Ya hayatimin yanlisini yapiyorsam?

Ben bu adamla evlensem mutlu olurmuyum?

• Hayir

OY: 2 100,0%
  • Evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Sevda ergene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
4
0
1
31
2 yillik bi iliskim var.sevgilimle aramda bu gune kadar bi sorun olmadi.bir biri izi hep anladik.ben hasta oldum o ilgilendi benimle.care aradi yanimda oldu.ailesi istemiyor beni.sevgilim babamla kendisi konusmayi kac kere denedi.babam kabul etmedi. Annesi cok sorunlu. Bize sorun yaraticak kesin biliyoruz. Bize uygun aile degil biliryorum. Ben cok ozgur,araba kullanan,istedigim her sey alinan,calisan, biraz el bebek gul bebek buyudum. Evlendigimde telefon yasaklanicak. Babasi sevmiyormus.ama sevgilim her zorluk icin bi ortak cozum bulucam sen uzulmiceksin diyor. Ayri yasicaz annemle babamla yasamicaksin diyor.benim babamda inanma o istese bile ailesi buna izin vermez diyor. Bi cahillik etdim.kahve fali baktirdim. Kadin bana onunla evlenme dedi.her kes karsi.evet cok zorluk cekicem biliyorum.bundan iyi uygun kismetlerim var. ben onun yaninda mutluyum.gozlerim parliyor resmen.hep guluyorum onunla. Seviyorum alistim ben bu adama.askmi mantik mi bu durumda?

evlendikten sonra aileler bu kadar karışır mı ya.telefon yasaklamak ne.orta yol bulunsun da.orta yol bulunacak bir durum yok.başka bir şehre taşınsanız belki.

Canim benim ,biz nasil davranicagimizi biliyoruzda.ben kendimden bazen supheye dusuyorum.dayana bilirmiyim diye
evlilik terapistine gitseniz.bu aileye nasıl davranacağınızı anlatabilir.
Imkansiz.burda calismak zorunda isi burda cunku
evlendikten sonra aileler bu kadar karışır mı ya.telefon yasaklamak ne.orta yol bulunsun da.orta yol bulunacak bir durum yok.başka bir şehre taşınsanız belki.

Bence seviyorsan evlen ama evleneceğin kişi ailesine çok bağlı mi her dediklerini yapıyor mu onlardan korkuyor mu ileride sana karşı hareketleri değişir mi buna dikkat et. Şimdi böyle diyor ama belki evlenince daha farklı davranır. Sen şimdiden çizgini belli et. Evlenince asla yapmayacaklarini belirt çizgilerini soyle eğer ona da uyarsa tamam de. Ayrıca evlendikten sonra aileler de evlenir geleneği türkiye de hala son bulamadı. Bu nasıl saçma gelenekler ya yani diyeceğim o ki baya bir zaman daha bekle ailesine karşı davranışlarını izle onların yanında sana karşı davranışları değişiyor mu dikkatli incele :)

Biz sevgiliz.ailesiyle gorusmuyorum ki. Bana verdigi sozler var sadece.seni mutlu edicem diyor baska bisey demiyor.bu gune kadarda hep mutlu etdi.cok zor karar cok.
Bence seviyorsan evlen ama evleneceğin kişi ailesine çok bağlı mi her dediklerini yapıyor mu onlardan korkuyor mu ileride sana karşı hareketleri değişir mi buna dikkat et. Şimdi böyle diyor ama belki evlenince daha farklı davranır. Sen şimdiden çizgini belli et. Evlenince asla yapmayacaklarini belirt çizgilerini soyle eğer ona da uyarsa tamam de. Ayrıca evlendikten sonra aileler de evlenir geleneği türkiye de hala son bulamadı. Bu nasıl saçma gelenekler ya yani diyeceğim o ki baya bir zaman daha bekle ailesine karşı davranışlarını izle onların yanında sana karşı davranışları değişiyor mu dikkatli incele :)[/QUOTE

Prensesler gibi büyüyüp böyle bir aileye gitmek yaramaz zaten o ailede ortada aşkta bırakmaz yol yakınken dön.

Eğer ilerde kafanı duvardan duvara vurup ağıt yakmak istemiyorsan geçip giden hayatına, ardına bakmadan uzaklaş sakın ama sakın o kişiyle evlenme... Başından iki evlilik geçmiş bi abladan sana tavsiye...

Back
X