- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi deryamete1
- #41
merhabalar.
Martta sınava girmeyi düşünyorum Malatyada şu an Ankarada yaşıyoruz.Sınavı kazanmayı kesin gözle bakıyorum,bunun içinde elimden geleni yapıyorum eşim Ankarada ben Malatyada olcam o süre zarfında eşimde askere gitmiş olur, diye hesap ediyoruz. 6 aya tekrar Ankaralı olucaz hesaplarımıza göre !! 6 ayda tayin isteyeceğim.. Evliligimin bitmesinden korkuyorum açıkça söyleyim) ya değişirsek 6 ay az bir zaman değil hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasından korkuyorum ( SINAV KONUSUNU KESİN BAKMAM ŞÖYLE : SADECE ORDA SINAVA GİRSEM YETER BANA ) rica ediyorum bu ne kendine güven,nerden biliyorsun gibi şeyler söylemeyin zaten üzgünüm bocalama sürecindeyim kırmayalım birbirimizi emi :))![]()
Askere giden bir insan az çok değişir. Hoş, askere gitmese bile değişir. Siz de değişeceksiniz. Önemli olan birbirinize olan sevginizin değişmemesidir. Sınava Malatya'da değil Ankara da girin. En azından eşinize bir tık yakın olursunuz. Neden Malatya diye ısrar ediyorsunuz anlamadım.
Dipsiz Not: Ola ki torpil meselesi varsa; (-var demiyorum)
1- Hiç bir sınav hakkınızla kazandığınız bir sınavdan daha tatlı değildir.
2- Hakkımı helal etmiyorum olayına takılmışsınız ama başkalarının kul hakkına girmeye çekinmiyorsunuz. Bunu herhangi bir torpil meselesine karşı söyledim. Torpilsiz hakkınızla kazanıyorsanız sorun yok.
Son düzenleme: