ya kızlar cok streslıyım bı yorum yazsanız lutfen lutfen

narserbeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
216
1
26
İstanbul
kısaca soyle soylim 2,5 yıllık evliyim ve esimin memleketıne hıc gıtmedım ve inşallah bır gun sonra yola cıkcaz ya bıraz heycanda var e malum akrabalarıyla tanısmadım işte gıdınce tanıscaz ama stres oluyom relax olmak ıstıyom ama zaman yaklastıkca strese baglıyorum yanı nasıl olcak bılemedım bıde annesının evınede ılkkez gıdıyom 3 tanede gorumcem var yanı aksam falan orda olcaz uzak bıyer boyle gıder gıtmez yardım edımmı yoksa alıştıktan sonramı kalım ya anlatabıldımmı derdımı bılemedım yadırgamasınlar benı ıstıyorum lutfen yardım edın bayanlar

bence hiiiç kasma kendini..
içtenlik ve güleryüz herşeyi çözer...
sohbetin,gezmenin,yeni yerler,insanlar görmenin keyfini çıkart...
hemen gider gitmez olmasada dinlendikten sonra yardım etmeye başlayabilirsin...

Son düzenleme:
kendin ol yeter....
ortama göre şekillendirirsin zaten kendini....

Canim kendin gibi ol..nasil davranmak istiyorsan oyle yap..yardim etmek istersen et istemedigin zaman da pek zorlama kendini yapicam diye..icinden geldigi gibi evindeymissin gibi ol..onlara yapmacik davranma eminim onlarda seni kendin gibi oldugunda daha cok seveceklerdir..ama yan gelip de yatma hani icimden gelmiyo deyip..umarim anlatabildim..orta yolu bul yani iste...

korkunun ece faydası yokk :) :1: yok ya kasmana gerek yok arkadaş doğru söylüyo sık sık görmediğinden böyle hissediyosun alışırsın zamanla içini rahat tut herşeyin önemlisi güler yüzlü sevecen olmakta eminim sen güler yüzlü sıcak kanlı olursan onlardan da aynı tepkiyi görüceksin ve bu seni rahatlatıcaktır. yardım konusunda bence gider gitmez yaptıkları bişey varsa sende yapmaya çalı bi teklif et onlar zaten yol yorgunusun otur derler heralde sonra sonra yaparsın :34:

Canim kendin gibi ol..nasil davranmak istiyorsan oyle yap..yardim etmek istersen et istemedigin zaman da pek zorlama kendini yapicam diye..icinden geldigi gibi evindeymissin gibi ol..onlara yapmacik davranma eminim onlarda seni kendin gibi oldugunda daha cok seveceklerdir..ama yan gelip de yatma hani icimden gelmiyo deyip..umarim anlatabildim..orta yolu bul yani iste...

yok canım zaten öle bı yapıya sahıp degılım yan gelıp yatma gıbı ama ne bılım ılk kez gıdıyom ya mesela bı akrabasını zıyarete gıttık nasıl davranım oturummı kalkım mı bılemıyom:(

inşallah arkadasım ben bıraz cekıngen bırıyım ama bakalım artık

çekingen olmasan bile çekingenlik hissetmen çok normal.hiç gitmemişsin daha önce.
ama bir hafta sonra boşa telaş stres yapmışım diye kızacaksın kendine...

konu sahibi arkadaşım en iyi ben seni anlıyorum galiiba:-) ben de yarın eşimin köyüne yani memleketine gidiyorum iki yıllık evliyim daha ilk kez kısmet olacak. emin ol ben de kasılıyorum. ilk kez kayınvalidem ve kayınpeder hatta bi de kaynımla aynı evde tam 3 gün kalaacağız. ben de çok geriliyorum ama arkadaşların dediği gibi tabi güleryüz tatlı dil mutlaka işe yarayacaktır. ama ben bu 3 gün yorulmayı göze aldım. sonuçta köy yeri misafiri geleni gideni bitmez. kahvaltıdır yemektir falan hazırlamak gerekir. ne yapalım diyroum eşime çok aşıksam birazcık katlanmak lazım. şimdi gelinsin diye benim gibi senden de bi çok şey beklenir orda yaparsın yardımını sonra da ordan gidince eşinle istediğin gibi gezersin. ben şahsen burdan alışveriş yapcam sonuçta tam köy bakkkal falan yok. kuru şeyler kraker bisküvi falan götürcem çayın yanında iyi gider diye. ben sonrasını düşünüyorum sonrasında bi üç gün de kısmetse benim ailemde kalacağız. onu düşünüp sabretcem artık. ondan boşver arkadaşım sıkma kendini sen yardımını et gerisini boşver.güleryüzünü unutma gerisi gelir huzurunuz bozulmasın gerisini boşver.

sen içinden geldiği gibi davran gerisi gelir zaten stres yapma boşuna ne tasarlasan boş şimdi karşılaşınca herşey farklı olcak

konu sahibi arkadaşım en iyi ben seni anlıyorum galiiba:-) ben de yarın eşimin köyüne yani memleketine gidiyorum iki yıllık evliyim daha ilk kez kısmet olacak. emin ol ben de kasılıyorum. ilk kez kayınvalidem ve kayınpeder hatta bi de kaynımla aynı evde tam 3 gün kalaacağız. ben de çok geriliyorum ama arkadaşların dediği gibi tabi güleryüz tatlı dil mutlaka işe yarayacaktır. ama ben bu 3 gün yorulmayı göze aldım. sonuçta köy yeri misafiri geleni gideni bitmez. kahvaltıdır yemektir falan hazırlamak gerekir. ne yapalım diyroum eşime çok aşıksam birazcık katlanmak lazım. şimdi gelinsin diye benim gibi senden de bi çok şey beklenir orda yaparsın yardımını sonra da ordan gidince eşinle istediğin gibi gezersin. ben şahsen burdan alışveriş yapcam sonuçta tam köy bakkkal falan yok. kuru şeyler kraker bisküvi falan götürcem çayın yanında iyi gider diye. ben sonrasını düşünüyorum sonrasında bi üç gün de kısmetse benim ailemde kalacağız. onu düşünüp sabretcem artık. ondan boşver arkadaşım sıkma kendini sen yardımını et gerisini boşver.güleryüzünü unutma gerisi gelir huzurunuz bozulmasın gerisini boşver.

aynı kaderı paylasıyoz demek=)dedıklerını uygulıcam saol

aynen arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz.. ama ne yapalım malesef evlenince aileyle de evleniliyor. biz bi de altlı üstlü otururuz düşün yani hiç de samimi falan değilimdir. orda da samimi olmasam da aynı evi paylaşacağım için malesef ben de çok yorulacağım. ama ne yapalım canım kocamızı seviyorsak ufak tefek şeyleri görmezden gelcez mecbuuuurr ne yapacan:-):-):-)

hiç plan yapma,plan yapıldığı gibi olmuyor..Allah yardım eder gitmeden öncee duanı et besmeleni çek,felak nas oku Allaha sığın...
Herşey doğaçlama oluşur zaten ,şimdiden strest sıkıntı yapma..Allah yardımcın olsun..

kendin gibi ol,güler yüzlü ol
belki oraya gittiğinde sana iş yaptırmayacaklar yoldan geldin dinlen biraz kızım diyecekler.. :8:
zaten eğer ortamı ve insanların sana yaklaşımını seversen sen kendin yapmak istersin canım
her şey gönlünce olsun..

Son düzenleme:
bence hemen aralarına karış.. birşeylerin ucundan tut güleryüzünü hiç soldurma..
hem ne güzel yeni bir yer göreceksin. tadını çıkar

Kızlar çok güzel tavsiyelerde bulunmuşlar, doğal davran olduğun gibi ol kesinlikle, en güzeli bu, su akar yolunu bulur gerilme hiç..
Bir de küçük naçizane bir tavsiyem olacak, bayram ve ilk gitmen dolayısıyla en azından aile büyüklerine çikolata tatlı vb. küçük bir armağanla gitmen hoş olur bence..Tabiki ortamını sen biliyorsun kendince değerlendirebilirsin..

Son düzenleme:
ay canım seni çok iyi anlıyorum bende çok çekinirdim yeni evliyken herzzaman gülümse tabi ama sinir bozucu insanlarda illaki çıkıyor. ozamanda üzülme dik dur mutfakta falan bilmediğin emin olmadığın yemeğe el atma malum bir sürü insan bide gelinsin ya şimdi ama sakin ol onlarda senin gibi insan sonuçta. gayet rahat olmaya çalış saygıda kusur etme ay gerim gerim geriyolar bazıları gözünü dikip izliyolar ya pancar gibi olurdum ben.nasıl olsa evine geliceksin idare et ve bayramın tadını çıkart eşinle iyi bayramalar

Back
X