ya ne olur yardim edin :((

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar 19haftaya girdim uc gündür agliyorm kocamla bosanacagiz annemin evinde kalıyorum canim okadar sıkkın ki yedigimi cikariyirm agliyorm . Karnim cikmisti baya ama bgn biraz kuculms oldugunu farkettim bide karnim yumusamis eskisi gibi sertlik yok hareketlerinide hissetmiyorm az yiyorm kac gundr bide agliyorm bebegim ölmüşmudur bide sivi geliyor vajinamdan bi yorum yapin allah rizasi için :((

Arkadaslar 19haftaya girdim uc gündür agliyorm kocamla bosanacagiz annemin evinde kalıyorum canim okadar sıkkın ki yedigimi cikariyirm agliyorm . Karnim cikmisti baya ama bgn biraz kuculms oldugunu farkettim bide karnim yumusamis eskisi gibi sertlik yok hareketlerinide hissetmiyorm az yiyorm kac gundr bide agliyorm bebegim ölmüşmudur bide sivi geliyor vajinamdan bi yorum yapin allah rizasi için :((

hiç bekleme ne olur hemen git dr.allah yardımcın olsun..
belkide düzelir aranız belli olmaz sen bebişine bak :43:

:18:hemen bır doktora gorunun

Sıvı derken nasıl su gıbı bır akıntı mı:44:

İnsallah esınızle hayırlısı ne ıse o olur

Son düzenleme:
Demek kı hayırlısı buymus uzulmeyın demek saçma biliyorum ama bebeğinız için dayaynın ona ıyı bakmaya çalısın

Ve dedıgınız gıbıyse akıntınız suyunuzda sızma olabılır lutfen acılen bı doktora gorunun vakıt kaybetmeyın

Rabbim yardımcınız olsun

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Sen niye bu duruma burda çare arıyosun ki? Yapman gereken ilk şey doktora gitmek, vakit bile kaybetme okuyup, cevap yazıcam diye. :18:

Acilen doktora git. Bebek hareketlerinin hissedilmemesi hiç normal değil. Kese patlamış olabilir, o suyun idrar mı amniyon sıvısı mı olduğunu doktor anlıyor ufak bir testle. Umarım gitmişsindir doktora. Merak ettim durumunu, bilgilendirirsen sevinirim.

Acilen doktora git. Bebek hareketlerinin hissedilmemesi hiç normal değil. Kese patlamış olabilir, o suyun idrar mı amniyon sıvısı mı olduğunu doktor anlıyor ufak bir testle. Umarım gitmişsindir doktora. Merak ettim durumunu, bilgilendirirsen sevinirim.

GiTtim canım bebek iyi cok şükür benim stresim yansims bide ac kalinca simdi hastanedeyim bu gece yatış verdi tahliller yapildi temiz çıktı bu gece kal dedi her ihtimale karşı

GiTtim canım bebek iyi cok şükür benim stresim yansims bide ac kalinca simdi hastanedeyim bu gece yatış verdi tahliller yapildi temiz çıktı bu gece kal dedi her ihtimale karşı

Çok şükür. İyi olmanıza sevindim. Aman aç kalma, çok tehlikeli. Bebişinin enerjisi düşer senin de başdönmelerin hatta bayılmaların bile olabilir. Geçmiş olsun tekrar.

Canım çok şükür sevindim bebeğine bişey olmamasına sorunu bilmiyorm ama hamilelik döneminde nasıl bi anneye bu yspılr acı çektirilir ya sen onunda çocuğunu taşıyosun yinede direk boşanmayı düşünme bebeğiniz olack zaman ver biraz ayrı kalın sonra belki aklı başına gelir

Back
X