ya doğum sancısını farkedemezsem ::((((((((

melodi5324

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
59
5
48
Adana
:59::59::59::59: kızlar 37 haftalk hamileyim.her gece inanılmaz sancılar çekiyorum.adet ağrısı gibi.doğum sancısından nasıl ayıracam bilemiyorum

bende 37 haftamdayım hiiç sancım yok bende senin gibi korkuyorum :((( geceleri ağrıdan uyuyamıyorum neden dir bilmiyprum ..ne yapacağımı bilmiyorum nasıl anlarım diye düşünüyorum..

:59::59::59::59: kızlar 37 haftalk hamileyim.her gece inanılmaz sancılar çekiyorum.adet ağrısı gibi.doğum sancısından nasıl ayıracam bilemiyorum

merhabalar...
öncelikle allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:. doktorum bana bebeğin hareketlerini iyi takip et dedi. ( ben 28. haftamı bitiriyorum yarın) arada kramp giriyor dediğimde de adet sancısı gibi olursa ve belirli aralıklarla değilde sık sık 50 saniye ve üzeri sürerse hemen beni ara dedi. kontrole git bence. doktorunu ara. sancılarının sıklığını süresini üşenmeden not et aklından silinmesin. doktorunla sürekli iletişim halinde ol:49:

şiddetli adet sancısı ve düzenli aralıklarla gelirse

minnaklarınız geliyo demektir :)))))))))))))

:59:genelde aralıksız oluyo sancılarım bugünde birkaç hamişin adet sancısı gibi sancılarla dogurdugunu okudum.korkuyom valla birgün yatakta doguruverecem diye::)))))))))))))))))))

kızlar doğum sancılarını anlamamanız imkansız o yüzden rahat olun.önce 15 dak.aralıklarla hafif hafif gelen agrılar bu en az bi 3 saaat sürüyor sonrasında 5 dak.bi gelen yoğun agrılar bu agrı belden vuruyor ztn adet agrısının çok şiddetlisi eger çok şanslı diilseniz farkedilmiycek bi agrı değil bunu anlamadan evde geçirmek imkansız diyebilirim.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

ben de aynı korkuyu yaşamıştım ama doğum sancısı çok ısrarlı oluyor. o açıdan değerlendirin bence. örneğin benim durumumda hiç öyle önce 15 dakikada bir sonra 5 dakikada bir falan olmadı. sürekli sancı oldu. belim sürekli ve ısrarlı bir şekilde ve gittikçe artan bir şekilde ağrıdı. doktorumu aradım, belki önemli bir şey değildir ama gel bakalım dedi, meğersem 4-5 santim açılma bile olmuş. o gün doğurdum. ama öyle hemen değil, merak etmeyin koltukta doğum çok nadir genelde filmlerde oluyor. önce saatlerce sancı çekiliyor. zaten doktora gitmesem de er ya da geç anlardım doğumun başladığını sular geliyor bilmem ne... ama her doğum ayrı bir hikaye. benim tavsiyem, artık geç haftalarda en ufak bir şüpheniz varsa doktorunuzu arayın. sabahın körü, gecenin yarısı diye düşünmeyin, doğum başlamamışsa rezil oluruz falan demeyin. onun talimatlarına göre evde biraz daha bekler veya hastaneye gidersiniz. doğum çantanızı mutlaka arabanın arkasına atın da gidin. MUTLU DOĞUMLAR!

Back
X