ya ilgisiz oluyor yada aşırı ilgili..yardım kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendisi benim arkadaşımın akrabağası ve arkadaşımla tatile gittiğimde görüştük yüzyüze tabi ozaman daha aramızda bi şey yoktu. teklif ettiğinde özellikle sordum eminmisin iyi düşündünmü falan diye oda yeterince düşündüğünü vs anlattı

Canım uzaklıktan olabilir belki, uzaklık mesafe sokuyor soğukluk getiriyor .. Birde özellikle emin misin diye sormuşsun neden böyle bişey sordun ? Sen böyle bi taleple gitmemişsin sonuçta o sana gelip bir teklifte bulunmuş. Bence sen bu ilişkiyi başından güvenememişsin...

Son düzenleme:
bende acikcasi oyle dusunuyorum yani beni ikna edebilirmi bilmiyorum duygularimi dusuncelerimi kirginligimi degistiremez ama belki iliskiyi bitirme cesaretimi kirabilir diye korkuyorum bunun icinde sicagi sicagina bitirsemmi diye dusunmuyorum degil

zatn bir soguklugun var ona karsi.
eger ayrilmak istiyorda bekliorsan, soyle dusun; olanlar durulacak, birde bu olaylar unutulacak, iste ozaman bu 'belkide yanlis olann iliski' gerekmedigi halde devam edecek. tabi aliskanlikta olucak ona alisip ilgisine bir erkekle yapilan eyleri birakmak istemeyip dahada tutunacaksin onaa, sirf ilgiyi aliskanligikaybetmemek icin. iste ozaman gereksiz yere devam edecek.

bende tabi biz dedik diye degil ama, iyice dusun ve sicagi sicagina bitireceksen bitir.
uzatmak zaman kaybi,sorunun cevabini bildigin halde.

Canım uzaklıktan olabilir belki, uzaklık mesafe sokuyor soğukluk getiriyor .. Birde özellikle emin misin diye sormuşsun neden böyle bişey sordun ? Sen böyle bi taleple gitmemişsin sonuçta o sana gelip bir teklifte bulunmuş. Bence sen bu ilişkiyi başından güvenememişsin...

canim benim güven problemim zaten vardi yani bu nihatla alakali degil ben eski iliskilerimde cok yara aldim ve bu yuzden kimseye guvenemiyorum o yuzden de 3 yila yakindir gelen her teklifi red ettim. nihatla 2 yillik arkadasligimiz süresinde beni tanidigini ne istedigimi ne beklentiler icinde oldugumu bildigini söyluyordu o yuzden de kabul ettim teklifini. eminmisin diye sorma sebebimde bu yuzdendi. yani ben laylaylom bi iliski istemiyorum kendine guvenen birisiyle birlikte olmak istiyordum

Anladım cnm, bence sürdürmelisin, msn den konuşurken mesajlaşırken insan hep birbirini yanlış anlıyor. Mesela erkek arkadaşım hep onunla ilgileneyim, mesaj atıyım vs. istiyor ben hiç sevmiyorum msajı telefonda konuşmak bile bazen gereksiz geliyor ama onuda canımdan çok seviyorum.. Onun yanındayken çok mutlu oluyorum. Bu yüzden yüz yüze geldiğinizde ki durumlara bak, en iyi burdan anlarsın onun sana karşı ne hissediğini, bazı şeyler sabır gerektiriyor, ciddi bakıyorsan ayrılma sebebin bu olmasın en azından yüz yüze gelene kadar bi karar verme.

ben zaten arkadas oldugumuz zaman icinde de hal ve tavirlarindan benden hoslandigini anlamistim fakat hep saf ayagina yattim. bana dusuncelerini acikladiginda da hemen kabul etmedim bi sürü sorular sordum emin olmak istedim dogru cevaplari vericek mi diye merak ettim ve sonrasinda kabul ettim aradan bi gun falan gecti.

şu hal ve tavırlarından karşı tarafın birinden nasıl hoşlandığını anlamak nasıl bir şey gerçekten merak içindeyim.
benim inandığım şey şu, insanların bize olan davranışlarını istediğimiz şekilde yorumlarız. biz nasıl istiyorsak o şekilde algılarız.ohaoldumsmile

yani belki aslında senin anladığını düşündüğün şekilde bi olay yoktu?

annesine söylediğini söylemesi de yalan olabilir

14 günde 3 mesaj 2 arama yapan birinden bahsediyoruz:bbo:

umarım iyi bir şekilde sonuçlanır yaşadıklarınopuyorumnanaktan

Back
X