canim oncelikle sakin ol. yasadigin donem hiiiiic bitmeyecekmis gibi geliyor ama sen hic memeden kesilmemis cocuk gordun mu? mutlaka birakiyorlar. insan cocukla ugrasirken sonsuza kadar oyle surecekmis zannediyor. bir de cok kolaymis gibi tavsiye veren insanlar da olur ama insanin basina gelmeyince anlamiyor. mesela memeye cok alistirmissin diyorlar, bak benimkine ben alistirmadim gece yatarken bir kere veriyorum yetiyor diyorlar. halbuki her cocuk farkli, zaten senin cocugun memeyeduskunmus ki, sen de daha cok vermek zorunda kalmissin.
benimki canavar da 19 aylik ve bir hafta once hamile oldugumu ogrendim. simdi ben de birakacagim ama nasil olacak bakalim. benimki resmen memeyle ask yasiyor. bu kadar meme seven baska cocuk var mi bilmiyorum :) her gun yeter yaaavvv birakacagim yarin diyorum, isten gelince ve bana yumulunca kiyamiyorum keretaya. simdiki benim ikinci cocugum ve birinciden tamamen farkli.
bence de cocugu korkutma, zaten aglayacak, eger zorlamak istiyorsun birak aglasin deyip o sekilde biraktirabilirsin.
arkadasimin birisi buruc suresi okumayi tavsiye etti. cuma gunu aksamdan emzirip buruc suresini okuyup sabaha kesiyormussun. ben de bu cuma deneyecegim sana sonuclarini yazarim.