• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya hamileysem

Ben ilk gebeliğimde adetimin 4. gününde hamile kalmıştım.
Ama herkeste böyle bir şey olacak diye birşey yok.
Öncelikle sakin olun Allah yazdıysa yapacak bir şey yok.
İdrar tahlili için henüz erken.
1 hafta beklemelisiniz.
Olmaz bekleyemem içim içimi yiyor derseniz 3-4 gün sonra gidip bir kan tahlili yaptırın derim en kesin ve net sonuç o şekilde çıkar

Bekliycem galiba biyandan merak ediyorum biyandan olduysa oldu artık bişey deişmice icin bi hafta kafaya takmadan beklicem korkum kirk yasindan sonra olan gebelik risklerinden onuda sonucç göre araştirip ögrenmeyi dúsünüyorum

Hamileyseniz Allah size de bebeğinize de eşinize de uzun ömür versin. Diğer çocuklarınız yuvadan uçtuğunda size can yoldaşı olur.. Keşke benim annemde 40 yaşında bir bebek daha doğursaydı eminim şuan daha mutlu olurdu. Kaç yaşına geldim insanlar ne der diye düşünüp kendinizi üzmeyin.. Bir bebeğiniz olacaksa şayet onu mutlu bir anne karnında taşısın..

4o yaş gayet genç bir yaş bence..Bende 22 yaşındayım annem 42 yaşında.Ve tekrar evlensinde,bana bi kardeş yapsın diye yalım yalım yalvarıyorum :) Umarım Rabbim gönlünüze göre versin.Büyük ailelere hep imrenmişimdir.İlerde durumum çok iyi olursa 3,4 tane bende yaparım herhalde.

Aglatin beni çol sagolasin inşalah seninf kardesin olur maral verdin teşekkür ederim

Hamileyseniz Allah size de bebeğinize de eşinize de uzun ömür versin. Diğer çocuklarınız yuvadan uçtuğunda size can yoldaşı olur.. Keşke benim annemde 40 yaşında bir bebek daha doğursaydı eminim şuan daha mutlu olurdu. Kaç yaşına geldim insanlar ne der diye düşünüp kendinizi üzmeyin.. Bir bebeğiniz olacaksa şayet onu mutlu bir anne karnında taşısın..

Allah razı olsun canım vardır allahin bildigi belki böyle olmasa yapmıcaktım cocuk bilmiyorumki

Bekliycem galiba biyandan merak ediyorum biyandan olduysa oldu artık bişey deişmice icin bi hafta kafaya takmadan beklicem korkum kirk yasindan sonra olan gebelik risklerinden onuda sonucç göre araştirip ögrenmeyi dúsünüyorum

Allah ne yazdıysa o hiç dert etme üzülme.
Benim kayınvalidem de 45 yaşında gebe kalmış.
Doktorlar ikili testlerde otistike durum saptamışlar.
Daha sonra karnından su almışlar amniyosentez testi yapmışlar %99 otistik olacak gelin biz bu çocuğu alalım demişler.
Kayınvalidemler çok üzülmüş kahrolmuşlar ne yapalım diye düşünmüşler.
Sonra demişler Allah verdi bunu napalım spastik mipastik bakarız 4-5 aylık bebeği anne karnında nasıl öldürtürüz demişler.
İnanır mısın o çocuk şuan var ya o kadar akıllı zeki bir öğrenci ki.
Bu sene orta okula başladı, ilkokulu birincilikle bitirdi.
Ve hiçbir yerinde ne spastiklik, ne de otistiklik yok çok sağlıklı maşallah.
Ve kayınvalidemin en büyük desteği.
Biz eşimle evlenince, o elinde kaldı onunla uğraşıyor vakit nasıl geçiyor hiç anlamıyor.
Bize de hiç bulaşmıyor :52: En çokta benim işime yaradı bu çocuk

sadece 18inde korunmadan birlikte olduysanız gebe olma ihtimaliniz çok çok düşük.

Benim annem, kardeşimi 40 yaşında doğurdu...
İyi ki doğurmuş :) ünv. okuyor şimdi, annem erken ayrıldı malesef yanımızdan ama kardeşim iyi ki var iyi ki hayatımızda...

merhaba yardıma ihtiyacım var ben 40yaşındayı ilk evlıimden 2şuankı evligimden 1 kızım var 6 yaşında emekliligime ikisen kalmış calışan bi anneyim eşim emekli olduktan sonra bi cocuk daha istiyordu ben pek gönüllü degildim ama oistiyor diye karşı cıkmıyordum ama yanlış bi şey yaptık galiba yada bana öyle geliyor bukonuda bilgisi çok ollanlardan yardım bekliyorum teşekkür ediyorum yazanlar şimdiden olay şòyle ben ekim 11de ayhalim başladı 4 gün súrüyor hastalıgım düzenli oluyorum ben arife yıkandım ayın 18 korumasız birliktelik yaşadık şimdi beni bi korku sardı bikaç gündür hamilelik varmıdır her ay ikigün önce oluyorum 9da olucam test alıp yapsam cikarmı erkenmi yoksa hastalancam günümü beklesm ne yardım

bence adetinin geçmesini bekle ablacım

Yaşınızı daha geciktirmeyin derim ben.
Açıkcası çocuğu olduğu halde geç hamilelikleri doğru bulmuyorum.
Mesela arkadaşım 23 yaşında babası nerdeyse 70lerde, annesi de bi'okadar yaşlı.
Oyüzden çocuğun büyüdüğündeki belli bi'evreyi de hesaplamak gerekiyo bence.
Belki ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama 45 civarındaki hamilelikleri doğru bulmuyorum.(evlat sahibiyken tabii)
Emekliliği vs beklemeyin derim ben ne kadar geç hamilelik o kadar zor hamilelik demek.

Kan testi yaptırırsanız içiniz rahatlar, hayırlısı olsun sizin için :)

Son düzenleme:
Yaşınızı daha geciktirmeyin derim ben.
Açıkcası çocuğu olduğu halde geç hamilelikleri doğru bulmuyorum.
Mesela arkadaşım 23 yaşında babası nerdeyse 70lerde, annesi de bi'okadar yaşlı.
Oyüzden çocuğun büyüdüğündeki belli bi'evreyi de hesaplamak gerekiyo bence.
Belki ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama 45 civarındaki hamilelikleri doğru bulmuyorum.(evlat sahibiyken tabii)
Emekliliği vs beklemeyin derim ben ne kadar geç hamilelik o kadar zor hamilelik demek.

Kan testi yaptırırsanız içiniz rahatlar, hayırlısı olsun sizin için :)

Sagol yorumun icin ben heşin farkindayım amaşartlar böyle gerektirdi secenegim yok simdi yada sonra eşim bi cocugu daha olsun istiyor eger varsa dünyaya geliçek allah kısmet ederse yoksada bikaç yil icinde olmasıni istiyoruz hayirlısı neyse o olsun

İstiyosanız inşallah hamilesinizdir.. Geciktikçe daha zor olur. emekliliği takmayın. Daha yaşınız genç O da olur. 2 çocugunuzu saymayın artık onlar kocaman olmuş. 4 çocuk çok diye düşünmenize gerek yok. 4 tane ufaklıkla zor evet ama sizin durumunuz çok farklı. benim annem de 37 yaşında dogum yaptı. Şu an 50 yaşında oldu onunla meşgul oluyor devamlı. O olmasa patlicak kadın. Hala kendini çok genç hissediyo 13 yaşında oglum var diye :)

Hamile kalmamışim bugün hastalandım bikaç gün kendimi hamile sandım güzeldi zamanı degilmiş sanki biraz üzüldüm

Back
X