- 4 Kasım 2019
- 6
- 1
- 16
- 39
- Konu Sahibi Sibel Colak
-
Bence aldırmayın ki ben evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum..Merhaba. Bu saat oldu uyuyamadım. (05:00) Kafamda deli sorular var. 8aylık bir kızım var beni hâlen emiyor. Doğumdan sonra ilk adetimi Eylülün 24 unde gördüm. Ekim ayı bitti Kasımın 4ü bende henüz regl olmadım.Yarin sağlık ocağına gidip test yaptıracağım 11 günlük bir gecikme var. Eşim geri çekme yöntemi ile korunuyor. Defalarca kondom kullan dememe rağmen sırf kendi zevkini ön planda tuttuğu için beni dinlemedi. Doğumumu sezeryan olarak yapmıştım. Ve şu an eğer hamileysem (noluur negatif olsun) napcagimi bilmiyorum. Aldirmalimiyim doğurmalı miyim... Ve eğer hamileysem bebeğimi sütten kesecekmiym.Düşünmekten uyuamıyorum. Belim adet olacakmış gibi şiddetli ağrıyor.Yorgun hissediyorum. Benimle aynı yada benzer durum yaşayan varmı ?
Evet adet olursam inşallah taktiricam spiralBence aldırmayın ki ben evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum..
Benim bir arkadaşımda da aynısı oldu bir sene arayla ikincisine hamile kaldı durumu da çok iyi değildi ama yine de doğum yaptı ve bereketli oldu.
Ayrıca emzirmeye de devam etti , çocuk belli bir zaman sonra istemedi bıraktı o da.Öyle bir durumda doktor size ne yapıp yapmayacağınızı söyler zaten ama ben sadece yakın çevremden birinin emzirdiğini bildiğim için yazmak istedim ve eğer hamile değilseniz de ona göre korunma yöntemini seçin (eğer istemiyorsanız bebek sahibi olmayı) hap kullanmak istemem derseniz uzun yıllar sizi koruyacak spiral taktırabilirsiniz..
Rabbim sizede ve tüm isteyenlere inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinBence aldırmayın ki ben evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum..
Benim bir arkadaşımda da aynısı oldu bir sene arayla ikincisine hamile kaldı durumu da çok iyi değildi ama yine de doğum yaptı ve bereketli oldu.
Ayrıca emzirmeye de devam etti , çocuk belli bir zaman sonra istemedi bıraktı o da.Öyle bir durumda doktor size ne yapıp yapmayacağınızı söyler zaten ama ben sadece yakın çevremden birinin emzirdiğini bildiğim için yazmak istedim ve eğer hamile değilseniz de ona göre korunma yöntemini seçin (eğer istemiyorsanız bebek sahibi olmayı) hap kullanmak istemem derseniz uzun yıllar sizi koruyacak spiral taktırabilirsiniz..
Umarım öyledir... Sadece düzensiz olduğu için gelmiyordur. Yarın tahlil sonucu negatif çıkarsa adet olur olmaz spiral yaptıracağım.normalde kadının korunmasına karşıyım ama bu kadar korkuyor ve istemiyorsanız, (bebeği aldırmayı düsünecek kadar) siz korunun. geri çekilme bi korunma yöntemi değil. doğumdan sonraki ilk adetten itibaren düzenli olacak diye bisey yok. bu kadından kadına değişir durum. şuan adetiniz düzensizdir sadece.
Merhaba. Bu saat oldu uyuyamadım. (05:00) Kafamda deli sorular var. 8aylık bir kızım var beni hâlen emiyor. Doğumdan sonra ilk adetimi Eylülün 24 unde gördüm. Ekim ayı bitti Kasımın 4ü bende henüz regl olmadım.Yarin sağlık ocağına gidip test yaptıracağım 11 günlük bir gecikme var. Eşim geri çekme yöntemi ile korunuyor. Defalarca kondom kullan dememe rağmen sırf kendi zevkini ön planda tuttuğu için beni dinlemedi. Doğumumu sezeryan olarak yapmıştım. Ve şu an eğer hamileysem (noluur negatif olsun) napcagimi bilmiyorum. Aldirmalimiyim doğurmalı miyim... Ve eğer hamileysem bebeğimi sütten kesecekmiym.Düşünmekten uyuamıyorum. Belim adet olacakmış gibi şiddetli ağrıyor.Yorgun hissediyorum. Benimle aynı yada benzer durum yaşayan varmı ?
Merhaba. Bu saat oldu uyuyamadım. (05:00) Kafamda deli sorular var. 8aylık bir kızım var beni hâlen emiyor. Doğumdan sonra ilk adetimi Eylülün 24 unde gördüm. Ekim ayı bitti Kasımın 4ü bende henüz regl olmadım.Yarin sağlık ocağına gidip test yaptıracağım 11 günlük bir gecikme var. Eşim geri çekme yöntemi ile korunuyor. Defalarca kondom kullan dememe rağmen sırf kendi zevkini ön planda tuttuğu için beni dinlemedi. Doğumumu sezeryan olarak yapmıştım. Ve şu an eğer hamileysem (noluur negatif olsun) napcagimi bilmiyorum. Aldirmalimiyim doğurmalı miyim... Ve eğer hamileysem bebeğimi sütten kesecekmiym.Düşünmekten uyuamıyorum. Belim adet olacakmış gibi şiddetli ağrıyor.Yorgun hissediyorum. Benimle aynı yada benzer durum yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?