• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kimse yok mu

Bana sürecinizi anlatır mısınız rica etsem
12.haftada hamile olduğumu öğrendim kendi doktorumuza gittik bize kesenin sezeryan dikişne yapışık olduğunu söyledi bu konu beni aşar diyerek başka bir doktor bulmamızı söyledi tabii bizde internetten araştırdık bu durumu çok korktuk devlet hastanesine gittik sonlandırma yoluna gittiler am bu da çok riskli mesane rahimi kaybedersiniz dediler zeynep kamil den ayrılmış bir doktor profösör zeki şahinoğlun ü tavsiye ettiler gittik muayene olduk oda bu beni aşar bu işin ehli profösör Dr ismail özdemir ona gidin dedi iyiki de gitmişiz 7 gün 24 saat yanımızda oldu sürekli motive etti hamilelik boyunca hiç bir sıkıntı yaşamadım taa ki doğuma kadar doğumda bebeğimi aldıktan sonra 6 saat ameliyat ta kaldım doktorum mesane ve rahimi kurtarmak için kendini heba etti ama sonu mutlu bitti

12.haftada hamile olduğumu öğrendim kendi doktorumuza gittik bize kesenin sezeryan dikişne yapışık olduğunu söyledi bu konu beni aşar diyerek başka bir doktor bulmamızı söyledi tabii bizde internetten araştırdık bu durumu çok korktuk devlet hastanesine gittik sonlandırma yoluna gittiler am bu da çok riskli mesane rahimi kaybedersiniz dediler zeynep kamil den ayrılmış bir doktor profösör zeki şahinoğlun ü tavsiye ettiler gittik muayene olduk oda bu beni aşar bu işin ehli profösör Dr ismail özdemir ona gidin dedi iyiki de gitmişiz 7 gün 24 saat yanımızda oldu sürekli motive etti hamilelik boyunca hiç bir sıkıntı yaşamadım taa ki doğuma kadar doğumda bebeğimi aldıktan sonra 6 saat ameliyat ta kaldım doktorum mesane ve rahimi kurtarmak için kendini heba etti ama sonu mutlu bitti
Anladım bana yukarıya meyilli yukarı çıkabilir bebek diyor tamamen dikiş üzerinde değil kötünün iyisi konumundaymış zamanla bebeğin durumuna göre belli olacak sanırsam inşallah skar değildir

Anladım bana yukarıya meyilli yukarı çıkabilir bebek diyor tamamen dikiş üzerinde değil kötünün iyisi konumundaymış zamanla bebeğin durumuna göre belli olacak sanırsam inşallah skar değildir
İnşallah bizimkinde bebek yukarı çıktı ama doğumda mesane rahim bağırsaklara kadar yapışmış kese temizlemek için 6 saat uğraşttı Dr başka kimse bu kadar uğraşmazdı ne var ne yok alırdı hepsini

Skar gebelik tanısı koyulup doğuran var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Merhaba ben şuan 16 haftalık skar gebeyim. Bende nesli hanımın yazısı ni okuyunca umutlandim. Benim takibimde konyada yapılıyor. Siz hangi ildesiniz doktorunuz kim? Yaşadığımızi birbirimize paylaşırsan belki birbirimizden destek aliriZ diye yazıyorum.

Skar gebelik tanısı koyulup doğuran var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Merhaba ben şuan 16 haftalık skar gebeyim. Bende nesli hanımın yazısı ni okuyunca umutlandim. Benim takibimde konyada yapılıyor. Siz hangi ildesiniz doktorunuz kim? Yaşadığımıi birbirimize paylaşırsan belki birbirimizden destek aliriZ diye yazıyorum.

Merhaba ben şuan 16 haftalık skar gebeyim. Bende nesli hanımın yazısı ni okuyunca umutlandim. Benim takibimde konyada yapılıyor. Siz hangi ildesiniz doktorunuz kim? Yaşadığımıi birbirimize paylaşırsan belki birbirimizden destek aliriZ diye yazıyorum.
Benim bebeğimi almayı düşünüyorlar o kadar risklerden bahsettiler ki zaten korkuyorum Salı günü perinatoloji onaylarsa direk kürtaj yapacaklar ilerletmek istemiyorlar çok üzgünüm sizinki nasıl devam ediyor

Denizli de yaşıyorum ve gitmediğim doktor kalmadı takip edelim deyip deyip umutlandırıp beklettiler sonra emin olamayıp sürekli başka yerlere gönderdiler sonuç almak istiyorlar çok riskli ölümü bile göze alıyorsan devam et diyorlarlar içimi kapkara ettiler Salı günü alacaklar kürtaja uygun gel dediler hazırladılar doktor alalım derse alacaklar hemen umudum yok

Denizli de yaşıyorum ve gitmediğim doktor kalmadı takip edelim deyip deyip umutlandırıp beklettiler sonra emin olamayıp sürekli başka yerlere gönderdiler sonuç almak istiyorlar çok riskli ölümü bile göze alıyorsan devam et diyorlarlar içimi kapkara ettiler Salı günü alacaklar kürtaja uygun gel dediler hazırladılar doktor alalım derse alacaklar hemen umudum yok
İnanın bu duyguyu çok iyi biliyorum bundan önce üç gebeligimi Bende korktum ve aldırdım maalesef yaşım 36 oldu ve ikinci evliliğim eşimin hiç çocuğu olmadığı için bu gebelikte ölümü göze aldım. Ama doktorların tutumu çok önemli yaşadığım şehirdeki doktorlar beni öldürüp mezara koydular bile ama konyada Ali acar hocamız ve ekibi sagolsun biz bu tarz ameliyatları zaten sürekli yapıyoruz korkmayin dediler takipte iyi gidiyor şimdilik rahime doğru buyuyormus bebek en kötü rahmimi kaybederim diye düşünüyorum bir tane daha sağlıklı evladım olsun bu benim için çokta önemli değil

Back
X