ya kızlar yardımmmm

busem300

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
2
0
1
Hatay
mrb esımle bebek ıstıyoruz supelı ılıskıden 16 gun gectı ancak temmuz 7 benım yumurtlama tarıhımdı o gunde ılıskı oldu doktor bana progestan ve folık asıt b12 vermıstı 3 haftadır kullanıyorum 7 gun once karın agrımdan dolayı doktora gıttım gebelık testı yapıidı sonuc negafıf adet gunume 5 gun var sızce bu aydan umudu kesmelımıyım ve bu ılacları kullandıgım suredemı gebelık olacak yoksa bıraktıktan sonramı tskler

Folik asit hamileligi dusunen ciftlere 3 ay onceden verilir ve hamile kalindiginda da ilk 3 ay kullanilir. İlaci birakinca hamile kaliniyor gibi bi durum yok yani. Bukadar erkende belli olacagnı sanmiyorum yani sahsen adet gunune 3 gun kalmis nede olsa biraz sabret bi gecikme varmı bekle ondan sonra test yaptir ben geciktikten 9gun sonra yaptim yani erken yapipta pozitifse bile negatif cikicak seninki gibi durduk yere moral bozukluğu artı ağrın olursa parol diye bi ağrı kesici var onu kullan hamilelikte o ilacı veriyorlar.Allahtan Hayırlısı olsun. İnsallah hamilesindir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…