Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hamile kaldım bel ağrıyssa bitiyo hamilelik Allahın izniyle hala bel ağrım var deli gibi hemde bana normal geçio çocukla beraber bel ağrısıda kalmıo dedileer inşallah öledir diyorum bende eğer evde bir iş yapayım yada biraz yürüyeyim biittimmm gece ağlıyorum eşim yatağa zor götürüyoo hala da öle doktorum fizik tedavye bi görün dedi ama gitmeedim hamileyken bişey der şimdi hem gidip yapamam hem bebeğe ne zarar verir hastanelerde dolaşmakta çok iii değil sonuçta gitmedim 9. aydayım şimdi hafta sayıyorum yatarak çok yürüyemiyorum geceleri belimden zor dönüyorum Allaha şükür diyorum hamileliğim çok sorunsuz geçti kontrol dışında doktoruma gitmedim bile ama bu bel ağrısı beni öldürdü demek ki her hamileliğin bi zorluğu oluyomuş diyorum ona yoruyorum ama doğumdan sonra geçmesi içinde dua ediyorum geçmezse o zaman fizik tedaviye ama geçer diyo herkes normal diyo erkek bebek bele vurur diyolar bide o da ne kadar doğrudur bilemem ama takmıyorum hamileyim sonuçta elbet zorluğu olacak diyorum bebektir suyudur sonuçta ağırlık taşıyorum düşünsene al 1 kilo 2 kilo3 kilo patates eline koy göbeğine beline her dakka taşı normal kızmmm :))) annemin yorumu böle inşallah doğumdan sonra geçer arkadaşım aynı dert 9 aydır çekiyorum