ya kalirsa?

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar buyuk bi derdim var.

nisanlim tip okuyo, son senesinden bi onceki seneyi bitirdi ve sinavlarindan 2% farkiyla kaldi ki bu sene cok calismisti ve onun yardim ettigi ogrenciler bile gecti. simdi yapabilecegi iki sey var. ya sinavi haftaya tekrar yapar, ama kalirsa tiptan atilir. yada sinavi tekrarlamadan bu seneyi tekrarlar.

kafam cok karisik kumar gibi bisey, sinavi tekrarlarsa ve kalirsa cok kotu olur. ama seneyi tekrarlarsa daha bisey degisterecegini sanmiyorum cunku zaten bu sene cok calisti. yani bidahaki senede belki sinav kotu gecicek. yardim edin fikirlerinize ihtiyacim var nolur

slm kizlar buyuk bi derdim var.

nisanlim tip okuyo, son senesinden bi onceki seneyi bitirdi ve sinavlarindan 2% farkiyla kaldi ki bu sene cok calismisti ve onun yardim ettigi ogrenciler bile gecti. simdi yapabilecegi iki sey var. ya sinavi haftaya tekrar yapar, ama kalirsa tiptan atilir. yada sinavi tekrarlamadan bu seneyi tekrarlar.

kafam cok karisik kumar gibi bisey, sinavi tekrarlarsa ve kalirsa cok kotu olur. ama seneyi tekrarlarsa daha bisey degisterecegini sanmiyorum cunku zaten bu sene cok calisti. yani bidahaki senede belki sinav kotu gecicek. yardim edin fikirlerinize ihtiyacim var nolur

Bir hafta çalışmakla önümüzdeki yıla kadar gerçek anlamda çalışmal aynı sonucu vermez... Ben olsam önümüzdeki yıl o sınava adam gibi hazırlanırım.

bir haftada olur mu bilmiyorum sonucta koskoca geçen yıllar var emek var riske atmasın
ha 6 yılda bitmiş ha 7 ha 8
yeterki bitirsin atılmasın

iste problemde burda ya, bu sene guya cok iyi calisti, cok yuksek puan bekliyodu..

Şimdi bi sözde çalışmak var. Bi geceni gündüzüne katarak kendini kitaplarla notlarla bir bütün yaparak çalışmak var. Belli ki çalıştığını zannetmiş ama yeterli olmamış. Artık bu başarı bir haftalık çalışmayla da gelmez. Mantıken bile olanaksız..

haftaya sınava girmesi çok büyük bir risk bence. bütün bir yıl halledemediği bir sınavı bir haftada nasıl halledecek. önümüzdeki yıl çok daha fazla çalışıp tekrar girmeli bence

bence bu sorunun cevabini arkadasiniz en iyi bilir, niye bize sordugunuza anlam veremedim. benim sahsi görüsüm, ki bende ayni bölümde okuyorum: gecemediginiz bir sinava, bir hafta calisip tekrar girerseniz, bu sinavdan yükek puan alma olasiliginiz pek yüksek olmaz. en iyi ihtimal sinavi gecer.

benim sana tavsiyem: SAKIN sinavi gir veya girme deme ona. Evlenelim, bir sene daha uzamasin, bu sinava illa gir dersen, ve o bunun üzerine sinava girip basarisiz olursa, bunu sana yansitir.

Back
X