ediyorsunuz gibi oluyo.. herşeyi bu noktaya getiren de sizsiniz.. terfi için sınava giricem kazanacağıma da inanıyorum ama Allah bilir deseydiniz kimsenin aklına torpil vs gelmezdi bile bile lades diyip sonra sinirlenmenizi anlamadım.. olaya sakince cevap vermek yerine sinirle olan olduğu yerde kalsın demek hoş olmamış..
iki ayrı şehirde evliliğine devam etmek zorunda kalan çok arkadaşım var atamaları 2 yıl önce yapılmıyor buna rağmen mutlu mesut hasret çekerek zor da olsa devam ediyorlar..askerlik zaten zor bi dönem ama erkek arkadaşm asker şuan çok büyük özlem dışında sorunumuz yok değişense sadece birbirimizin kıymetini daha iyi anlamamız... arada mola dönemleri ilişkiye iyi geliyormuş...

Ben bu konuyu okuduğumda aşağıdaki yorumlara bakılmaksızın - O kelimelerinden neden torpilliyim diye çıkaramadım anlamadım :ssz:
İlk biri torpillimisiniz gibi bişey demiş hopp herkes hurraa bazen insanlar kendilerini yanlış ifade edebilirler ve bunlar farklı anlamlara çıkabilir bunu hepimiz yapabiliyoruz, o yüzden damga vurulmadan önce sorulsaydı iyiydi ? :6: ( dipnot. Öylelerine bende helal etmem :23: )

Son düzenleme:
Ya siz ne kendini bilmez bir insansiz illa yazmam mi gerek ! Ben zaten memurum terfi alabilmek için giricem bu sinava Ankarada bu sinav yok!! 3 bin lira maasimi bir gidim yukseltmek icin!! Hak ettiğiniz yerdesiniz bence Allahdan niyaz ederim ki sizde ayni yerinizde sayarsiniz !!

Şikayet edecekmis haspam:)
Ben gece gündüz ders calistim sanada tavsiyem hirsini milltten cikarma !

Konu yorumlara kapatılmıştır...

Back
X