ndh1903 evli:)mutlu:) Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 1.814 7 156 11 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #1 -beyaz saray itina ile örülmüş dantellerle dolardı. -yağmur yağdığında sokağa çıkma yasağı olurdu -kar yağdığında kırmızı alarm verilir, işi olmayan dışarı çıkamazdı.dışarı çıkanlar robocop modunda sarılıp sarmalanıp öyle çıkardı. -meclise annesiz gidilemezdi. -sokakta "aç bakiim ağzını arkandan ağlar" diyen anneler koştururdu. -kış sporları yasaklanırdı (allah muhafaza üşütürsün.ne işin var otur evinde örgü ör) -akşam 9dan sonra dışarı çıkma yasağı olurdu. -dünya kupası maçlarında herkes sırtında havluyla maça çıkardı. -50km den fazla hız yapılamazdı. cezası anneler topluluğunun yüzüne tükürmesi olurdu. -1 saatten fazla bilgisayar başında oturulamazdı. -idam cezasına mahkum edilenler kurabiyeyle boğularak öldürülürdü -evliliklerde annelerin "evet" demesi gerekirdi. Düşündüm de ,belki o zaman dünya gerçekten yaşanacak bir yer olurdu ne dersinizyerimseniben.. bütün annelere sevgiler a.s.
-beyaz saray itina ile örülmüş dantellerle dolardı. -yağmur yağdığında sokağa çıkma yasağı olurdu -kar yağdığında kırmızı alarm verilir, işi olmayan dışarı çıkamazdı.dışarı çıkanlar robocop modunda sarılıp sarmalanıp öyle çıkardı. -meclise annesiz gidilemezdi. -sokakta "aç bakiim ağzını arkandan ağlar" diyen anneler koştururdu. -kış sporları yasaklanırdı (allah muhafaza üşütürsün.ne işin var otur evinde örgü ör) -akşam 9dan sonra dışarı çıkma yasağı olurdu. -dünya kupası maçlarında herkes sırtında havluyla maça çıkardı. -50km den fazla hız yapılamazdı. cezası anneler topluluğunun yüzüne tükürmesi olurdu. -1 saatten fazla bilgisayar başında oturulamazdı. -idam cezasına mahkum edilenler kurabiyeyle boğularak öldürülürdü -evliliklerde annelerin "evet" demesi gerekirdi. Düşündüm de ,belki o zaman dünya gerçekten yaşanacak bir yer olurdu ne dersinizyerimseniben.. bütün annelere sevgiler a.s.
S SUTASAYRAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 2.950 24 0 17 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #2 çok güzel bi yazı olmuş canım emeğine sağlık
R redsweetheart Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 7 0 86 Trabzon 6 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #3 teşekkürler paylaşım için :)
Aksi mebbus garisi yekdane Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 3.946 3 316 Uşak 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #4 he demos doru diyon:roflol: barak obamanin hatuncuk da seyahetlere elinde yün cantasiyla cikar, ucakda obamaya süveter örerdi :icecream:
he demos doru diyon:roflol: barak obamanin hatuncuk da seyahetlere elinde yün cantasiyla cikar, ucakda obamaya süveter örerdi :icecream:
LoNeLy_1402 Benim için hava hoş.. Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2009 107 9 296 35 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #5 ..... Son düzenleme: 29 Eylül 2009
LoNeLy_1402 Benim için hava hoş.. Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2009 107 9 296 35 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #6 LoNeLy_1402 .!.: demothy .!.: -dünya kupası maçlarında herkes sırtında havluyla maça çıkardı. -50km den fazla hız yapılamazdı. cezası anneler topluluğunun yüzüne tükürmesi olurdu. -idam cezasına mahkum edilenler kurabiyeyle boğularak öldürülürdü. Genişletmek için tıkla... Bunlara çok güldüm ya güzel paylaşım saolun yerimseniben Genişletmek için tıkla...
LoNeLy_1402 .!.: demothy .!.: -dünya kupası maçlarında herkes sırtında havluyla maça çıkardı. -50km den fazla hız yapılamazdı. cezası anneler topluluğunun yüzüne tükürmesi olurdu. -idam cezasına mahkum edilenler kurabiyeyle boğularak öldürülürdü. Genişletmek için tıkla... Bunlara çok güldüm ya güzel paylaşım saolun yerimseniben Genişletmek için tıkla...
johnnybravo fevkaladenin fevkindeyim Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2009 10.088 3 206 Kocaeli 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ndh1903 #7 demothy .!.: -kar yağdığında kırmızı alarm verilir, işi olmayan dışarı çıkamazdı.dışarı çıkanlar robocop modunda sarılıp sarmalanıp öyle çıkardı. -50km den fazla hız yapılamazdı. cezası anneler topluluğunun yüzüne tükürmesi olurdu Düşündüm de ,belki o zaman dünya gerçekten yaşanacak bir yer olurdu ne dersinizyerimseniben.. bütün annelere sevgiler a.s. Genişletmek için tıkla... bencede
demothy .!.: -kar yağdığında kırmızı alarm verilir, işi olmayan dışarı çıkamazdı.dışarı çıkanlar robocop modunda sarılıp sarmalanıp öyle çıkardı. -50km den fazla hız yapılamazdı. cezası anneler topluluğunun yüzüne tükürmesi olurdu Düşündüm de ,belki o zaman dünya gerçekten yaşanacak bir yer olurdu ne dersinizyerimseniben.. bütün annelere sevgiler a.s. Genişletmek için tıkla... bencede